kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
ολο γριφους εισαι κουφαλιτσα για να μου βαλεις φωτιατο θεμα δεν ειναι το τηλεφωνο αλλα με ποιο ονομα δουλευει.....
βρες εσυ το τηλ και τα αλλα τα λυνουμε
ολο γριφους εισαι κουφαλιτσα για να μου βαλεις φωτιατο θεμα δεν ειναι το τηλεφωνο αλλα με ποιο ονομα δουλευει.....
περιμενε π.μ ;) ;) ;)ολο γριφους εισαι κουφαλιτσα για να μου βαλεις φωτια
βρες εσυ το τηλ και τα αλλα τα λυνουμε
εσυ χρωστας μπριζολιδια μαζι με καποιο αλλο μελοςκολοπαιδαραδες...εγω στην απεξω ε....?????????
κολοπαιδαραδες...εγω στην απεξω ε....?????????
.....προσοχη προσοχη....διαγραφω ολο τον φακελο των εισερχομενων.....κουφαλες.....Όσοι ρωτάγανε για Σόνια(την Ρωσίδα) να στείλουν pm στον Kinky30
Θα γυρισει αλλα μαλλων κατα Φεβρουαριο μερια.και μια πουταναφερατε .. η σονια θα γυρισει...; δεν ξερω αλλα μου λειψε αυτη η ψυχη!!
όντως έχεις δίκιο είναι πολύ της μόδας τώρα το Πάολα.Δεν το εχεις παρατηρησει? Κατα διαστηματα ολο και καποιο συγκεκριμενο ψευδωνυμο ειναι τις μοδας.
Τωρα διανυουμε την εποχη της Παολα. ;)
Την Ελληνίδα εννοεί ο warhol γιατί βλέπω να γίνεται μπέρδεγουέϋ η φάση με τόσες Πάολες.η παολα καθε τριτη 17.00-23.00 ειναι στην αγιου μελετιου 37!
καλησπέρα Παιδιά,
αύριο μετα τις 17;30 θα δουλεύει φραντζή 47 η κωνσταντίνα. Η συγκεκριμένη τύπισα ξέρετε πως είναι εμφανισιακά και τι λέει απο ποιότητα υπηρεσίας?