Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
ναι ειναι δυνατοαν και νομιζω δειχνει αρκετα μπαμπατσικη αλλα αν δε τη δεις απο κοντα δε ξερεις
Φαίνεται πιο μεγάλου κυβισμού στον φακό από όσο πραγματικά είναι. Θα έλεγα 20% πιο ντελικάτη από ότι στις φωτογραφίες όταν σε ζωντανή εμφάνιση.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.049
Πόντοι
4.926
Επίσκεψη, χθες το απόγευμα, στο στούντιο επί της Λεωφόρου Αθηνών 413, για να δω από κοντά την περιβόητη Καταλέϊνα. Την ώρα που περίμενα στο σαλόνι, ένας συναγωνιστής έκανε συμφωνία και πλήρωνε 100ρικο, για πρόγραμμα μισάωρου. Μόλις έκλεισε το deal, η τσατσά μου παρουσίασε την κοπέλα. Ψηλό και δυνατό μουνί, με καλό σώμα και φυσικές βυζάρες. Πολύ γρήγορο σαλονάρισμα, όπου με ρώτησε, στα αγγλικά, εάν είμαι καλά. Ήταν τόσο βαριεστημένο το ύφος της, με αποτελέσματα να την ακυρώσω μόνο για αυτό, να σηκωθώ και να φύγω, λέγοντας ψέματα στην τσατσά, ότι θα επιστρέψω.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αρκετή, γύρω στο 1.70 ξυπόλυτη πρέπει να είναι. Μην νομίζουν τίποτα πύργος 1.80 σαν την πάλαι ποτέ Μόνικα Σέρβα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η Φερνάντα φαίνεται πολύ δυνατή κωλοφεράτζα. Αλλα με χαλάει που στις φωτογραφίες δεν φαινεται να έχει λίγο βυζί να πιάνω αμα πάω.
θα παω σημερα να τη δω και θα σου πω.Γυρισα νωρις σπιτι οποτε ξεκουραστος
Το βυζι δε με χαλαει να ειναι μεσαιο μεγεθος η λιγο ποιο μικρο.Τα μεγαλα βυζια πλαστικα η κρεμασμενα ομως με χαλανε

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Επίσκεψη, χθες το απόγευμα, στο στούντιο επί της Λεωφόρου Αθηνών 413, για να δω από κοντά την περιβόητη Καταλέϊνα. Την ώρα που περίμενα στο σαλόνι, ένας συναγωνιστής έκανε συμφωνία και πλήρωνε 100ρικο, για πρόγραμμα μισάωρου. Μόλις έκλεισε το deal, η τσατσά μου παρουσίασε την κοπέλα. Ψηλό και δυνατό μουνί, με καλό σώμα και φυσικές βυζάρες. Πολύ γρήγορο σαλονάρισμα, όπου με ρώτησε, στα αγγλικά, εάν είμαι καλά. Ήταν τόσο βαριεστημένο το ύφος της, με αποτελέσματα να την ακυρώσω μόνο για αυτό, να σηκωθώ και να φύγω, λέγοντας ψέματα στην τσατσά, ότι θα επιστρέψω.
δεν την εχω δει απο κοντα δειχνει παντος τουμπανο αλλα τι να το κανεις αμα καθε μερα ξεμουνιαζεται?Να παω και εγω και να την δω να βαριεται να μη μπορω να απολευσω αυτο που βλεπω?Αστο καλυτερα υπαρχουν και αλλες πολυ καλες εξισου.Μετα απο καιρο βλεπουμε

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Eleni

Και αυτή εδώ που νομίζω είναι μερικές βδομάδες στα Κηφισού φαίνεται καλή.
Αλλά έχει πλάστικ βύζο που δεν αρέσει στον φίλο @claimain

Υ.Γ. @claimain Άσε που σε χάλαγε τώρα βρε!! :2funny:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μου εχει τυχει να ειμαι με γυναικες με πλαστικο βυζι και καποιες πλαστικες εχουν πολυ καλο αποτελεσμα δε βλεπεις ουτε ουλες ραφες τιποτα και δειχνει σαν αληθηνο ενω σε αλλες περιπτωσεις το βυζι ειναι αθλιο και στην επαφη αλλα και στο αισθητικο

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
@claimain Στα Κροκέων έχεις πάει καθόλου; Η Dasha είναι απίστευτη που την έχω δει αλλά δεν έχω πάρει και θέλω να δω Sandra και Darly επίσης.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
@claimain Στα Κροκέων έχεις πάει καθόλου; Η Dasha είναι απίστευτη που την έχω δει αλλά δεν έχω πάρει και θέλω να δω Sandra και Darly επίσης.
σαντρα αν ειναι αυτο το καρατουμπαναριο που βλεπουμε στις φωτο στο αλλο site απλα μακρια δεν ειναι κραχτης οι φωτο δεν εχει καμια σχεση την ειχα επισκευτει στο κασσανδρας 3 οροφος και ειχα παει μνο για αυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

sorry ΕΙΝΑΙ κραχτης ηθελα να πω

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
σαντρα αν ειναι αυτο το καρατουμπαναριο που βλεπουμε στις φωτο στο αλλο site απλα μακρια δεν ειναι κραχτης οι φωτο δεν εχει καμια σχεση την ειχα επισκευτει στο κασσανδρας 3 οροφος και ειχα παει μνο για αυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

sorry ΕΙΝΑΙ κραχτης ηθελα να πω
Ναι, νομίζω είναι φώτο από γραφείο γιατί κάτι μου θύμιζαν... κρίμα! :woldman:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ναι, νομίζω είναι φώτο από γραφείο γιατί κάτι μου θύμιζαν... κρίμα! :woldman:
αστο με το που ειδα τις φωτο πεταγομαι πανω μπανιο στα γρηγορα ξυρισμα στο πεος πηρα και το καλσονακι να της το δωσω και βουρ για στουντιο μιλαμε ειχα γινει τουρμπο σαν αυτα που βαζουν οι καγκουρες στα σπατοαμαξα.Εμεινα ομως με το τουρμπο στο χερι.

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
Eleni

Και αυτή εδώ που νομίζω είναι μερικές βδομάδες στα Κηφισού φαίνεται καλή.
Αλλά έχει πλάστικ βύζο που δεν αρέσει στον φίλο @claimain

Υ.Γ. @claimain Άσε που σε χάλαγε τώρα βρε!! :2funny:
αυτη ειναι η μαξιμ που δουλεψε ενα φεγγαρι φυλης και εδινε και κωλο στο εικοσαρι,καλη περιπτωση

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
αυτη ειναι η μαξιμ που δουλεψε ενα φεγγαρι φυλης και εδινε και κωλο στο εικοσαρι,καλη περιπτωση
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν το ήξερα.
Έβαλε τους βύζους και πήρε προαγωγή στα στούντιο ε; Ή τα είχε και τότε;

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν το ήξερα.
Έβαλε τους βύζους και πήρε προαγωγή στα στούντιο ε; Ή τα είχε και τότε;
τα ειχε απλα τωρα τουμπανεψε ενα τσακ επανω και στο σωμα,ωραια επιλογη δε μπορω να πω

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
Ποια είναι η αυτή η Μαξίμ ,μου βάρεσε καμπανάκι τώρα,κάτι μου θυμίζει .
ελα ρε ενα ξανθο τουμπανο με σιλικονες που ηταν στο φωκαιας 27 οροφο αν θυμαμαι καλα την περιοδο 2014-15 κατι τετοιο εκει

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
καλημερα μολις γυρισα απο στουντιοτσαρκα
Εχουμε και λεμε fernanda που γιαυτη ξεκινησα σε αλλη κατεληξα.Το κοριτση λοιπον ναι ειναι ομορφο μπουμπουκακι να το φας.Μετριο αναστημα ωραια επιδερμιδα αλλαααααα εχει κωλο παρα πολυ τσουποτο σαν τις μπαζολες βενεζουελανες. Με χαλασε πολυ αυτο απογοητευτικα.Οσοι θελετε κωλους τραβατε ειναι και ομορφο το μπουμπουκι.
Η δευτερη κοπελα που ειχε το στουντιο θησεως 365 δε θυμαμαι ονομα παντος ειναι ιδια με τις φωτο που εχει το site μπορω να πω ειναι καλυτερη στο προσωπο.Ομορφο κορμι λαμπαδωτο πλαστικουρα βτζια οχι και καλη πλαστικη αλλα γενικα σαν συνολο καλη ειναι φορουσε το ιδιο διχτυωτο ολοσωμο οπως και στις φωτογραφειες.Ακυρες και οι δυο και φευγω για κροκεων για darly που τελικα αυτη δεν ηταν εκει και ειχε την σαντρα μονο που ειδη εχω πει οι φωτο ειναι κραχτης διοτι ειναι αλλη κοπελα.Ακυρω και εκει και συνεχιζω βριλησσου που στο συμολο τους ολα μπαζα το ενα μετα το αλλο.
Στο 46 μια καραμετρια ψιλογιουβαρλακι αρκετα μπαμπατσικη για στουντιο
Στο 60 πανω μια παναθλια κορασιδα δε βλεποτανε
Στο 60 κατω η σαμπρινα βαριοτανε που ζουσε η κοπελια ομως ηταν ωραιο μουνακι ψηλη ομορφο σωμα σαν τις ελληνιδες κλασικες γκομενες με ωραιο κωλο οχι τουρλοτο οχι ασχημο αλλα ουτε και στητο αλλα αρκετα γαμευσιμο δεν μπορω να την πω τουμπανο παντος ανετα τη γαμαγα αξιζει για στουντιο.Μολις την ειχανε κληση κατι τυποι για 2 ωρες.Ελπιζω μη τους φολιασε γιατι οπως ειπα βαριοτανε.
Εδω να σημειωσω οτι σχεδον κανενα δεν ειχε τις κοπελες που το site δειχνει οτι εχει.Ολα ητανε λαθος και ειχανε απο μια κοπελα αλλα ασχετη με το site.Καθολου ενημερωμενοι τους το ειπα κιολας και με κυταγαν σαν ναρθα απο τον Αρη.
Εφυγα για κατεχακης και εκει αθλια κατασταση δεν αξιζει να συνεχησω με αυτες.
Τελικα κατεληξα στα στουντιο Κασσανδρας οπου εχουμε και λεμε.
Στο 3 πανω μια καινουργια ειπε η τσα και ητανε γιουβαρλακι δεν εχει φωτος
Στο κατω παλι καινουργια δε κρατησα ονομα ουτε εκει φωτος λαθος και εκει ανημερωτοι οτι ναναι
Στο συγκεκριμενο μπαινω μεσα και μυριζει ΜΠΑΦΙΛΑ πραγματι η κοπελια τον επινε τον μπαφο και οταν βγηκε ητανε στο κοσμο της καπου στα συννεφα πετουσε καλα λεω σιγα μη σουδινα και φραγκα το μπουλο και απο εκει.
Απεναντι λοιπον ητανε ο παραδεισος που ειχε τρεις κοπελες Στελλα Ειρηνη και ενα μπαζο απο τη βενεζουελα εγω τις λεω κλοουν.
Ειρηνη πολυ καλο στητο κωλο κορμοστασια πετιτ τουμπανακι κοντοπουτανο για πολλα γαμησια παιδια αρκετα καλο το κοριτσι μας και ΕλληνιδαΦοραγε και ενα τυπου μπειμπι ντολ γαλαζιο λευκο που δεν της πολυπηγαινε μπορω να πω αλλα καλυτερα θα ηταν μαυρο.
Στελλα λοιπον περιπου ψηλη κοπελα με ομορφο κορμι οχι fit οχι στητο κωλο οπως η ειρηνη αλλα το γενικο συνολο ητανε πολυ καυλα.Βυζακια μετρια σε μεγεθος στητα με ρωγα καγκελο και ο κωλος ποιημα ηταν λιγο λιγο ποιο μεγαλος απο οτι θα επρεπε για μοντελο αισωρουχων.Με αυτην περασα δωματιο τελεια ηταν ολα δε δυσανασχετησε πουθενα εχει μουνοχειλα μπαμπατσικα για πολυυυυυ γλυφομουνι μιλάμε δε χορταινεις.Εναλαγες σε στασεις καβαλημα τα παντα ολα.Εμεινα πολυ ευχαριστημενος και ο τσα ευγενικος δεν ενοχλησε αν και δεν αργησα πολυ.
Εψαχνα και ενα τυπο που περιμενε και μπηκα εγω πρωτο ηθελε και αυτος την ιδια κοπελα.Οταν βγηκα εξω τον εψαξα λιγο να του επιβαιβεωσω οτι η κοπελα αξιζει αλλα ρε φιλε sorry δε σε βρηκα ελπιζω καπου να περασες καλα.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.966
Πόντοι
10.411
καλημερα μολις γυρισα απο στουντιοτσαρκα
Εχουμε και λεμε fernanda που γιαυτη ξεκινησα σε αλλη κατεληξα.Το κοριτση λοιπον ναι ειναι ομορφο μπουμπουκακι να το φας.Μετριο αναστημα ωραια επιδερμιδα αλλαααααα εχει κωλο παρα πολυ τσουποτο σαν τις μπαζολες βενεζουελανες. Με χαλασε πολυ αυτο απογοητευτικα.Οσοι θελετε κωλους τραβατε ειναι και ομορφο το μπουμπουκι.
Η δευτερη κοπελα που ειχε το στουντιο θησεως 365 δε θυμαμαι ονομα παντος ειναι ιδια με τις φωτο που εχει το site μπορω να πω ειναι καλυτερη στο προσωπο.Ομορφο κορμι λαμπαδωτο πλαστικουρα βτζια οχι και καλη πλαστικη αλλα γενικα σαν συνολο καλη ειναι φορουσε το ιδιο διχτυωτο ολοσωμο οπως και στις φωτογραφειες.Ακυρες και οι δυο και φευγω για κροκεων για darly που τελικα αυτη δεν ηταν εκει και ειχε την σαντρα μονο που ειδη εχω πει οι φωτο ειναι κραχτης διοτι ειναι αλλη κοπελα.Ακυρω και εκει και συνεχιζω βριλησσου που στο συμολο τους ολα μπαζα το ενα μετα το αλλο.
Στο 46 μια καραμετρια ψιλογιουβαρλακι αρκετα μπαμπατσικη για στουντιο
Στο 60 πανω μια παναθλια κορασιδα δε βλεποτανε
Στο 60 κατω η σαμπρινα βαριοτανε που ζουσε η κοπελια ομως ηταν ωραιο μουνακι ψηλη ομορφο σωμα σαν τις ελληνιδες κλασικες γκομενες με ωραιο κωλο οχι τουρλοτο οχι ασχημο αλλα ουτε και στητο αλλα αρκετα γαμευσιμο δεν μπορω να την πω τουμπανο παντος ανετα τη γαμαγα αξιζει για στουντιο.Μολις την ειχανε κληση κατι τυποι για 2 ωρες.Ελπιζω μη τους φολιασε γιατι οπως ειπα βαριοτανε.
Εδω να σημειωσω οτι σχεδον κανενα δεν ειχε τις κοπελες που το site δειχνει οτι εχει.Ολα ητανε λαθος και ειχανε απο μια κοπελα αλλα ασχετη με το site.Καθολου ενημερωμενοι τους το ειπα κιολας και με κυταγαν σαν ναρθα απο τον Αρη.
Εφυγα για κατεχακης και εκει αθλια κατασταση δεν αξιζει να συνεχησω με αυτες.
Τελικα κατεληξα στα στουντιο Κασσανδρας οπου εχουμε και λεμε.
Στο 3 πανω μια καινουργια ειπε η τσα και ητανε γιουβαρλακι δεν εχει φωτος
Στο κατω παλι καινουργια δε κρατησα ονομα ουτε εκει φωτος λαθος και εκει ανημερωτοι οτι ναναι
Στο συγκεκριμενο μπαινω μεσα και μυριζει ΜΠΑΦΙΛΑ πραγματι η κοπελια τον επινε τον μπαφο και οταν βγηκε ητανε στο κοσμο της καπου στα συννεφα πετουσε καλα λεω σιγα μη σουδινα και φραγκα το μπουλο και απο εκει.
Απεναντι λοιπον ητανε ο παραδεισος που ειχε τρεις κοπελες Στελλα Ειρηνη και ενα μπαζο απο τη βενεζουελα εγω τις λεω κλοουν.
Ειρηνη πολυ καλο στητο κωλο κορμοστασια πετιτ τουμπανακι κοντοπουτανο για πολλα γαμησια παιδια αρκετα καλο το κοριτσι μας και ΕλληνιδαΦοραγε και ενα τυπου μπειμπι ντολ γαλαζιο λευκο που δεν της πολυπηγαινε μπορω να πω αλλα καλυτερα θα ηταν μαυρο.
Στελλα λοιπον περιπου ψηλη κοπελα με ομορφο κορμι οχι fit οχι στητο κωλο οπως η ειρηνη αλλα το γενικο συνολο ητανε πολυ καυλα.Βυζακια μετρια σε μεγεθος στητα με ρωγα καγκελο και ο κωλος ποιημα ηταν λιγο λιγο ποιο μεγαλος απο οτι θα επρεπε για μοντελο αισωρουχων.Με αυτην περασα δωματιο τελεια ηταν ολα δε δυσανασχετησε πουθενα εχει μουνοχειλα μπαμπατσικα για πολυυυυυ γλυφομουνι μιλάμε δε χορταινεις.Εναλαγες σε στασεις καβαλημα τα παντα ολα.Εμεινα πολυ ευχαριστημενος και ο τσα ευγενικος δεν ενοχλησε αν και δεν αργησα πολυ.
Εψαχνα και ενα τυπο που περιμενε και μπηκα εγω πρωτο ηθελε και αυτος την ιδια κοπελα.Οταν βγηκα εξω τον εψαξα λιγο να του επιβαιβεωσω οτι η κοπελα αξιζει αλλα ρε φιλε sorry δε σε βρηκα ελπιζω καπου να περασες καλα.
Η βασίλισσα του βουνού,είναι λίρα 100.Μάλλον την πέτυχες στις κακές της

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η βασίλισσα του βουνού,είναι λίρα 100.Μάλλον την πέτυχες στις κακές της
Μπραβο ρε φυλος ετσι μου την παρουσιασε στο βριλλησου ο τσατσος βασιλησα λεω και εγω τι λεει το ατομο ποια βασιλησσα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom