kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Συναγωνιστές ξέρετε που παίζει σήμερα η Πάολα μήπως μπορέσω να τη δοκιμάσω και εγώ?
ψαξε λιιιιιιιγο πισω και θα το βρεις
Συναγωνιστές ξέρετε που παίζει σήμερα η Πάολα μήπως μπορέσω να τη δοκιμάσω και εγώ?
το έγραψε ο panosboss ρε φίλε πιο πίσω το παιδί.στην βριλησσού 57 είναι πάολα τώρα.Συναγωνιστές ξέρετε που παίζει σήμερα η Πάολα μήπως μπορέσω να τη δοκιμάσω και εγώ?
σωστος ο πανος !γι αυτους που δεν ξερουν,η αγιου μελετιου ειναι καθετη στη πατησιων, περιοχη κυψελη,διπλα στη δροσοπουλου-φωκιωνος ;)Η Πάολα αύριο στην Αγ.Μελετίου 37 απογευματινή βάρδια 17:00 - 23:00 για αυτούς που ρωτάνε που θα είναι
Η Πάολα αύριο στην Αγ.Μελετίου 37 απογευματινή βάρδια 17:00 - 23:00 για αυτούς που ρωτάνε που θα είναι
πολυ καλη επιλογη η ναταλυ και κανει και καλο γαμησι!!!δεν βιαζεται καθολου και ειναι παντα χαμογελαστη!θελει οι πελατες να μενουν ευχαριστημενοι απο αυτην!Λοιποοοόν.... Σήμερα το πρωί Φρατζή 47 Νάταλυ, απόγευμα Αλεξία.
Νάταλυ ψηλή και σωματώδης, καστανή κοντά μαλλιά. Δεν είναι αυτό που λέμε χοντρή αλλά νταρντάνα με μπούτια και στήθος. Πρόγραμμα καλό, ιδιαίτερα στην εισαγωγή (στήνεται στα 4 και κουνιέται και τρίβεις τον Αποστολάκη στις μπουτάρες κ.λ.π.)
Λύστε μου τώρα την απορία: αφού κάνει καλύτερο πρόγραμμα από τη Σαμάνθα, γιατί συνεχίζω να προτιμώ το γλυκό αλογάκι βόλτας από το αποτελεσματικό και εργατικό άλογο για άροτρο?
μολις μαθω θα το γραψω εδω!Warhol όταν μάθεις πότε θα παίξει η Πάολα στη Φρατζή κάνε μια ενημέρωση σε παρακαλώ.Ευχαριστώ.
για σήμερα πάντως είναι Αγ.ΜελετίουWarhol όταν μάθεις πότε θα παίξει η Πάολα στη Φρατζή κάνε μια ενημέρωση σε παρακαλώ.Ευχαριστώ.
17.00-23.00για σήμερα πάντως είναι Αγ.Μελετίου
Warhol όταν μάθεις πότε θα παίξει η Πάολα στη Φρατζή κάνε μια ενημέρωση σε παρακαλώ.Ευχαριστώ.
Απο σωμα μπαζο,απο φατσα μετρια.επειδη κοντευα να σκασω περασα.
βούρβαχη λειτουργεί φίλε μου γιατί πρόσφατα είδα το μπάζο την βαλέρια εκεί.η λεμπέση το σάββατο που πέρασα μετά το Ντόλς ήταν κλειστή.Τα χαμαιτυπεια της Βουρβαχη κ Λεμπεση ρε παιδες, εχουν κλεισει?