You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.973
- Πόντοι
- 36.618
Στο studio 12 πάντως είναι στις βάρδιες.H Γιάννα από στοθντιο 12 πήγε στο Alien girls ?
7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Οκ. Απλά είδα στο Alien μια Γιάννα από Σερβία και είπα μήπωςΣτο studio 12 πάντως είναι στις βάρδιες.
Διαγραμμένο μέλος 186316
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 287
- Πόντοι
- 280
Εγω,κωλάρα και γενικά πολύ καβλα η γκομενα σωματικά.https://www.athinon318.com/girls/sara8.
Έχει δοκιμάσει κανείς μάγκες?
Στα υπολοιπα τπτ φοβερό γενικά αλλά ούτε ξενέρα εντελώς.
Αξίζει παντως να δεις στα 4 αυτό το πάτο.
Διαγραμμένο μέλος 186316
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 287
- Πόντοι
- 280
Πήγα μια βολτα απο κωσταντινουπόλεως 94 χωρις να εχω σκοπό να μπω προχθές 17/7.
Μου έτυχε μια προτόγνωρη εμπειρία.
Στο στούντιο ήταν δυο γκόμενες που δε θυμαμαι καν πως τις λενε γτ δεν εδωσα βάση και εμφανησιακά δεν ηταν και κάτι ιδιέταιρα αξιόλογο,απλά οκ.
Αν θυμάται κανείς ποιες ήταν βραδινη βάρδια μετα τις 12 να πει ονοματα.
Μπαίνω λοιπόν φίλοι μου,είναι μια τσατσα χοντρούλα αλλα σχετικά μικρή σε ηλικία,βγαίνουν οι γκόμενες και ενω δε μ αρεσαν και τόσο πολύ,προσπαθούν να με ψήσουν να μπω,εχει βγαλει τη πουτσα μου εξω η μια και μου τη παίζει,χουφτώνω και γω την αλλη,και ενώ ειχα σκοπό να φύγω γιατί δε με τρέλαιναν εμφανησιακά,μου λεει η μία που πας κατσε εδω να σου γλύψω εγω το πούτσο και η φίλη μου τα αρχίδια και αρχίζουν οντως και με τσιμπουκώνουν μπροστά στη τσατσα,πόσο να αντεξω και γω,τους λεω μεχρι 70 δινω,λενε οκ.
Ολα αυτά σε ενα σαλονάκι πιο χρέπι που εχει πιο μέσα οπως μπαινεις αριστερά αν θυμάστε.
Και εκεί που δε μ αρεσαν η φάση εχει γινει λίγο καυλωτική και γουστάρω γιατί είχα αράξει εκεί οπως ήμασταν η μία μου ρούφαγε τα αρχίδια και η αλλη το πούτσο κι ολα αυτά μπροστά στη τσατσά η οποία δεν ελεγε να φύγει καθόταν και κοίταγε.
Σε μια φάση της λεω εδω θα κάτσεις εσυ?λεει οτι θες,ενοχλώ?αμα θες φευγω.
Πανω στη τρέλα μου εκεινη την ωρα της λεω μηπως θες να με ρουφήξεις και συ λίγο αφού καθεσαι που κάθεσαι?και αρχίζουν οι γκόμενες και τη ψήνουν ναι ελα λιγο και συ,οχι οχι,με τα πολλά γονατιζει η χοντρούλα και με ρουφάει για κανα λεπτό κι αυτή,χτυπάγανε κουδούνια δεν ανοίγανε και κατάλαβα κανα δυο φορες που ειχαμε παει και δε μας ανοίγανε παλιότερα τι γινότανε μέσα και γιατί δεν ανοίγανε.
Εν τέλει γαμησα και λιγο τη μια στα 4,σφαλιάρισα και λιγο το κωλο της και της τα πέταξα μεσα(στη καπότα έτσι).
Μου έτυχε μια προτόγνωρη εμπειρία.
Στο στούντιο ήταν δυο γκόμενες που δε θυμαμαι καν πως τις λενε γτ δεν εδωσα βάση και εμφανησιακά δεν ηταν και κάτι ιδιέταιρα αξιόλογο,απλά οκ.
Αν θυμάται κανείς ποιες ήταν βραδινη βάρδια μετα τις 12 να πει ονοματα.
Μπαίνω λοιπόν φίλοι μου,είναι μια τσατσα χοντρούλα αλλα σχετικά μικρή σε ηλικία,βγαίνουν οι γκόμενες και ενω δε μ αρεσαν και τόσο πολύ,προσπαθούν να με ψήσουν να μπω,εχει βγαλει τη πουτσα μου εξω η μια και μου τη παίζει,χουφτώνω και γω την αλλη,και ενώ ειχα σκοπό να φύγω γιατί δε με τρέλαιναν εμφανησιακά,μου λεει η μία που πας κατσε εδω να σου γλύψω εγω το πούτσο και η φίλη μου τα αρχίδια και αρχίζουν οντως και με τσιμπουκώνουν μπροστά στη τσατσα,πόσο να αντεξω και γω,τους λεω μεχρι 70 δινω,λενε οκ.
Ολα αυτά σε ενα σαλονάκι πιο χρέπι που εχει πιο μέσα οπως μπαινεις αριστερά αν θυμάστε.
Και εκεί που δε μ αρεσαν η φάση εχει γινει λίγο καυλωτική και γουστάρω γιατί είχα αράξει εκεί οπως ήμασταν η μία μου ρούφαγε τα αρχίδια και η αλλη το πούτσο κι ολα αυτά μπροστά στη τσατσά η οποία δεν ελεγε να φύγει καθόταν και κοίταγε.
Σε μια φάση της λεω εδω θα κάτσεις εσυ?λεει οτι θες,ενοχλώ?αμα θες φευγω.
Πανω στη τρέλα μου εκεινη την ωρα της λεω μηπως θες να με ρουφήξεις και συ λίγο αφού καθεσαι που κάθεσαι?και αρχίζουν οι γκόμενες και τη ψήνουν ναι ελα λιγο και συ,οχι οχι,με τα πολλά γονατιζει η χοντρούλα και με ρουφάει για κανα λεπτό κι αυτή,χτυπάγανε κουδούνια δεν ανοίγανε και κατάλαβα κανα δυο φορες που ειχαμε παει και δε μας ανοίγανε παλιότερα τι γινότανε μέσα και γιατί δεν ανοίγανε.
Εν τέλει γαμησα και λιγο τη μια στα 4,σφαλιάρισα και λιγο το κωλο της και της τα πέταξα μεσα(στη καπότα έτσι).
Antonio Capito
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Έχει κάποιος άποψη για Βικτώρια από Αριστοτέλους 6
εγγύηση για βυζολάγνους
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
τεραστιο παλτο απο τις χειροτερες υπηρεσιες...επιπεδου σωκρατους,,,,αν δεν ηταν τα βυζια στη μεση θα ηταν με διαφορα η χειροτερη εμπειρια που ειχα ποτε σε στουντιο/μπουρδελο/κολγκρλ/τσιμπουκι σε μαυρη στο δρομο....Μεγάλο παλτό, σύμφωνα με τις κριτικές συναδέλφων, που συνεχίζει να δουλεύει μόνο εξαιτίας των βυζιών της.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Αμέ. Την έχω πάρει κάμποσες φορές. Αν δεν χύσεις γρήγορα σου πρήζει τα ούμπαλα. Πρέπει να πάχυνε και λίγο τελευταίως.Έχει κάποιος άποψη για Βικτώρια από Αριστοτέλους 6
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Εγω,κωλάρα και γενικά πολύ καβλα η γκομενα σωματικά.
Στα υπολοιπα τπτ φοβερό γενικά αλλά ούτε ξενέρα εντελώς.
Αξίζει παντως να δεις στα 4 αυτό το πάτο.
Αυτή μου θυμίζει την Πάολα απ' τα βορδελα του εμετικού στην Κολωνού στο δεκαπεντάρι.
Λες ;
Μπα..
Pilotos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα συναγωνιστες θα ήθελα τα φώτα σας αν ξέρει κάποιος καμια πληροφορία για την Κλαούντια την Ρουμανα που δουλευε στο Βριλησσου 36 και μετέπειτα στην Τριγγετο-Αλυσιδα... Οι παλιοι μυστες θα την ξέρουν σίγουρα... Αν γνωρίζει κάνει αν δουλευει ακόμα ή τι απέγινε τελικά με πολυ χαρά θα δεχτώ την απάντηση του καθώς μόνο καλές αναμνήσεις έχω από αυτή... Έχασα τα ίχνη της κάπου το 2016 με 17 και έκτοτε τιποτα...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.973
- Πόντοι
- 36.618
Καμία σχέση σε φωτογραφίες.Οκ. Απλά είδα στο Alien μια Γιάννα από Σερβία και είπα μήπως
Και όπως έγραψα η "Σέρβα" συνεχίζει κανονικά στις βάρδιες του 12...
Νομίζω έχει αποσυρθεί και δεν έργαζεται πολύ καιρό τωραΚαλησπέρα συναγωνιστες θα ήθελα τα φώτα σας αν ξέρει κάποιος καμια πληροφορία για την Κλαούντια την Ρουμανα που δουλευε στο Βριλησσου 36 και μετέπειτα στην Τριγγετο-Αλυσιδα... Οι παλιοι μυστες θα την ξέρουν σίγουρα... Αν γνωρίζει κάνει αν δουλευει ακόμα ή τι απέγινε τελικά με πολυ χαρά θα δεχτώ την απάντηση του καθώς μόνο καλές αναμνήσεις έχω από αυτή... Έχασα τα ίχνη της κάπου το 2016 με 17 και έκτοτε τιποτα...
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
Καλησπέρα συναγωνιστες θα ήθελα τα φώτα σας αν ξέρει κάποιος καμια πληροφορία για την Κλαούντια την Ρουμανα που δουλευε στο Βριλησσου 36 και μετέπειτα στην Τριγγετο-Αλυσιδα... Οι παλιοι μυστες θα την ξέρουν σίγουρα... Αν γνωρίζει κάνει αν δουλευει ακόμα ή τι απέγινε τελικά με πολυ χαρά θα δεχτώ την απάντηση του καθώς μόνο καλές αναμνήσεις έχω από αυτή... Έχασα τα ίχνη της κάπου το 2016 με 17 και έκτοτε τιποτα...
Έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
ειμαι ολος αυτια τυπεΣημερα αδεια η Αθηνα εκανα στουντιοτσαρκα στα μισα και βαλε στουντιο της Αθηνας απο κατεχακη εως Λ.Αθηνων
ειλικρινα σε ορισμενα ειχε εντυπωσιακα τεμαχια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K