Έκανα κάτι σαν βόλτα και την πάτησα...Συμβαίνουν και αυτά...Πολυ αδυνατη! Και πως περασες?
Σαν γκόμενα δεν είναι άσχημη απλα οι υπηρεσίες πλέον είναι άστα..
Έκανα κάτι σαν βόλτα και την πάτησα...Συμβαίνουν και αυτά...Πολυ αδυνατη! Και πως περασες?
Καλησπέρα παιδιά!!! Έχει δοκιμάσει κανείς Μαντόνα από Kωνσταντινουπόλεως 132 βλέπω ότι είναι καλό κομμάτι από φωτογραφίες και πάνω από όλα έχει βυζάρες
Άρα λογικά θα αξίζει ακόμα ?Παλιά καραβάνα. Τα έκανε όλα και σε εγλυφε από πάνω μέχρι κάτω. Τώρα δεν ξέρω σε τι φάση είναι αλλά θα πήγαινα για ένα refresh
Ιεροσυλία να μην ξέρεις τι εστί Μαντόνα! Απ' τις καλύτερες που έχουν περάσει. Έχω να πάω χρόνια γιατί παίζει να πλησιάζει τα 50, αλλά νομίζω είναι δύσκολο να μην μείνεις ευχαριστημένοςΚαλησπέρα παιδιά!!! Έχει δοκιμάσει κανείς Μαντόνα από Kωνσταντινουπόλεως 132 βλέπω ότι είναι καλό κομμάτι από φωτογραφίες και πάνω από όλα έχει βυζάρες
Δεν απαντάνε και σε τηλέφωνα το πρόγραμμα τους είναι ότι να ναι που να την βρω μετά ?Ιεροσυλία να μην ξέρεις τι εστί Μαντόνα! Απ' τις καλύτερες που έχουν περάσει. Έχω να πάω χρόνια γιατί παίζει να πλησιάζει τα 50, αλλά νομίζω είναι δύσκολο να μην μείνεις ευχαριστημένος
Νομίζω ότι στο πρόγραμμα τους δεν είναι πολύ τυπικοί.Αλλες φορές ανοίγει το πρωί άλλες όχι.Και το βράδυ δεν παραμένουν μέχρι αργά.Ξέρει κανείς τι παίζει με το Κωνσταντινουπόλεως 132 πέρασα απ' έξω και ούτε ταμπέλα ούτε τηλέφωνα σηκώνουν...είπα μια που ήρθα είχε δίπλα το 128 είπα να ρίξω μια ματιά και ούτε στο βαθύ Μεταξουργείο δεν βλέπεις τέτοια πράγματα ? ( 30€ απλό)!! Πρέπει να πάρω την Μαντόνα έχω λυσαξει
Δεν έχω πάρει ποτέ πρωκτικό σε στούντιο αλλά υποθέτω εκεί πρέπει να είναι, γύρω στα 5 λεπτά (βέβαια εξαρτάται και την εκάστοτε κοπέλα).Ερώτηση: πόση ώρα είναι το πρωκτικό ρε παιδιά σε στούντιο; Υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος;
Τις προάλλες, η κοπέλα μου είπε ότι συνήθως δεν κρατάει πάνω από 2 με 3 λεπτά, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσει να βγάλει την βάρδια της, δεν θα αντέξει.
Σημείωση: δεν ήμουν άγριος καθόλου, σιγά σιγά, ήρεμα και προσεκτικά επί το έργον, ούτε τίποτα τεράστιων διαστάσεων.
Υ. Γ.: Νομίζω ότι μου είπε πίπες, αλλά θέλω να σιγουρευτώ.
Επίσης, δεν θέλω να πω που και με ποια.
Εντάξει ευχαριστώ, απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι μου είπε την αλήθεια.Δεν έχω πάρει ποτέ πρωκτικό σε στούντιο αλλά υποθέτω εκεί πρέπει να είναι, γύρω στα 5 λεπτά (βέβαια εξαρτάται και την εκάστοτε κοπέλα).
Η αλήθεια είναι υποκειμενική γιατί, όπως ανέφερα, εξαρτάται την κάθε κοπέλα. Ίσως κάποιος που έχει πάρει πρωκτικό σε στούντιο να μπορεί να σου απαντήσει πιο στοχευμένα.Εντάξει ευχαριστώ, απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι μου είπε την αλήθεια.
Έχω ακούσει για 100 ευρώ φουλ πρόγραμμα συν το πρωκτικό.Για χρόνο δεν έχουν αναφέρει κάτι σε επισκέψεις μου.Βεβαια δεν έχω ρωτήσει κιολαςΔεν έχω πάρει ποτέ πρωκτικό σε στούντιο αλλά υποθέτω εκεί πρέπει να είναι, γύρω στα 5 λεπτά (βέβαια εξαρτάται και την εκάστοτε κοπέλα).
Το πρωκτικό δεν το κάνουν όλες οι κοπέλες (μη σου πω ότι το κάνουν μετρημένες στα δάκτυλα). Το φουλ πρόγραμμα είναι συνήθως 30 λεπτά. Τώρα αν πεις σε μία πάμε να σε πάρω από κώλο για 30 λεπτά, δεν ξέρω κατά πόσο θα ενδιαφερθεί . Από την άλλη, είναι μια καλή ερώτηση.Έχω ακούσει για 100 ευρώ φουλ πρόγραμμα συν το πρωκτικό.Για χρόνο δεν έχουν αναφέρει κάτι σε επισκέψεις μου.Βεβαια δεν έχω ρωτήσει κιολας
Το αφήνουμε έτσιΤο πρωκτικό δεν το κάνουν όλες οι κοπέλες (μη σου πω ότι το κάνουν μετρημένες στα δάκτυλα). Το φουλ πρόγραμμα είναι συνήθως 30 λεπτά. Τώρα αν πεις σε μία πάμε να σε πάρω από κώλο για 30 λεπτά, δεν ξέρω κατά πόσο θα ενδιαφερθεί . Από την άλλη, είναι μια καλή ερώτηση.
Εγώ πήρα το απλό, το οποίο και έκανα αμέσως αλλαγή για 69 γιατί μου άρεσε η κοπέλα όταν την είδα, και επειδή έκανε και πρωκτικό η συγκεκριμένη, έδωσα +50 (τόσο το χρεώνουν μου είπε). Σύνολο: 120€, αλλά ήθελα και τα έδωσα, συνήθως απλό(50€) ή 69(70€) διαλέγωΈχω ακούσει για 100 ευρώ φουλ πρόγραμμα συν το πρωκτικό.Για χρόνο δεν έχουν αναφέρει κάτι σε επισκέψεις μου.Βεβαια δεν έχω ρωτήσει κιολας
Ξέρει κανείς τι παίζει με το Κωνσταντινουπόλεως 132 πέρασα απ' έξω και ούτε ταμπέλα ούτε τηλέφωνα σηκώνουν...είπα μια που ήρθα είχε δίπλα το 128 είπα να ρίξω μια ματιά και ούτε στο βαθύ Μεταξουργείο δεν βλέπεις τέτοια πράγματα ? ( 30€ απλό)!! Πρέπει να πάρω την Μαντόνα έχω λυσαξει