Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Γραφω εδω την κριτικη μου γιατι δεν ξερω αν τελικα τα παλουκαρια μου την ανεβασουν στις κριτικες στουντιο.

Σαββατο λοιπον απογευματακι και προσανατολισμο στη Βριλησου και συγκεκριμενα στο 46.
Φτανω περναω στη μισανοιχτη πορτα και με καλοσοριζει η τσατσα με υφακι λιγο ειρωνικο αλλα σταρχιδια μου και μπαστακονομε στην πολυθρονα να δω τις κορασιδες.Βγαινει πρωτη μια Ζενια αλλα δεν μου εκανε καμία αισθηση δεν ηταν στα γουστα μου.Η κοπελα καλη ητανε και σωματικα και στο προσωπο απλα δεν εκανε σε εμενα.
Περιμενω και βγαινει η δευτερη κοπελα ονοματι Ειρηνη.Εμφανως πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη με κορμι κορμαρα πολυ ομορφη κολαρα στημενο κορμι δηλαδη ολα του ητανε στη σωστη θεση και δερματακι βελουδο.Τι να λεμε τωρα τρελομουνακι το κοριτσι μεσα στην καλη χαρα αλλα οχι χαζοχαρουμενη.Το καλυτερο?Ειναι Ελληνιδα απο Θεσσαλονικη γυρω στα 24-25-26.
Μπαινω δωματιο μαζι της και αρχιζουμε χαδακια και μαλακιες επειτα τσιμπουκι ακα οπου το προσπαθουσε δε μπορω να πω.
Συγχρονως την εγλειφα και εγω παντου και ενοειτε και στη μουνατης με κραυγες απο τη ιδια αληθοφανης.
Περασμα σκουφου και ξεκιναμε τις στασεις.Εδω η κοπελια μας τα χαλασε.Αρχισε να μου λεει μη μπαινεις ολος , σιγα σιγα , ενω εγω ειχα βαλει μονο το μισο πουλι μεσα της.Την αλλαζω σε σταση πισωκολλητο και εκει μια απο τα ιδια, πρεπει να περασαν τουλαχιστον 3 λεπτα μεχρι να μπορεσω να την καταφερω να μπω μεσα της και στα καπακια τραβιοτανε με αποτελεσμα με τα πολλα πολλα να αρχισει να μου πεφτει.Ξεκινα απο μονη της πιπα για ανορθωση και την ξαπλωνω στανασκελα μπας και τη γαμησω οπου εκει με αφησε σχετικα ευκολα να τη γαμησω επιτελους αλλα οχι οπως ηθελα δηλαδη να μπαινω ολος μεσα της και γενικα νορμαλ πουλι εχω και δεν γαμαω κομπρεσερ.Η κοπελα ειχε διαθεση αλλα ητανε ψιλοξεπετα.Φανταστειτε στα 10 λεπτα μου ειπε ελα μωρο μου εχω αλλους 3 που με περιμενουν.Πρωτη μου φορα σε στουντιο που συμβαινει αυτο.Προσωπικα οταν πηγαινω καθομαι τουλαχιστον 20 λεπτα ανετα.Μου αρεσε εμφανησιακα η κορασιδα και γιαυτο περασα μαζι της αλλα δεν προκειτε να ξαναπαω.Απο τη μια ειχε διαθεση σε εκανε να νιωσεις ανετα , εδειχνε οτι θα περασεις καλα και απο την αλλη ητανε ξεπετα , διεκπεραιωτικη οσο δε παει.Το δωματιο καθαρο μεγαλη κρεβαταρα καθαρα σεντονια ντουζιερα.
Στο 46 παλιά είχα τιμήσει ουκ ολίγες φορές την Σίντι.Αναμνησεις.

:erection:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτή η Μόνη στο Θησέως 365 τί μουφα είναι; Έχουν βάλει φωτογραφίες της πολωνοβυζούς Εύας Σονέτ.

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Δεν μας είπες ποια είναι αυτά τα γνωστά μεθυσμένα.
Δε θα εκθέσω με ονόματα φιλε μου εδώ είναι κρίμα. Όποιος γνωρίζει κατάλαβε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

To De Paris μάλλον δε θα ξανανοίξει..?
Είδα σε διπλανό σαιτ λείπει διαφήμιση και εγω όπως είπαν και προηγούμενοι συναγωνιστές είδα να έχουν ξηλώσει ταμπελες κλπ από το κτίριο

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Αυτή η Μόνη στο Θησέως 365 τί μουφα είναι; Έχουν βάλει φωτογραφίες της πολωνοβυζούς Εύας Σονέτ.
Ναι είναι μουφα, βυζαρες έχει άλλα δεν είναι του γούστου μου προσωπικά τόσο μασταρια.. Περασμένα μεγαλεία η Μόνικα για όσους θυμούνται

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Ζανετ από συγγρου 232 κλπ βλέπω.. Ζανετ από Γερμανούς δε βλέπω, ελπίζω να μην άλλαξε επάγγελμα ??

