Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Τζούντι, νέα κοπέλα από Στούντιο 12!  :kissass: :kissass2: :pipa3:
IMG_7032bou.jpg

Πρόγραμμα:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τις προηγούμενες μέρες δεν μπορούσα να το ανεβάσω αυτό, γιατί κάποιο πρόβλημα είχε το site.
Το πρόβλημα φτιάχτηκε.
Έχει πάψει να είναι επίκαιρο (διδήλωση αγροτών στο κέντρο της Αθήνας) αλλά είναι καλό, και το βάζω τώρα, έστω και καθυστερημένα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εντυπωσεις-εμπειρια κανεις απο ντιανα βυζαρου απο στουντιο kleopatra?
Thanks

f.r.i.d.a.y.

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ήταν ξενέρωτη, άπειρη και αγενής
Μακάρι να άλλαξε ή να ήταν έτσι μόνο με εμένα

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Ήταν ξενέρωτη, άπειρη και αγενής
Μακάρι να άλλαξε ή να ήταν έτσι μόνο με εμένα

Απειρη και αγενης ηταν και σε εμενα οταν την ειδα στο σαλονι... Δεν περασα για αυτα και για το οτι η περιφερεια ειναι μεγαλη για τα γουστα μου, κατα τα αλλα ειναι ομορφη.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
22.00
κωνσταντινουπολεως 130 δυο κοπελες μια μελαχρινη  αδυνατη ψηλη κατι σαν ινδοπακιστανικης υφης στο προσωπο δεν ειναι ο τυπος μου δεν εδωσα σημασια.πηρα την λουντα? λατινα με πολλα πιασιματα, γεματη, με κυτταριτιδα...πολυ καλη στο δωματιο με πολλα προκαταρκτικα και γενικως πολυ δεκτικη....30 ξεκινα το προγραμμα.....με προβλημα το κουδουνι

Να σε ρωτήσω η καθαριότητα πως είναι στο συγκερκιμένο? Σε ρωτάω γιατί πέρασα μια μέρα που είχα πάει δίπλα στο 132 για την γνωστή Εμανουέλα και επειδή η αναμονή ήταν μεγάλη πετάχτηκα να δω τι παίζει στα διπλανά. Στο συγκεκριμένο μόλις άνοιξε την πόρτα η τσατσά μου ήρθε μια περίεργη μυρωδιά και ο χώρος υποδοχής δεν ήταν και ότι καλύτερο από καθαριότητα. Οι κοπέλες 4 λατίνες από μεσαία βάρη η καλύτερη μέχρι βαρέα βάρη (μακριά από τα γούστα μου). Έφυγα τρέχοντας....  :badair: :badair:

f.r.i.d.a.y.

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Απειρη και αγενης ηταν και σε εμενα οταν την ειδα στο σαλονι... Δεν περασα για αυτα και για το οτι η περιφερεια ειναι μεγαλη για τα γουστα μου, κατα τα αλλα ειναι ομορφη.

Ναι, είναι όμορφη
Και εγω γουσταρα μολις την ειδα στο σαλονι

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
Να σε ρωτήσω η καθαριότητα πως είναι στο συγκερκιμένο? Σε ρωτάω γιατί πέρασα μια μέρα που είχα πάει δίπλα στο 132 για την γνωστή Εμανουέλα και επειδή η αναμονή ήταν μεγάλη πετάχτηκα να δω τι παίζει στα διπλανά. Στο συγκεκριμένο μόλις άνοιξε την πόρτα η τσατσά μου ήρθε μια περίεργη μυρωδιά και ο χώρος υποδοχής δεν ήταν και ότι καλύτερο από καθαριότητα. Οι κοπέλες 4 λατίνες από μεσαία βάρη η καλύτερη μέχρι βαρέα βάρη (μακριά από τα γούστα μου). Έφυγα τρέχοντας....  :badair: :badair:
....δεν εχω διαπιστωσει καποιο ελλειμμα σε αυτο το σημειο...αλλα με τις κοπελες ειναι ετσι οπως τα λες......

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Να σε ρωτήσω η καθαριότητα πως είναι στο συγκερκιμένο? Σε ρωτάω γιατί πέρασα μια μέρα που είχα πάει δίπλα στο 132 για την γνωστή Εμανουέλα και επειδή η αναμονή ήταν μεγάλη πετάχτηκα να δω τι παίζει στα διπλανά. Στο συγκεκριμένο μόλις άνοιξε την πόρτα η τσατσά μου ήρθε μια περίεργη μυρωδιά και ο χώρος υποδοχής δεν ήταν και ότι καλύτερο από καθαριότητα. Οι κοπέλες 4 λατίνες από μεσαία βάρη η καλύτερη μέχρι βαρέα βάρη (μακριά από τα γούστα μου). Έφυγα τρέχοντας....  :badair: :badair:
Αυτη η ιδιεταιρη οσμη που υπαρχει,που οντως υπαρχει οπως λες, προερχςεται απο αυτα τα Ινδικα αρωματικα sticks που καιγονται.
Δεν ειναι κακοσμια.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Εντάξει .. παλιά  το Brazil  Ηοuse  οταν ήταν μονιμη  η Πατρίτσια , δεν ήταν και ό, τι καθαρότερο ... :)

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
Αυτη η ιδιεταιρη οσμη που υπαρχει,που οντως υπαρχει οπως λες, προερχςεται απο αυτα τα Ινδικα αρωματικα sticks που καιγονται.
Δεν ειναι κακοσμια.
...σωστη παρατηρηση.......δειχνει ομως λιγο παραμελημενο ειναι η αληθεια....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εντάξει .. παλιά   το Brazil  Ηοuse  οταν ήταν μονιμη  η Πατρίτσια , δεν ήταν και ό, τι καθαρότερο ... :)
Παραμελημενο ναι, βρωμικο οχι.
Τουλαχιστον μεχρι την τελευταια φορα που περασα απο εκει.

;) ;) ;) ;) ;)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ναι - εγω είπα για πολυ παλια - επί  Brazil  Ηοuse και   ..Latin   Ηοuse  ..  Βουλγαρίας   μαζί ../  :)  Οκ-   A.. και >>
Εντυπωσεις-εμπειρια κανεις απο ντιανα βυζαρου απο στουντιο kleopatra?
===
Πιθανότατα η  πρωην της Τροφωνίου 11 πάνω- απογευματινη  ή και στην  3η βάρδια .. Την έχει πάρει φιλος με πολυ μετριες εντυπώσεις-   τυπικη , οχι ακά πιπα κλπ , αλλά ..σφιχτες  μεγάλες  βυζαρες. Την έχω δει ποια ειναι- αλλα΄ήταν τότε το Σαββατο  πριν  ενα- ενάμιση  μήνα = με το bust,  που ήταν  ανοιχτά μονο   ενα στη Βεργας  και αυτο , & ως εκ τούτου είχε πάρα πολυ αναμονη και απεχώρησα. Σιγουρα  θα την ξερουν και άλλοι συναγωνιστες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom