Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.758
Πόντοι
5.646
Λειπει η καρινα απο το ροστερ των γερμανων γλυκαθηκε με τα 250ε την ωρα που παιρνει στην επαρχία. Που να ξαναγυρισει πισω.,by the way εχει γινει διπλασια..

Λογικό είναι. Η επαρχία πληρώνει καλύτερα από Αθήνα

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Λειπει η καρινα απο το ροστερ των γερμανων γλυκαθηκε με τα 250ε την ωρα που παιρνει στην επαρχία. Που να ξαναγυρισει πισω.,by the way εχει γινει διπλασια..
Από τα ωραία πρέπει να ήταν αυτή...

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Γραφω εδω την κριτικη μου γιατι δεν ξερω αν τελικα τα παλουκαρια μου την ανεβασουν στις κριτικες στουντιο.

Σαββατο λοιπον απογευματακι και προσανατολισμο στη Βριλησου και συγκεκριμενα στο 46.
Φτανω περναω στη μισανοιχτη πορτα και με καλοσοριζει η τσατσα με υφακι λιγο ειρωνικο αλλα σταρχιδια μου και μπαστακονομε στην πολυθρονα να δω τις κορασιδες.Βγαινει πρωτη μια Ζενια αλλα δεν μου εκανε καμία αισθηση δεν ηταν στα γουστα μου.Η κοπελα καλη ητανε και σωματικα και στο προσωπο απλα δεν εκανε σε εμενα.
Περιμενω και βγαινει η δευτερη κοπελα ονοματι Ειρηνη.Εμφανως πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη με κορμι κορμαρα πολυ ομορφη κολαρα στημενο κορμι δηλαδη ολα του ητανε στη σωστη θεση και δερματακι βελουδο.Τι να λεμε τωρα τρελομουνακι το κοριτσι μεσα στην καλη χαρα αλλα οχι χαζοχαρουμενη.Το καλυτερο?Ειναι Ελληνιδα απο Θεσσαλονικη γυρω στα 24-25-26.
Μπαινω δωματιο μαζι της και αρχιζουμε χαδακια και μαλακιες επειτα τσιμπουκι ακα οπου το προσπαθουσε δε μπορω να πω.
Συγχρονως την εγλειφα και εγω παντου και ενοειτε και στη μουνατης με κραυγες απο τη ιδια αληθοφανης.
Περασμα σκουφου και ξεκιναμε τις στασεις.Εδω η κοπελια μας τα χαλασε.Αρχισε να μου λεει μη μπαινεις ολος , σιγα σιγα , ενω εγω ειχα βαλει μονο το μισο πουλι μεσα της.Την αλλαζω σε σταση πισωκολλητο και εκει μια απο τα ιδια, πρεπει να περασαν τουλαχιστον 3 λεπτα μεχρι να μπορεσω να την καταφερω να μπω μεσα της και στα καπακια τραβιοτανε με αποτελεσμα με τα πολλα πολλα να αρχισει να μου πεφτει.Ξεκινα απο μονη της πιπα για ανορθωση και την ξαπλωνω στανασκελα μπας και τη γαμησω οπου εκει με αφησε σχετικα ευκολα να τη γαμησω επιτελους αλλα οχι οπως ηθελα δηλαδη να μπαινω ολος μεσα της και γενικα νορμαλ πουλι εχω και δεν γαμαω κομπρεσερ.Η κοπελα ειχε διαθεση αλλα ητανε ψιλοξεπετα.Φανταστειτε στα 10 λεπτα μου ειπε ελα μωρο μου εχω αλλους 3 που με περιμενουν.Πρωτη μου φορα σε στουντιο που συμβαινει αυτο.Προσωπικα οταν πηγαινω καθομαι τουλαχιστον 20 λεπτα ανετα.Μου αρεσε εμφανησιακα η κορασιδα και γιαυτο περασα μαζι της αλλα δεν προκειτε να ξαναπαω.Απο τη μια ειχε διαθεση σε εκανε να νιωσεις ανετα , εδειχνε οτι θα περασεις καλα και απο την αλλη ητανε ξεπετα , διεκπεραιωτικη οσο δε παει.Το δωματιο καθαρο μεγαλη κρεβαταρα καθαρα σεντονια ντουζιερα.
Γνωστο ξεπεταδικο
Και λειτουργουν μετα τα 80 ευρα
Και δεν επαιρνες τεα μια ωρα μασαζ
Με πιπα αρχοντας θα σουν

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.559
Πόντοι
3.246
Από τα ωραία πρέπει να ήταν αυτή...
Ηταν απο τα ωραια τοτε που την ειχα συναντησει. Τωρα εχει παρει κιλα δε ξερω πως ειναι απο κοντα ,Παντως ειναι εντυπωσιακη γυναικα ευχαριστη αλλα στις υπηρεσιες ακομα και σε φουλ προγραμμα μετρια αποδοση.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.559
Πόντοι
3.246

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Σωστα αλλα το κοινο που απευθυνεται δεν ειναι τοσο μεγαλο οποτε ποσες φορες να την παρουν καποια στιγμη πιστευω θα γυρισει
Όλες πάνε για λίγο και μετά επιστρέφουν στη βάση τους

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Τέλος και η Ρεμπέκα από τους "Γερμανούς" αφού εκτός του ότι δεν εμφανίζεται στις βάρδιες, αφαιρέθηκαν και οι φωτογραφίες της από τα κορίτσια που δουλεύουν στα δύο -πλέον- μαγαζιά τους....

Justin Checkin

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω φιλε μου...ο αριθμος ισχυει κανονικα; Γνωριζεις κατι πανω σε αυτο;
Όταν είχα πάρει λειτουργούσε κανονικά. Γυναικεία φωνή ήταν. Τώρα περισσότερα φίλε μου δεν γνωρίζω καθώς δεν το προχώρησα.

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.473
Πόντοι
1.071
Μάγκες καλημέρα!!! Τελικά με τα μέτρα τι γίνεται?? Θα μπαίνουμε στο δωμάτιο με μάσκες και θα δίνουμε και τα τηλέφωνα μας στην είσοδο?? Όποιος έχει πάει τώρα που ανοίξανε ας μου απαντήσει παρακαλώ

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Ηταν απο τα ωραια τοτε που την ειχα συναντησει. Τωρα εχει παρει κιλα δε ξερω πως ειναι απο κοντα ,Παντως ειναι εντυπωσιακη γυναικα ευχαριστη αλλα στις υπηρεσιες ακομα και σε φουλ προγραμμα μετρια αποδοση.
Okay thanks

longtimeago13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Για την κιαρα από Κηφισού έχουμε καμία εμπειρία συναγωνιστές?

stratosxe

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες!!η Γκαμπριέλα από Φώκαιας 27 ξερει κανεις αν δουλεύει και τι ώρες ;;;

PeoMastor01

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
64
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καμία αξιόλογη πρόταση για επίσκεψη σήμερα ή αύριο μεσημέρι σε studio της Αθήνας ; Έχουμε χάσει την μπάλα με τόσο καιρό αποχής.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Συναγωνιστές καμία αξιόλογη πρόταση για επίσκεψη σήμερα ή αύριο μεσημέρι σε studio της Αθήνας ; Έχουμε χάσει την μπάλα με τόσο καιρό αποχής.
Ζανετ, Αριστοτελους 6 (καθετος στη Συγγρου) μεχρι της 17.00

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Μόνο Ζανετ και Κειτι έχουν μείνει στους Γερμανούς

Όλες οι άλλες ψιλοσαπιες

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Καλησπέρα στο τιμ. Ήθελα να σας ρωτήσω γιατί θέλω να τη βρω πολύ.Βυκη Σέρβα δούλευε Κατεχάκη Μελαντίας και Συγγρού 232 μαζί με την μαρίνα Σέρβα που είδα ότι βρήκατε αλλου.ξανθια λευκό δέρμα με ένα τατου μικρο πισω στον πισινουλη.εαν την έχετε δει πουθενά πού δουλεύει παρακαλώ γράψτε μου.ευχαρστω όποιον μπει στον κόπο

Saftes87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.275
Πόντοι
201
Ερώτηση η μαρίνα η σερβα είναι ανεξάρτητη η είναι σε στούντιο τώρα ;;; Η μπερδεμένη ;;?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom