Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
των γερμανων κ επειτα ηταν καπου βορεια προαστια....ελα τη ξερεις,νομιζω λιθουανη ειναι
Ειπα και εγω, οτι ελεγες για την Ζετα του Κ6
Ναι καταλαβα ποια λες.
Την ειχα τιμησει στο X-BAR οπου ξεκινησε με θετικες εντυπωσεις.
Συνεχεια στο Αντιοχειας 64, εχει πλεον "χαθει".

ANGELS XXX

Sex Studio
Εγγρ.
7 Ιαν 2015
Like
2
Καλησπέρα να ενημερώσω ολους τους πελάτες ότι εχει ανοίξει το στούντιο 71 και νέες παρουσίες σας περιμένουν... Και  :hi:με καλές τιμές καλό σας ξημέρωμα .!!!!!

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Ρε μάγκες, χωρίς να παριστάνω ή να είμαι κανένας γορίλας, υπάρχει κάποια κοπέλα σε studio που να μπορεί να πάρει ΟΛΟ τον πούτ@ο κανονικά (άλλη εκτός της Ζανέτ που σχεδόν με ικανοποίει) χωρίς να βρίσκω στο βάθος τοίχο ?? Έχει πονέσει ο  πούτ@ος μου να γαμ@ω τσιμεντόλιθους.  :headbang: :headbang: :headbang:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ti  εννοείτε  μαιτρ ?  :rolleyes:
Οτι  οι κοπέλες  δουλευουν, ενώ βαζουν  ταμπον, σφουγκαρακια,  γυναικεία προφυλακτικα / προστατευτικά κλπ  ?  πχ οταν έχουν περίοδο..
Διοτι  αυτο ειναι ενα θέμα  που δεν έχει συζητηθει νομιζω  /  &   θα  πρέπει  να ανοιχτει καινουριο  θρεντ ... Θρεντάρα …. :)

Cvse

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα!!!
Όντας καινούργιος δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread αλλά δεν θέλω να κάνω revive κάποιο άλλο.
Ο λόγος που θέλω να μοιραστώ αυτήν μου την εμπειρία ακούει στο όνομα Κέιτυ και δουλεύει ,ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε διάφορα γνωστά και διαφημιζόμενα στούντιο.
Μπορεί να ξαναέχει αναφερθεί αλλά άλλο ένα καλό σχόλιο ίσως παρακινήσει κάποιον να δοκιμάσει αν ψάχνει κάτι παρόμοιο.

Κάνω διάφορες εξορμήσεις σε studio και έχω συναντήσει αρκετούς διαφορετικούς τύπους γυναικών, ίσως αυτή μου έκανε ένα κλικ παραπάνω με την συμπεριφορά της και μου έμεινε αξέχαστη.
Είναι πολύ εύκολο να βρεις φωτογραφίες της σε γνωστό site για studio αλλά πέρα από το φανταστικό σφιχτό petite κορμί (μέτριο βυζί αλλά ωραία πατουσάκια [ναι από αυτούς είμαι]), έχω να συμπληρώσω ότι έχει πολύ γλυκό πρόσωπο και ακόμα πιο νεανική και τσαχπίνικη συμπεριφορά που κάνει το παιχνίδι ενδιαφέρον.
Ξεκίνησα με μασάζ για να χαλαρώσω πράγμα όμως που δεν άξιζε το 10ρικο αλλά είχε ενδιαφέρον το social.
Ωραία πίπα με τρομερές λάγνες ματιές όπου συνέχισε σε 2 στάσεις. το κορίτσι έχει ωραία πάνω κίνηση σε reverese cowgirl αλλά και στα 4 έσπαγε αρκετά την μέση, σε συνδυασμό με ένα καλό σφυροκόπημα τελείωσε η συνάντηση και εγώ την είχα ακούσει για τα καλά! Για μένα από τα worth it!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Καλησπέρα!!!
Όντας καινούργιος δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread αλλά δεν θέλω να κάνω revive κάποιο άλλο.
Ο λόγος που θέλω να μοιραστώ αυτήν μου την εμπειρία ακούει στο όνομα Κέιτυ και δουλεύει ,ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε διάφορα γνωστά και διαφημιζόμενα στούντιο.
Μπορεί να ξαναέχει αναφερθεί αλλά άλλο ένα καλό σχόλιο ίσως παρακινήσει κάποιον να δοκιμάσει αν ψάχνει κάτι παρόμοιο.

Κάνω διάφορες εξορμήσεις σε studio και έχω συναντήσει αρκετούς διαφορετικούς τύπους γυναικών, ίσως αυτή μου έκανε ένα κλικ παραπάνω με την συμπεριφορά της και μου έμεινε αξέχαστη.
Είναι πολύ εύκολο να βρεις φωτογραφίες της σε γνωστό site για studio αλλά πέρα από το φανταστικό σφιχτό petite κορμί (μέτριο βυζί αλλά ωραία πατουσάκια [ναι από αυτούς είμαι]), έχω να συμπληρώσω ότι έχει πολύ γλυκό πρόσωπο και ακόμα πιο νεανική και τσαχπίνικη συμπεριφορά που κάνει το παιχνίδι ενδιαφέρον.
Ξεκίνησα με μασάζ για να χαλαρώσω πράγμα όμως που δεν άξιζε το 10ρικο αλλά είχε ενδιαφέρον το social.
Ωραία πίπα με τρομερές λάγνες ματιές όπου συνέχισε σε 2 στάσεις. το κορίτσι έχει ωραία πάνω κίνηση σε reverese cowgirl αλλά και στα 4 έσπαγε αρκετά την μέση, σε συνδυασμό με ένα καλό σφυροκόπημα τελείωσε η συνάντηση και εγώ την είχα ακούσει για τα καλά! Για μένα από τα worth it!

γι αυτήν εδώ λες;

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Τσαρκουλα πρωινη με τη λιακαδα:
Κωνσταντινουπολεως 132: Μαριλενα, πολυ ωραια καστανη κοπελα με καποια ταττου και φωνη που παραπεμπει σε τρανς, αλλα μονο η φωνη, καμια σχεση δεν εχει, ειναι κοπελαρα. Ροζι, πολλα τα κυβικα για εμενα. Η υπηρεσια δεν ανεφερε αυταρχικο, οποτε εφυγα, αλλιως η Μαριλενα θα με γνωριζε καλυτερα.
Μεγαλου Αλεξανδρου 133: Πηγα για Μαρινα που ελεγε το προγραμμα, αλλα δεν ηταν, ηταν μονο η αλλη που εγραφε, η Τζουλια. Αγενεστατη, με κοιλια, ελπιζω να μην την ξαναδω μπροστα μου.
Λεωφορος Αθηνων 373: Πηγα να δω τη Μαριζα. Δεν ηταν εκει! (οτι να'ναι τα προγραμματα, γενικα στα στουντιο...) Μου παρουσιασε μια κοπελα σαν Ειρηνη, μετα διαβασα στο προγραμμα Ιρινα, μαλλον αυτη θα ειναι. Αν δεν ειχε πελατη θα περναγα! Μελαχρινη με ασπρο δερμα, μικρο βυζακι, ψηλουλα, ομορφο προσωπο! Στα υποψην! Η Ιζαμπελα ηταν στο δωματιο.
Ανοιξα λιγο το διτροχο και σε ενα πενταλεπτο ημουν στο Στουντιο 12: Μου λεει η υπηρεσια Ζανετ, Αφροδιτη και Νικολ. Λεω τη Ζανετ την ξερω, δεν υπαρχει λογος να την δω. Ειχα περασει και δεν ειχα ορεξη να ξαναπερασω. Κι ακουστηκαν απο μεσα διαφορα.... Μεγαλο φαουλ. Αφροδιτη: Γεματη για τα γουστα μου. Νικολ, πιπινι. Δεν εκατσα, γιατι ελεγαν διαφορα απο μεσα, ακομα κι οταν εφευγα. Μεγαλο φαουλ ξανα!
Ξανα ανοιξα και πηγα κεντρο.
Φυλης 99: Ειπα να δω αν θα ηταν η Δεσποινα και αν οχι να πηγαινα στο 104 για αυταρχικο. Αλλα η Δεσποινα ηταν εκει, οποτε ακολουθει κριτικη...

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Ti  εννοείτε  μαιτρ ?  :rolleyes:
Οτι  οι κοπέλες  δουλευουν, ενώ βαζουν  ταμπον, σφουγκαρακια,  γυναικεία προφυλακτικα / προστατευτικά κλπ  ?  πχ οταν έχουν περίοδο..
Διοτι  αυτο ειναι ενα θέμα  που δεν έχει συζητηθει νομιζω  /  &   θα  πρέπει  να ανοιχτει καινουριο  θρεντ ... Θρεντάρα …. :)

Δεν ξέρω αν και τι σκατά  συμβαίνει αλλά είναι κοινός παρονομαστής  σχεδόν σε όλες τις κοπέλες, ακόμη και στις βίζιτες ….. καουτσούκ μπροστά – πίσω, σαν κάτι παγωμένες σαραντάρες γκόμενες που έχουν 10 χρόνια να γαμηθούν. Τι πατέντα είναι αυτή ???  Ακόμη και κάτι μικρόσωμες γκόμενες μπορεί να ζορίζονται και να σκούζουν αλλά καουτσούκ σαν τις τάνες δεν είναι. Η ερώτηση παραμένει για κάποια που διαφέρει.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μεσάνυχτα χθες το βράδυ στο Γκάζι, μοναχική τσάρκα στα σπίτια της οδού Κωνσταντινουπόλεως

Κων80 η Κέλλυ

Κων92Α η Σάντρα και μια νεα κοπέλα αδιάφορη για μένα

Κων92 δεν ανέβηκα

Κων94 η Βίκυ, ωραίο τουμπανάκι με φουλ, μου άφησε από 100 ευρώ σε 80 ευρώ, τίμια προσφορά, δεν νομίζω να υπήρξε ή υπάρχει καλύτερη τιμή ... δεν μπήκα όμως γιατί χτύπησε έκτατο τηλεφώνημα και έπρεπε να φύγω, σύντομα κοντά της όμως.

αυτά  :hi:

Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μεσάνυχτα χθες το βράδυ στο Γκάζι, μοναχική τσάρκα στα σπίτια της οδού Κωνσταντινουπόλεως

1- Κων80 η Κέλλυ

2- Κων92Α η Σάντρα και μια νεα κοπέλα αδιάφορη για μένα

3- Κων94 η Βίκυ, ωραίο τουμπανάκι με φουλ, μου άφησε από 100 ευρώ σε 80 ευρώ, τίμια προσφορά, δεν νομίζω να υπήρξε ή υπάρχει καλύτερη τιμή ... δεν μπήκα όμως γιατί χτύπησε έκτατο τηλεφώνημα και έπρεπε να φύγω, σύντομα κοντά της όμως.

αυτά  :hi:

1- Ξινή...ξινότατη ξανθιά με ελ.στοματικό και μονοκόμματη μέση.

2- Η αδιάφορη που γράφεις -κι αν τυχόν λέμε την ίδια- θα γίνει πολύ καλή.
Κι έχει και γαμάτο καλοσχηματισμένο κώλο...προς το παρόν βολέψου με ελ.στοματικό.
Το όνομά της θα γραφτεί όταν μας συστηθεί η ίδια στο σαλόνι
για να προβούμε και στην σχετική διερεύνηση...κι όχι υπό το δεσμευτικό στυλ
της κατά τα άλλα συμπαθέστατης καστανομακρυμάλλας υπηρεσίας.

3- Χμμμ...

γνωστή κι από το πορνοβούνι!

Πλούσιο σγουρό ακαζού μαλλί και αρκετά κοινωνική. Χυτά πόδια και καλή κίνηση.
Ελάχιστη η προσποίησή της και πολύ ρεαλιστική-δυναμική.
Φουλ πρόγραμμα όντως και απ'ότι διαβάζω...σου "έκοψε" και 20 ευρώ.

Λογική μείωση...ανθρώπινη!

Όχι σαν κάτι τέτοιες περιπτώσεις που διαβάζουμε...

τα προγραμματα των 100 κυριε cheyenne να ξερεις οτι τα πληρωνεις με πρασινο χαρτονομισμα οχι με καφε.
καλη συνεχεια σε ολους

:rockon:

ANGELS XXX

Sex Studio
Εγγρ.
7 Ιαν 2015
Like
2
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 343 ΤΖΟΑΝΝΑ & ΠΑΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΥΓΓΡΟΥ 108 ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ & ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΪ́ΟΥ 71 ΝΕΛΛΗ & ΑΤΖΕΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ .!! :hi:

Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 343 ΤΖΟΑΝΝΑ & ΠΑΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΥΓΓΡΟΥ 108 ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ & ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΪ́ΟΥ 71 ΝΕΛΛΗ & ΑΤΖΕΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ .!! :hi:

Κι ότι έψαχνα το πρόγραμμα. Να είστε καλά!

:rockon:

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.212
Πόντοι
1.206

Κων80 η Κέλλυ

Κων92Α η Σάντρα και μια νεα κοπέλα αδιάφορη για μένα

Κων92 δεν ανέβηκα

Κων94 η Βίκυ, ωραίο τουμπανάκι με φουλ, μου άφησε από 100 ευρώ σε 80 ευρώ, τίμια προσφορά, δεν νομίζω να υπήρξε ή υπάρχει καλύτερη τιμή ... δεν μπήκα όμως γιατί χτύπησε έκτατο τηλεφώνημα και έπρεπε να φύγω, σύντομα κοντά της όμως.

αυτά  :hi:
η βικυ ειναι καλη περιπτωση την ειχα παρει καποτε, περασα καλα, η κελλυ μετρια. η προσφορα πολυ καλη..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom