HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
στα υποψην..Άλλη μία της Νέλης από Τατοΐου 71 μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες...
Πρόγραμμα:
Άλλη μία της Νέλης από Τατοΐου 71 μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες...
Πρόγραμμα:
Τραγική εμπειρία με δαύτη
τι παιχτηκε ρε τυπε; οχι τιποτα αλλο , την εχω στα υποψην..Τραγική εμπειρία με δαύτη
Ήταν ξενέρωτη, άπειρη και αγενής
Μακάρι να άλλαξε ή να ήταν έτσι μόνο με εμένα
22.00
κωνσταντινουπολεως 130 δυο κοπελες μια μελαχρινη αδυνατη ψηλη κατι σαν ινδοπακιστανικης υφης στο προσωπο δεν ειναι ο τυπος μου δεν εδωσα σημασια.πηρα την λουντα? λατινα με πολλα πιασιματα, γεματη, με κυτταριτιδα...πολυ καλη στο δωματιο με πολλα προκαταρκτικα και γενικως πολυ δεκτικη....30 ξεκινα το προγραμμα.....με προβλημα το κουδουνι
Απειρη και αγενης ηταν και σε εμενα οταν την ειδα στο σαλονι... Δεν περασα για αυτα και για το οτι η περιφερεια ειναι μεγαλη για τα γουστα μου, κατα τα αλλα ειναι ομορφη.
....δεν εχω διαπιστωσει καποιο ελλειμμα σε αυτο το σημειο...αλλα με τις κοπελες ειναι ετσι οπως τα λες......Να σε ρωτήσω η καθαριότητα πως είναι στο συγκερκιμένο? Σε ρωτάω γιατί πέρασα μια μέρα που είχα πάει δίπλα στο 132 για την γνωστή Εμανουέλα και επειδή η αναμονή ήταν μεγάλη πετάχτηκα να δω τι παίζει στα διπλανά. Στο συγκεκριμένο μόλις άνοιξε την πόρτα η τσατσά μου ήρθε μια περίεργη μυρωδιά και ο χώρος υποδοχής δεν ήταν και ότι καλύτερο από καθαριότητα. Οι κοπέλες 4 λατίνες από μεσαία βάρη η καλύτερη μέχρι βαρέα βάρη (μακριά από τα γούστα μου). Έφυγα τρέχοντας....
Αυτη η ιδιεταιρη οσμη που υπαρχει,που οντως υπαρχει οπως λες, προερχςεται απο αυτα τα Ινδικα αρωματικα sticks που καιγονται.Να σε ρωτήσω η καθαριότητα πως είναι στο συγκερκιμένο? Σε ρωτάω γιατί πέρασα μια μέρα που είχα πάει δίπλα στο 132 για την γνωστή Εμανουέλα και επειδή η αναμονή ήταν μεγάλη πετάχτηκα να δω τι παίζει στα διπλανά. Στο συγκεκριμένο μόλις άνοιξε την πόρτα η τσατσά μου ήρθε μια περίεργη μυρωδιά και ο χώρος υποδοχής δεν ήταν και ότι καλύτερο από καθαριότητα. Οι κοπέλες 4 λατίνες από μεσαία βάρη η καλύτερη μέχρι βαρέα βάρη (μακριά από τα γούστα μου). Έφυγα τρέχοντας....
...σωστη παρατηρηση.......δειχνει ομως λιγο παραμελημενο ειναι η αληθεια....Αυτη η ιδιεταιρη οσμη που υπαρχει,που οντως υπαρχει οπως λες, προερχςεται απο αυτα τα Ινδικα αρωματικα sticks που καιγονται.
Δεν ειναι κακοσμια.
Παραμελημενο ναι, βρωμικο οχι.Εντάξει .. παλιά το Brazil Ηοuse οταν ήταν μονιμη η Πατρίτσια , δεν ήταν και ό, τι καθαρότερο ...