bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 456
Καλησπερα παιδια την πωλινα απο το filis104 ξερετε που ειναι ?
Μια μιλφ δεν είναι αυτή;η κάνω λάθος;Έχει δοκιμάσει Κάποιος Giana από Λυκόβρυση Studio 12 να μου δώσει λίγο φως?
ΝαιΜια μιλφ δεν είναι αυτή;η κάνω λάθος;
Έχω κάτι χρόνια να περάσω από εκει
Δουλεύει ναι κανονικάΜήπως γνωρίζει κανάς παλιός αν η Λάουρα με τα μεγάλα τα βυζιά δουλεύει ακόμα στα στούντιο της κασσάνδρας η αν έχει μεταφερθεί αλλού.
Θυμάμαι την γαμούσα από το 2011 μέχρι μέσα του 2014. Μετά σταμάτησα να περνάω διότι δεν την έβρισκα. Ευχαριστώ.
Κλασσικά στο Κασσάνδρας 3 το μικρό στην πρωινή βάρδια? Ακόμα ζητάει 50αρικο για μια βολή?Δουλεύει ναι κανονικά
50 είναι αλλά απέναντι στο 4 θα πας.Οχι στο 3Κλασσικά στο Κασσάνδρας 3 το μικρό στην πρωινή βάρδια? Ακόμα ζητάει 50αρικο για μια βολή?
Μήπως γνωρίζει κανάς παλιός αν η Λάουρα με τα μεγάλα τα βυζιά δουλεύει ακόμα στα στούντιο της κασσάνδρας η αν έχει μεταφερθεί αλλού.
Θυμάμαι την γαμούσα από το 2011 μέχρι μέσα του 2014. Μετά σταμάτησα να περνάω διότι δεν την έβρισκα. Ευχαριστώ.
Εγώ πήγα στη Λαουριτα...Φιλε εγω θα σου προτεινα να μην πας, και εξηγουμαι , ενας φιλος μου πηγε και δεν περασε καλα, εκλαψε το 50αρικο, επισης καποιος συναγωνιστης απο εδω μεσα, πηρε τη Λαουριτα την πολυ αδυνατη, και εκλαψε επισης τα λεφτα του! Εκει ειναι, ψεκαστε, σκουπιστε , τελειωσατε! Εκει ειναι αρπακτικα, ναι μεν εχει βυζαρες η συγκεκριμενη που αναφερεις, αλλα τι να το κανεις αν ειναι ξεπετα! Επισης, τελευταια φορα ηταν και πολυ ειρωνικη! Αυτα απο εμενα! Η επιλογη ειναι δικη σου! Καλα γαμησια σου ευχομαι, γενικα!
Πολυ αδυνατη! Και πως περασες?Εγώ πήγα στη Λαουριτα...