Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

PeoMastor01

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
64
Πόντοι
0
Για Χριστίνα:
Ωραιο γκομενάκι, Μελαχρινη, σωματάρα, 1.65 - 1.68, προσωπο 6/10 , Βυζι φυσικο και πολυ μεγάλο για το σωμα της, κωλαρακι καλο.
Γενικα ομως βγαζει την αισθηση "Αντε να τελειωνουμε και με αυτον" και τιποτα το ιδιαιτερο να θυμαμαι στην επισκεψη. Αρκετα μαγκωμενη. αυτα.
Κατατοπιστικός, ευχαριστώ !

Kifisoy60

Sex Studio
Εγγρ.
25 Ιουν 2018
Like
128
Σήμερα στο Κηφισού 60 σας περιμένουνε η Λίλη 10:00-19:00 και η Λίνα 19:00-01:30

Συνημμένα

• Photo Editor_eMlUI9.png
    Photo Editor_eMlUI9.png
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 57
  • Photo Editor_PdGPoE.png
    Photo Editor_PdGPoE.png
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 66

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.609
Πόντοι
496
Επίσκεψη σήμερα μεσημέρι σε Αριστοτέλους 6 με σκοπό να τιμήσω την Ζανέτ όπως είχε προτείνει ο συναγωνιστής ποίο πάνω. Άντ αυτού όμως με ενημέρωσε η τσα2 ότι βάρδια έχει η Βικτώρια (υπερβυζαρου) και η Χριστίνα η οποία ήταν στο δωμάτιο. Τίμησα χωρίς δεύτερη σκέψη την Βικτώρια όντας λάτρης της μπροστας κίνησης.
Ειχα ακούσει τόσα πολλα για αυτήν οπότε έπρεπε να δοκιμάσω
Τίμια στην πίπα και στον αγώνα, foul καθαρή και ευδιάθετη, φαίνεται η εμπειρία σε όλους τους τομείς, αλλά ρε παιδιά εδώ το θέμα είναι οι ΒΥΖΑΡΕΣ της. Όντως υπερβυζαρου χωρίς παραπανησια κιλα και συμπαθητικό πρόσωπο.
Αν είστε fan του συγκεκριμένου τύπου να τιμήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα την βρειτε, κάποια πρώινα Αριστοτέλους 6 και κύριως απόγευματα στην Ισμήνης.
Το studio κομπλέ , καθαρό με πετσέτες κλπ αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
Αν έχει κάποιο μύστης πληροφορίες για Χριστίνα ας πει καθώς έφυγα βιαστικά και δεν πρόλαβα να την τσεκαρω.
Πολύ αδύνατη. Δηλώνει Ελληνίδα μοιάζει κιόλας. Έχει γαλάζια μάτια και ψεύτικο βυζί. Από καθαριότητα δεν ήταν οκ.
Η Βικτώρια πραγματικά είναι θαύμα τόσο μεγάλο βυζί φυσικό

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.969
Πόντοι
5.235
Για Χριστίνα:
Ωραιο γκομενάκι, Μελαχρινη, σωματάρα, 1.65 - 1.68, προσωπο 6/10 , Βυζι φυσικο και πολυ μεγάλο για το σωμα της, κωλαρακι καλο.
Γενικα ομως βγαζει την αισθηση "Αντε να τελειωνουμε και με αυτον" και τιποτα το ιδιαιτερο να θυμαμαι στην επισκεψη. Αρκετα μαγκωμενη. αυτα.
Ποια Χριστινα ειναι αυτη ρε παιχτη?
Κοιταξα στη σελιδα του μαγαζιου και δεν ειδα καμια Χριστινα...

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.969
Πόντοι
5.235
Επίσκεψη σήμερα μεσημέρι σε Αριστοτέλους 6 με σκοπό να τιμήσω την Ζανέτ όπως είχε προτείνει ο συναγωνιστής ποίο πάνω. Άντ αυτού όμως με ενημέρωσε η τσα2 ότι βάρδια έχει η Βικτώρια (υπερβυζαρου) και η Χριστίνα η οποία ήταν στο δωμάτιο. Τίμησα χωρίς δεύτερη σκέψη την Βικτώρια όντας λάτρης της μπροστας κίνησης.
Ειχα ακούσει τόσα πολλα για αυτήν οπότε έπρεπε να δοκιμάσω
Τίμια στην πίπα και στον αγώνα, foul καθαρή και ευδιάθετη, φαίνεται η εμπειρία σε όλους τους τομείς, αλλά ρε παιδιά εδώ το θέμα είναι οι ΒΥΖΑΡΕΣ της. Όντως υπερβυζαρου χωρίς παραπανησια κιλα και συμπαθητικό πρόσωπο.
Αν είστε fan του συγκεκριμένου τύπου να τιμήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα την βρειτε, κάποια πρώινα Αριστοτέλους 6 και κύριως απόγευματα στην Ισμήνης.
Το studio κομπλέ , καθαρό με πετσέτες κλπ αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
Αν έχει κάποιο μύστης πληροφορίες για Χριστίνα ας πει καθώς έφυγα βιαστικά και δεν πρόλαβα να την τσεκαρω.
καλα η Βικτωρια δουλευε πριν λιγες βδομαδες σαν call girl, τωρα ξαναγυρισε στα στουντιο?

PeoMastor01

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
64
Πόντοι
0
Ποια Χριστινα ειναι αυτη ρε παιχτη?
Κοιταξα στη σελιδα του μαγαζιου και δεν ειδα καμια Χριστινα...
Δεν είναι ολές οι κοπέλες στα site και οι βάρδιες δεν είναι πάντα οπως τις γράφει, αυτο παρατήρησα μετά το "άνοιγμα "
καλα η Βικτωρια δουλευε πριν λιγες βδομαδες σαν call girl, τωρα ξαναγυρισε στα στουντιο?
Ειναι και στα studio της αλυσίδας αλλά συνεχίζει να δουλεύει και εκτός.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν είναι ολές οι κοπέλες στα site και οι βάρδιες δεν είναι πάντα οπως τις γράφει, αυτο παρατήρησα μετά το "άνοιγμα "

Ειναι και στα studio της αλυσίδας αλλά συνεχίζει να δουλεύει και εκτός.
Αυτό εγώ το παρατήρησα πριν το 'ανοιγμα'.

Η Βίκτωρια σε ποιο βιζιτογραφείο δουλεύει;

Που χάθηκε η Λίζα η πατρινή αλβανεζα από Κασσάνδρας,Βριλησσού κτλ; Ρεπαρει ή το γύρισε πάλι στη βίζιτα;

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Ρε παιχταταδες τελικά τη Βυκη σερβα ξανθιά ψηλή πού δουλευε στην αλυσίδα Συγγρού 232 Κατεχάκη Μελαντίας 50 έχουμε καμία ιδέα;; Ξανθια αρκετά άσπρο δέρμα. Έχω ρωτήσει πολλές φορές αλλά ελπίζω αμα κάποιος ξέρει κάτι να το δει να μου πει.Σας ευχαριστώ καλή διασκέδαση!!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Παιδες, μετα απο τσαρκα στη περιοχη του Κεραμεικου-Γκαζι, και συγκεκριμενα στη Κασσανδρας, διαπιστωσα οτι εχει πεσει πολυ νεκρα και ξεραιλα,:confused: και εξηγουμαι, περσυ τετοιον καιρο, ειχε πολλες μουναρες Ρωσιδαρες, δυστυχως . εφυγαν ολες, δεν υπαρχει κατι αξιολογο, και αυτες που μειναν τωρα ειναι κατι ξυνισμενες αλβανιαρες!! Για μενα προσωπικα, δεν αξιζει, να δωσεις τα λεφτα σου εκει!:headbang:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ρε παιχταταδες τελικά τη Βυκη σερβα ξανθιά ψηλή πού δουλευε στην αλυσίδα Συγγρού 232 Κατεχάκη Μελαντίας 50 έχουμε καμία ιδέα;; Ξανθια αρκετά άσπρο δέρμα. Έχω ρωτήσει πολλές φορές αλλά ελπίζω αμα κάποιος ξέρει κάτι να το δει να μου πει.Σας ευχαριστώ καλή διασκέδαση!!
Αν λες για αυτή μια Βίκυ ξανθιά δουλεύει σήμερα στα Άλιεν κορίτσια.

Θα μας πει κανείς ,αν δεν είναι κόπος, σε ποιο βιζιτογραφείο δουλεύει παράλληλα με τα στούντιο η βυζαρου η Βικτώρια;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τώρα live. Πέσιμο Βάτσων στο στουδιο Αριστοτέλους 6. Τί θέλουνε πάλι ρε τα μουνόπανα; Ούτε να γαμησεις δεν μπορείς σαν άνθρωπος.

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Τώρα live. Πέσιμο Βάτσων στο στουδιο Αριστοτέλους 6. Τί θέλουνε πάλι ρε τα μουνόπανα; Ούτε να γαμησεις δεν μπορείς σαν άνθρωπος.
Μάλλον δε θα λαδωνουν τα σωστα γρανάζια ?? Ελπίζω πάντως να μην ησουν μέσα φιλε μου και σε κόψανε πάνω στην δράση

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Παιδες, μετα απο τσαρκα στη περιοχη του Κεραμεικου-Γκαζι, και συγκεκριμενα στη Κασσανδρας, διαπιστωσα οτι εχει πεσει πολυ νεκρα και ξεραιλα,:confused: και εξηγουμαι, περσυ τετοιον καιρο, ειχε πολλες μουναρες Ρωσιδαρες, δυστυχως . εφυγαν ολες, δεν υπαρχει κατι αξιολογο, και αυτες που μειναν τωρα ειναι κατι ξυνισμενες αλβανιαρες!! Για μενα προσωπικα, δεν αξιζει, να δωσεις τα λεφτα σου εκει!:headbang:
Περασμενα μεγαλεία και διηγοντας τα να κλαις το φιλε μου.. Η μισή κασανδρας είναι από τη ξεπετοαλαυσιδα

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Περασμενα μεγαλεία και διηγοντας τα να κλαις το φιλε μου.. Η μισή κασανδρας είναι από τη ξεπετοαλαυσιδα

Ετσι ακριβως φιλε μου, περασμενα μεγαλεια, εγω δεν δινω τα λεφτα μου σε φολοξεπετες! :headbang:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736

Μηπως θελανε να γαμησουνε και τα μπατσοσκυλα? Να εχουν το στουντιο αδειο για παρτι τους? Μην το γελας, νομιζουν οτι φορωντας μια κωλοστολη εχουν εξουσια!:2funny::2funny::rockon::headbaning2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom