Τσαρκουλα πρωινη με τη λιακαδα:
Κωνσταντινουπολεως 132: Μαριλενα, πολυ ωραια καστανη κοπελα με καποια ταττου και φωνη που παραπεμπει σε τρανς, αλλα μονο η φωνη, καμια σχεση δεν εχει, ειναι κοπελαρα. Ροζι, πολλα τα κυβικα για εμενα. Η υπηρεσια δεν ανεφερε αυταρχικο, οποτε εφυγα, αλλιως η Μαριλενα θα με γνωριζε καλυτερα.
Μεγαλου Αλεξανδρου 133: Πηγα για Μαρινα που ελεγε το προγραμμα, αλλα δεν ηταν, ηταν μονο η αλλη που εγραφε, η Τζουλια. Αγενεστατη, με κοιλια, ελπιζω να μην την ξαναδω μπροστα μου.
Λεωφορος Αθηνων 373: Πηγα να δω τη Μαριζα. Δεν ηταν εκει! (οτι να'ναι τα προγραμματα, γενικα στα στουντιο...) Μου παρουσιασε μια κοπελα σαν Ειρηνη, μετα διαβασα στο προγραμμα Ιρινα, μαλλον αυτη θα ειναι. Αν δεν ειχε πελατη θα περναγα! Μελαχρινη με ασπρο δερμα, μικρο βυζακι, ψηλουλα, ομορφο προσωπο! Στα υποψην! Η Ιζαμπελα ηταν στο δωματιο.
Ανοιξα λιγο το διτροχο και σε ενα πενταλεπτο ημουν στο Στουντιο 12: Μου λεει η υπηρεσια Ζανετ, Αφροδιτη και Νικολ. Λεω τη Ζανετ την ξερω, δεν υπαρχει λογος να την δω. Ειχα περασει και δεν ειχα ορεξη να ξαναπερασω. Κι ακουστηκαν απο μεσα διαφορα.... Μεγαλο φαουλ. Αφροδιτη: Γεματη για τα γουστα μου. Νικολ, πιπινι. Δεν εκατσα, γιατι ελεγαν διαφορα απο μεσα, ακομα κι οταν εφευγα. Μεγαλο φαουλ ξανα!
Ξανα ανοιξα και πηγα κεντρο.
Φυλης 99: Ειπα να δω αν θα ηταν η Δεσποινα και αν οχι να πηγαινα στο 104 για αυταρχικο. Αλλα η Δεσποινα ηταν εκει, οποτε ακολουθει κριτικη...