You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Μια μικρή Κυριακάτικη πινελιά από τον ΜΠΑΡΟΥΧΟ....
Μ.Αλεξάνδρου 133:Τζούλια,μελαχρινή εντυπωσιακή παρουσία με ωραία περιφέρεια...
Κωνσταντινουπόλεως 80:Στέλλα,μελαχρινή κοπέλα με ωραίο σώμα και σέξυ βλέμμα...
Κωνσταντινουπόλεως 92α:Η υπηρεσία μου παρουσίασε τη Μιράντα...Περίμενα αρκετά καθώς ήταν στο δωμάτιο με συναγωνιστή...Γλυκιά κοπέλα με ωραίο σωματάκι και σχετικά όμορφο πρόσωπο απ'ότι βέβαια μπορούσα να διακρίνω απ'το λιγοστό φως του οίκου...
Κωνσταντινουπόλεως 92:Δύο κοπέλες κατά τη γνώμη μου κάτω του μετρίου....Η μία μελαρχρινή μακριά απ΄τα γούστα μου δεν μου είπε κάν όνομα...Και η δεύτερη η Εύα,μία ξανθιά γεμάτη κάπως κοπέλα με καθημερινό πρόσωπο...Καμμία δεν μου κινούσε το ενδιαφέρον για κάτι παραπάνω εκτός απ΄τη γνωριμία του σαλονιού...
Κωνσταντινουπόλεως 132:Η Ρουζ ή αλλιώς Νατάσσα πεταλούδα με χρόνια θητεία σε άλλα καταστήματα...!
Καρέα 30:Αντριάννα,μελαχρινή σέξυ στρίπερ...Ακολουθεί κριτική!
Καλή συνέχεια σε όλους σας!Να περνάτε όμορφα!
Μ.Αλεξάνδρου 133:Τζούλια,μελαχρινή εντυπωσιακή παρουσία με ωραία περιφέρεια...
Κωνσταντινουπόλεως 80:Στέλλα,μελαχρινή κοπέλα με ωραίο σώμα και σέξυ βλέμμα...
Κωνσταντινουπόλεως 92α:Η υπηρεσία μου παρουσίασε τη Μιράντα...Περίμενα αρκετά καθώς ήταν στο δωμάτιο με συναγωνιστή...Γλυκιά κοπέλα με ωραίο σωματάκι και σχετικά όμορφο πρόσωπο απ'ότι βέβαια μπορούσα να διακρίνω απ'το λιγοστό φως του οίκου...
Κωνσταντινουπόλεως 92:Δύο κοπέλες κατά τη γνώμη μου κάτω του μετρίου....Η μία μελαρχρινή μακριά απ΄τα γούστα μου δεν μου είπε κάν όνομα...Και η δεύτερη η Εύα,μία ξανθιά γεμάτη κάπως κοπέλα με καθημερινό πρόσωπο...Καμμία δεν μου κινούσε το ενδιαφέρον για κάτι παραπάνω εκτός απ΄τη γνωριμία του σαλονιού...
Κωνσταντινουπόλεως 132:Η Ρουζ ή αλλιώς Νατάσσα πεταλούδα με χρόνια θητεία σε άλλα καταστήματα...!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Άντε ρε μπαρουχο πες για Καρέα
ανεβηκε ηδη η κριτικη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Άντε ρε μπαρουχο πες για Καρέα
Ρίξε μία ματιά στη κριτική. ;)
ανεβηκε ηδη η κριτικη
Είναι καλή δε μπορείς να πεις ότι είναι ξεπέτα αλλά δεν είναι και καμία κατάθεση που θα θυμάσαι για χρόνια....
Επισκεψη πρωι στο Κωνσταντινουπολεως 132 για την Ολιβια μετα την κριτικη που διαβασα απο τον φιλο feelgood.
οκ μισαωρο δεν παιζει με τιποτα να κατσεις. Ρωτησα την τσατσα επιτηδες ποση ωρα ειναι το φουλ με τα 50 ευρω και μου
ειπε μιση ωρα. Αλλα η κοπελα αν και ευγενικη χαμογελαστη με καλα προκαταρκτικα φαινεται οτι το παει το προγραμμα να βγει στο 15λεπτο. Στον προηγουμενο που μπηκε ακριβως πριν απο εμενα πρεπει να εμεινε 10λετπο και ουτε.
Με εβαλε η τσατσα στο δωματιο και νομιζα οτι θα περιμενα ωρα μεχρι να ερθει.
Οσο για τα χυνω μωρο μου και τετοια και μενα τα ιδια μου ελεγε!!! και ας μην το σχολιασω!
Εν τελει ειχα 2 χρονια να παω σε στουντιο και οπως φαινεται θα συνεχισω με τα μασατζιδικα οπως κανω.
οκ μισαωρο δεν παιζει με τιποτα να κατσεις. Ρωτησα την τσατσα επιτηδες ποση ωρα ειναι το φουλ με τα 50 ευρω και μου
ειπε μιση ωρα. Αλλα η κοπελα αν και ευγενικη χαμογελαστη με καλα προκαταρκτικα φαινεται οτι το παει το προγραμμα να βγει στο 15λεπτο. Στον προηγουμενο που μπηκε ακριβως πριν απο εμενα πρεπει να εμεινε 10λετπο και ουτε.
Με εβαλε η τσατσα στο δωματιο και νομιζα οτι θα περιμενα ωρα μεχρι να ερθει.
Οσο για τα χυνω μωρο μου και τετοια και μενα τα ιδια μου ελεγε!!! και ας μην το σχολιασω!
Εν τελει ειχα 2 χρονια να παω σε στουντιο και οπως φαινεται θα συνεχισω με τα μασατζιδικα οπως κανω.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Μακρια απο τη Βικτωρια με τα τεραστια βυζια απο τριγετα.
Πηγα πριν αρκετες μερες, ακομα δε μου φυγαν τα νευρα.
Δινω 70 για 69 (τρομαρα μου).
Μπαινει μεσα. Γδυνεται με γυρισμενη πλατη. Ξαπλωνει καθετα -με γυρισμενη πλατη- και παιρνει μια πιπα μισο εκατοστο και το υπολοιπο χερι. Της λεω να ξαπλωσει να τη γλυψω εγω. Μου λεει δεν κανει τετοιο γιατι την τελευταια φορα που της το εκαναν κατι κολησε για 3 μερες... ΟΚ λεω (καμια ενημερωση απο τσατσα-τα νευρα ανεβαινουν).
Κατσε στα 4 να συνεχισουμε της λεω. Οχι μου λεει γιατι τον εχεις χοντρο. Ε ανεβα απο πανω. Δυσανασχετοντας ανεβαινει και δε ξερω πως τα καταφερε, εσκυψε τοσο πολυ που παλι πλατη εβλεπα. Φυσικα αεροσεξ εκανε-κρατιοταν πολυ ψηλα ισα το κεφαλι να μπηκε. Μοιραια μου ψιλοπεφτει και της λεω νε με τελειωσει με χερι. THE END
Βρε δε πατε στο διαολο και ακομα παραπερα απατεωνες.
Πηγα πριν αρκετες μερες, ακομα δε μου φυγαν τα νευρα.
Δινω 70 για 69 (τρομαρα μου).
Μπαινει μεσα. Γδυνεται με γυρισμενη πλατη. Ξαπλωνει καθετα -με γυρισμενη πλατη- και παιρνει μια πιπα μισο εκατοστο και το υπολοιπο χερι. Της λεω να ξαπλωσει να τη γλυψω εγω. Μου λεει δεν κανει τετοιο γιατι την τελευταια φορα που της το εκαναν κατι κολησε για 3 μερες... ΟΚ λεω (καμια ενημερωση απο τσατσα-τα νευρα ανεβαινουν).
Κατσε στα 4 να συνεχισουμε της λεω. Οχι μου λεει γιατι τον εχεις χοντρο. Ε ανεβα απο πανω. Δυσανασχετοντας ανεβαινει και δε ξερω πως τα καταφερε, εσκυψε τοσο πολυ που παλι πλατη εβλεπα. Φυσικα αεροσεξ εκανε-κρατιοταν πολυ ψηλα ισα το κεφαλι να μπηκε. Μοιραια μου ψιλοπεφτει και της λεω νε με τελειωσει με χερι. THE END
Βρε δε πατε στο διαολο και ακομα παραπερα απατεωνες.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Γιατι οι δύο αναφορές δεν.. συμφωνουν καθόλου μεταξύ τους ? Τόση διαφορά ?... το >>> τελειωτικό στο στόμα<<< ειναι κυριολεκτικό ή ειρωνικό?...
Λοιπον υπαρχει ελευθερο στοματικο , 69 . Γλωσσοφιλα εμενα δεν μου εκανε απλως φιλια χειλη με χειλη.Γιατι οι δύο αναφορές δεν.. συμφωνουν καθόλου μεταξύ τους ? Τόση διαφορά ?... το >>> τελειωτικό στο στόμα<<< ειναι κυριολεκτικό ή ειρωνικό?...
Τα 50 ευρω ειναι value for money σε σχεση με αλλα στουντιο που θες 70 η και παραπανω ευρω γιαυτες τις υπηρεσιες .
αλλα οχι vfm σε σχεση με τα 60 σε μασαζ με ολες τις υπηρεσιες και μιση ωρα προγραμμα.
Οσο για το θεομουνο ελεος παιδια ας μην λεμε μαλακιες , ωραια ειναι αλλα θεομουνο δεν την λες σε καμια περιπτωση .
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
OK- θνκς ! Τωρα μετα τις 7μμ λέει στο Κ 132 > Νελλη 19χρονη Ελληνίδα Μήπως ειναι η Νέλλη απο Τατοιου 71...
ANGELS XXX
Sex Studio
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2015
- Like
- 2
Καλησπέρα ή Νέλλη είναι Τατοϊου 71 σήμερα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
OK- θνκς ! Τωρα μετα τις 7μμ λέει στο Κ 132 > Νελλη 19χρονη Ελληνίδα Μήπως ειναι η Νέλλη απο Τατοιου 71...
Η Νελλη δουλεψε στο Κ132 σαν Ζετα.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Του Κασσανδρας 6 ? ? ?αχχχχχχχχ ζετα που να σαι τωρα...(η ξανθια η κουκλαρα)
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
των γερμανων κ επειτα ηταν καπου βορεια προαστια....ελα τη ξερεις,νομιζω λιθουανη ειναιΤου Κασσανδρας 6 ? ? ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K