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.568
Πόντοι
3.246
Λειπει η καρινα απο το ροστερ των γερμανων γλυκαθηκε με τα 250ε την ωρα που παιρνει στην επαρχία. Που να ξαναγυρισει πισω.,by the way εχει γινει διπλασια..

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.526
Πόντοι
17.436
Πέρασμα πριν λίγο από εδώ. Διαθέσιμες Λία και Ρωξάνα.

Προτίμησα Λία για το πρωινό ξεχαρμάνιασμα. Ουκρανία μεριά με ωραία μάτια και ωραία τσιμπουκόχειλα αλλά με λίγα κιλά παραπάνω που δεν με χάλασαν όμως. Ηλικία κάπου στα 30κάτι. Πήρα πλήρες πακέτο μισάωρο με κώλο στο μισάωρο και δεν μετάνιωσα. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και μια κριτική.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.472
Πόντοι
736
Καλησπερα συναγωνιστες, χτες εκανα την τσαρκα μου, και ειδα οτι στο Κασσανδρας 3 στον πανω οροφο, δουλευε η Μαρινα Σερβα! Ψηλη μεν αλλα ασχημη στο προσωπο! Χαλασε πολυ!:buck2:

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Καλησπερα συναγωνιστες, χτες εκανα την τσαρκα μου, και ειδα οτι στο Κασσανδρας 3 στον πανω οροφο, δουλευε η Μαρινα Σερβα! Ψηλη μεν αλλα ασχημη στο προσωπο! Χαλασε πολυ!:buck2:
Μελαντίας δούλευε αυτή παλιά σωστά;

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Καλησπέρα σε όλους!
Νέες φωτογραφίες Έμμυς από Κηφισού 30!
Πρόγραμμα: https://www.kifisou30.net/girls/zenia123

01bou.jpg
02bou.jpg

03bou.jpg

john313

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
0
για ζανετ απο αλυσιδα deluxe κτλ ξερουμε αν εχει επιστρεψει;

TeoTs96

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
για ζανετ απο αλυσιδα deluxe κτλ ξερουμε αν εχει επιστρεψει;
Αυτο ακριβως θελω να μαθω κι εγω...χρονια πελατης της Ζανεταρας....θα ηθελα και το κινητο της για να την κλεισω ραντεβου σε ξενοδοχειο αλλα δεν ξερω αν το εχει καποιος εδω μεσα.

john313

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Αυτο ακριβως θελω να μαθω κι εγω...χρονια πελατης της Ζανεταρας....θα ηθελα και το κινητο της για να την κλεισω ραντεβου σε ξενοδοχειο αλλα δεν ξερω αν το εχει καποιος εδω μεσα.
αν μαθεις τιποτα στειλε κανενα πμ φιλε

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.618
Πόντοι
496
Άνοιξαν τα στούντιο και λιγόστεψαν οι επιλογές. Ποιος θα πληρώσει την βενζίνη να γυρνάμε από κατάστημα σε καταστήμα της κάθε αλυσίδας;

Justin Checkin

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Πριν κανα τρίμηνο την είχα βρει από το παρακάτω link. Προσπάθησα να παζαρέψω λίγο την τιμή γιατί 200 την ώρα είναι too much αλλά τζίφος.

TeoTs96

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Πριν κανα τρίμηνο την είχα βρει από το παρακάτω link. Προσπάθησα να παζαρέψω λίγο την τιμή γιατί 200 την ώρα είναι too much αλλά τζίφος.
Σε ευχαριστω φιλε μου...ο αριθμος ισχυει κανονικα; Γνωριζεις κατι πανω σε αυτο;

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.482
Πόντοι
1.071
Μάγκες μου καλησπέρα !!! Λεωφόρος Αθηνών 318 η Ρόζα από Αλβανία με μαύρο μαλλί ( στις φωτό είναι ξανθιά) που πήγε γιατί ούτε φωτό της δεν υπάρχουν στο σιτε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom