Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.319
- Πόντοι
- 13.626
Αν πιάσεις το πιλοφόρι και το μυστρί και ξεκινήσεις δουλειά στην Νικόλ, γράψε εντυπώσεις.Τι μουνος ειναι αυτος!
Ο @claimain πέρασε καλά είπε.
Αν πιάσεις το πιλοφόρι και το μυστρί και ξεκινήσεις δουλειά στην Νικόλ, γράψε εντυπώσεις.Τι μουνος ειναι αυτος!
Ωραίο φαίνεταιΑυτήν εδώ λες ;
Δυστηχως δεν επισκευτηκα ακομα το κηφησου οποτε δε το γνωριζω αλλα και εγω σε ποσα να γυρισω ο ερμοςΔεν έχω δει καμία από κοντά οπότε δεν μπορώ να σου πω.
Και εμένα χωρίς δεύτερη σκέψη μου αρέσουν σώματα σαν της Νικόλ, αλλά η άλλη η πουτανάρα δείχνει πολύ εντυπωσιακή στον φακό και σε ιντριγκάρει. Μπορεί από κοντά να είναι όπως τα λες, δεν αμφιβάλλω...
Στα κηφισού είχανε βάλει στην τιμή του απλού να διαλέξεις 2 εξτρά νομίζω. Γνωρίζεις αν ισχύει ακόμα;
Τη μαλακο τη Στελλα την πηρα εχτες εγω. Παλτο, πιπα μονοτονη, γαμησι με τα ποδια τοιχος να μην μπορω να πλησιασω και το κορυφαιο της λεω θελω να γλυψω τον κωλο σου και με κοιταξε λες και τη ζητησα ακαποτο και χυσιμο μεσα στη μητρα της. Καλο κορμι, ηθελα να την διακορευσω γιατι μοιαζει με ενα πορνιδιο στη δουλεια μου που ηθελα να το χυσω αλλα για δευτερη φορα δεν ειναι η Στελλα. Βασικα ουτε για πρωτη. Να μην ξεχασω να αναφερω οτι σκουζει σαν αγελαδα λες και τη γαμαει η Πιτερ Νορθ.αυτο ισχυει με τα προγραματα ειναι οτι ναναι.Εγω με το που την ειδα εφυγα αμεσως.Μαλιστα ητανε μαζι και η ελληνιδα στελλα αλλα λογω του οτι την ειχα παρει πριν μια μερα επελεξα τη νικολ και μαλιστα της ριχνει της στελλας
Απο εμενα ΜΟΝΟ αληθεια θα ακουσεις με αντικειμενικοτητα και οχι το αν περασα καλα η οχι.Τη μαλακο τη Στελλα την πηρα εχτες εγω. Παλτο, πιπα μονοτονη, γαμησι με τα ποδια τοιχος να μην μπορω να πλησιασω και το κορυφαιο της λεω θελω να γλυψω τον κωλο σου και με κοιταξε λες και τη ζητησα ακαποτο και χυσιμο μεσα στη μητρα της. Καλο κορμι, ηθελα να την διακορευσω γιατι μοιαζει με ενα πορνιδιο στη δουλεια μου που ηθελα να το χυσω αλλα για δευτερη φορα δεν ειναι η Στελλα. Βασικα ουτε για πρωτη. Να μην ξεχασω να αναφερω οτι σκουζει σαν αγελαδα λες και τη γαμαει η Πιτερ Νορθ.
"ναι έχει φύγει το παιδί τώρα λογικά θα φτάνει"Έχω πετύχει και διανομείς, σε διάφορες ώρες. Από όλα τα επαγγέλματα πάνε, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ότι ώρα βολεύει τον καθένα την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, απλά.
Δεν ξαναδινω πουρμπουαρ σε ντιλιβερα ποτε ξανα. Πανε και τα ακουμπανε στις Καταλεγιες και εμεις οι παλιοι περιμενουμε τα νεουδια"ναι έχει φύγει το παιδί τώρα λογικά θα φτάνει"
Υπουργέ μου το χρήμα πρέπει να κυκλοφορεί στην αγορά, να μη μένει στάσιμοΔεν ξαναδινω πουρμπουαρ σε ντιλιβερα ποτε ξανα. Πανε και τα ακουμπανε στις Καταλεγιες και εμεις οι παλιοι περιμενουμε τα νεουδια
Με ποια να ξεκινήσουμε;Νικολ ο ενας βαλερια ο αλλος, κατσε να ριξουμε κανα καρφωμα ακομα στη καταλεγια και θα ρθει και σε αυτες η σειρα τους
Θα γινει συντονισμενο ξεκωλιασμα απο τα μελη του μπου αλλα μη λετε μετα δεν τις βρισκουμε ελευθερες
Εχουμε ξεκινησει ηδη εαν δεν εχεις παει καταλεγια ακομα να πας, και μετα βλεπουμε και τις αλλες που ειναι 50-50 και οχι και τοσο δοκιμασμενεςΜε ποια να ξεκινήσουμε;
Kataleya;
Καλά θα κάνω τα κουμάντα μου να την δω σύντομαΕχουμε ξεκινησει ηδη εαν δεν εχεις παει καταλεγια ακομα να πας, και μετα βλεπουμε και τις αλλες που ειναι 50-50 και οχι και τοσο δοκιμασμενες
Θα χτυπήσουμε συντονισμένα , ομαδικά και μελετημένα ... Δεν θα ξέρουν ποια ψωλή να πρωτοαρπαξουν τα κορίτσια .Νικολ ο ενας βαλερια ο αλλος, κατσε να ριξουμε κανα καρφωμα ακομα στη καταλεγια και θα ρθει και σε αυτες η σειρα τους
Θα γινει συντονισμενο ξεκωλιασμα απο τα μελη του μπου αλλα μη λετε μετα δεν τις βρισκουμε ελευθερες