Μάγκες καλημέρα!!! Τελικά με τα μέτρα τι γίνεται?? Θα μπαίνουμε στο δωμάτιο με μάσκες και θα δίνουμε και τα τηλέφωνα μας στην είσοδο?? Όποιος έχει πάει τώρα που ανοίξανε ας μου απαντήσει παρακαλώ
Μηπως θελανε να γαμησουνε και τα μπατσοσκυλα? Να εχουν το στουντιο αδειο για παρτι τους? Μην το γελας, νομιζουν οτι φορωντας μια κωλοστολη εχουν εξουσια!
Φίλε εγώ δε βλέπω καν να έχουν Σιτε οπότε δε μπορώ καν να σιγουρευτώ ότι είναι αυτή.αν έχεις κάπου βάρδιες από εκεί η Σιτέ και μπορείς σε παρακαλώ στείλε λινκ. Σε ευχαριστώ καί πάλι για τόν χρόνο σου
Φίλε εγώ δε βλέπω καν να έχουν Σιτε οπότε δε μπορώ καν να σιγουρευτώ ότι είναι αυτή.αν έχεις κάπου βάρδιες από εκεί η Σιτέ και μπορείς σε παρακαλώ στείλε λινκ. Σε ευχαριστώ καί πάλι για τόν χρόνο σου
Μηπως θελανε να γαμησουνε και τα μπατσοσκυλα? Να εχουν το στουντιο αδειο για παρτι τους? Μην το γελας, νομιζουν οτι φορωντας μια κωλοστολη εχουν εξουσια!
Ε δε νομίζω, πάντα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα άλλωστε στην Αττική κατά κύριο λόγο μιλάμε για παράνομους οίκους μην γελιόμαστε. Τι α κανς έχει και τον κίνδυνο το κασκαντεριλικι ?
Ε δε νομίζω, πάντα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα άλλωστε στην Αττική κατά κύριο λόγο μιλάμε για παράνομους οίκους μην γελιόμαστε. Τι α κανς έχει και τον κίνδυνο το κασκαντεριλικι ?
Ξέρει κανένας τι γίνετε με αλυσίδα Συγγρού 232 Κατεχάκη Μελαντίας 50;; Παλιά άνοιγαν όλα μαζι τώρα βλέπω δε βάζουν κάθε εβδομάδα βάρδιες κάν και μάλλον κάποια τα αφήνουν κλειστά.
Θέλω να δοκιμάσω την τριάδα της αλυσίδας συγγρού 232 Vanessa,Bianca,Veronica για την Μπιανκα διαβασα καλα πραγματα οι αλλες δυο μου βγαζουν κατι πολυ τσουλιστικο αμα εχει κανεις καμια εξτρα πληροφορια η Hands on εμπειρια καλοδεχουμενος. Επισης πηγα μια βολτα στο Κηφ 30 και ειδα την Ζιζελ είναι πολυ κοντη για τα γουστα μου αλλα πιστευω θα αποδιδει στο κρεβατι.
Η Βικτώρια η βυζαρου πάρθηκε χτες στο Αριστοτελους 6. Φολού είναι και ξεπέτω, βιάζεται παρά τους βυζους της. Κάποιος ανέφερε ότι δουλεύει και βίζιτα ενίοτε. Αν ξέρει το γράφειο ας γράψει πμ. αν μπορεί.
Μήπως το γύρισε πάλι στη βίζιτα και η Λίζα ; Καιρό έχει να φανεί.