Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
Η Αννα από Κασ4 δουλεύει σήμερα;

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Άντζελα, νέα κοπέλα από Αθηνών 343!  :kissass2: :kissass: :cum:
04.jpg

Πρόγραμμα:

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Αυτή η Νέλυ δεν είναι αυτή που δούλευε στο Φυλής 72 το γωνιακό ?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Μια μικρή Κυριακάτικη πινελιά από τον  ΜΠΑΡΟΥΧΟ....

Μ.Αλεξάνδρου 133:Τζούλια,μελαχρινή εντυπωσιακή παρουσία με ωραία περιφέρεια...
Κωνσταντινουπόλεως 80:Στέλλα,μελαχρινή κοπέλα με ωραίο σώμα και σέξυ βλέμμα...
Κωνσταντινουπόλεως 92α:Η υπηρεσία μου παρουσίασε τη Μιράντα...Περίμενα αρκετά καθώς ήταν στο δωμάτιο με συναγωνιστή...Γλυκιά κοπέλα με ωραίο σωματάκι και σχετικά όμορφο πρόσωπο απ'ότι βέβαια μπορούσα να διακρίνω απ'το λιγοστό φως του οίκου...
Κωνσταντινουπόλεως 92:Δύο κοπέλες κατά τη γνώμη μου κάτω του μετρίου....Η μία μελαρχρινή μακριά απ΄τα γούστα μου δεν μου είπε κάν όνομα...Και η δεύτερη η Εύα,μία ξανθιά γεμάτη κάπως κοπέλα με καθημερινό πρόσωπο...Καμμία δεν μου κινούσε το ενδιαφέρον για κάτι παραπάνω εκτός απ΄τη γνωριμία του σαλονιού...

Κωνσταντινουπόλεως 132:Η Ρουζ ή αλλιώς Νατάσσα πεταλούδα με χρόνια θητεία σε άλλα καταστήματα...!
Καρέα 30:Αντριάννα,μελαχρινή σέξυ στρίπερ...Ακολουθεί κριτική!  :kneel:
Καλή συνέχεια σε όλους σας!Να περνάτε όμορφα!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Άντε ρε μπαρουχο πες για Καρέα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Επισκεψη πρωι στο Κωνσταντινουπολεως 132 για την Ολιβια μετα την κριτικη που διαβασα απο τον φιλο feelgood.
οκ μισαωρο δεν παιζει με τιποτα να κατσεις. Ρωτησα την τσατσα επιτηδες ποση ωρα ειναι το φουλ με τα 50 ευρω και μου
ειπε μιση ωρα. Αλλα η κοπελα αν και ευγενικη χαμογελαστη με καλα προκαταρκτικα φαινεται οτι το παει το προγραμμα να βγει στο 15λεπτο.  Στον προηγουμενο που μπηκε ακριβως πριν απο εμενα πρεπει να εμεινε 10λετπο και ουτε.
Με εβαλε η τσατσα στο δωματιο και νομιζα οτι θα περιμενα ωρα μεχρι να ερθει.
Οσο για τα χυνω μωρο μου και τετοια και μενα τα ιδια μου ελεγε!!! και ας μην το σχολιασω! 
Εν τελει ειχα 2 χρονια να παω σε στουντιο και οπως φαινεται θα συνεχισω με τα μασατζιδικα οπως κανω.

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
140
Πόντοι
1
Μακρια απο τη Βικτωρια με τα τεραστια βυζια απο τριγετα.
Πηγα πριν αρκετες μερες, ακομα δε μου φυγαν τα νευρα.
Δινω 70 για 69 (τρομαρα μου).

Μπαινει μεσα. Γδυνεται με γυρισμενη πλατη. Ξαπλωνει καθετα -με γυρισμενη πλατη- και παιρνει μια πιπα μισο εκατοστο και το υπολοιπο χερι. Της λεω να ξαπλωσει να τη γλυψω εγω. Μου λεει δεν κανει τετοιο γιατι την τελευταια φορα που της το εκαναν κατι κολησε για 3 μερες... ΟΚ λεω (καμια ενημερωση απο τσατσα-τα νευρα ανεβαινουν).
Κατσε στα 4 να συνεχισουμε της λεω. Οχι μου λεει γιατι τον εχεις χοντρο. Ε ανεβα απο πανω. Δυσανασχετοντας ανεβαινει και δε ξερω πως τα καταφερε, εσκυψε τοσο πολυ που παλι πλατη εβλεπα. Φυσικα αεροσεξ εκανε-κρατιοταν πολυ ψηλα ισα το κεφαλι να μπηκε. Μοιραια μου ψιλοπεφτει και της λεω νε με τελειωσει με χερι. THE END

Βρε δε πατε στο διαολο και ακομα παραπερα απατεωνες.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Γιατι οι δύο  αναφορές  δεν..   συμφωνουν  καθόλου μεταξύ τους ? Τόση διαφορά ?... :rolleyes:  το >>> τελειωτικό στο στόμα<<<  ειναι  κυριολεκτικό  ή ειρωνικό?... :)

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Γιατι οι δύο  αναφορές  δεν..  συμφωνουν  καθόλου μεταξύ τους ? Τόση διαφορά ?... :rolleyes:  το >>> τελειωτικό στο στόμα<<<  ειναι  κυριολεκτικό  ή ειρωνικό?... :)
Λοιπον υπαρχει ελευθερο στοματικο , 69 . Γλωσσοφιλα εμενα δεν μου εκανε απλως φιλια χειλη με χειλη.
Τα 50 ευρω ειναι value for money σε σχεση με αλλα στουντιο που θες 70 η και παραπανω ευρω γιαυτες τις υπηρεσιες .
αλλα οχι vfm σε σχεση με  τα 60 σε μασαζ με ολες τις υπηρεσιες και μιση ωρα προγραμμα.
Οσο για το θεομουνο ελεος παιδια ας μην λεμε μαλακιες , ωραια ειναι αλλα  θεομουνο δεν την λες σε καμια περιπτωση .

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
OK- θνκς ! Τωρα μετα  τις  7μμ  λέει στο Κ 132 > Νελλη  19χρονη Ελληνίδα :rolleyes:  Μήπως  ειναι  η Νέλλη απο Τατοιου 71... :rolleyes:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
αχχχχχχχχ ζετα που να σαι τωρα...(η ξανθια η κουκλαρα)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom