mangre
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειχα παει μαζι με ενα φιλο,εγω πηρα σαρα,αυτος ροζα..καλη ηταν λεει,δε τον ειδα παραπονεμενο..οποτε δε χανεις μια βολτα ;)
ειχα παει μαζι με ενα φιλο,εγω πηρα σαρα,αυτος ροζα..καλη ηταν λεει,δε τον ειδα παραπονεμενο..οποτε δε χανεις μια βολτα ;)
Ναι. Τα ξεφορτώματα τα κρατάω για ελεινίδες γκόμενες, που μόλις τις ζορίσεις λίγο αρχίζουν τα μιξομουνίστικα και μου σπάνε τα α@@ίδια και καταλήγουν να τα λουστούν27 λεπτα λογικα πηρες το προγραμμα του 100ρικου;
Σοβαρά ρε τυπε; Την έχω πάρει. Σ ευχαριστώΕιναι η Ιρενα απο Κασσανδρας 6
Τύπε κι εμένα με έχει καυλώσει άσχημα αλλα με τόσες άλλες επιλογές το φοβάμαι να το ρίξω το 50ευρο στα τυφλά. Αν την τιμήσεις πόσταρε εντυπώσεις.
Συναγωνιστές, έχει πάει κανείς με Ρόζα; «Παίζει» σε Θησέως 365, Ιεροφαντών και Πειραιώς 193. Λέει;
ευχαριστώ πανμεγιστε για τις διορθώσεις σουΘησεως 22 είναι το σωστό όχι 20
Επίσης η Ελιζα που περίμενες Σμυρνη στο 40 τσάμπα την περίμενες γιατί εργάζεται στο θησεως 35
Και βράδυ Τατοϊου 71 ή ΝΕΛΗ Αθηνών 343 Άννα και Ροξανα Και Συγγρού 108 ή ΑλεξίαΚαλησπερα σήμερα πρωί η ΝΕΛΗ Αθηνών 343 Συγγρού 108 ΛΙΝΑ ΓΙΑΣΜΙΝ
Σύντομα νέες φωτογραφίες Νέλλης από Τατοΐου 71... Πάρτε μια μικρή γεύση!
Πρόγραμμα:
Πρόσφατη επίσκεψη στο ιστορικό στούντιο Λέλας Καραγιάννη 35 με στόχο την Αλίσα aka Λίλυ από Κηφισού 60. Η γνωστή Βουλγάρα "σεξομηχανή" την οποία είχα τιμήσει παλιότερα στο Κηφισού σε μεγάλο πρόγραμμα με άριστες εντυπώσεις (υπάρχει και σχετική κριτική). Εδώ και καιρό εμφανίζεται στο Λέλας με μειωμένες τιμές αλλά από ότι φάνηκε και με μειωμένη απόδοση. Τουλάχιστον σε σχέση με ότι θυμάμαι από την άλλη φορά. Παρόλα αυτά ακόμη και έτσι δεν κλαις το 50αρι. Απλά είναι πιο συγκρατημένη, η διαθέσιμη ώρα πιο λίγη και είναι εμφανής η βιασύνη της να σε τελιώσει γρήγορα. Παραμένει κορμάρα με κωλάρα, μπουτάρες, χειλάρες βυζάρες φτιαγμένη για να πηδιέται!!
καλησπερα φιλε,για την αλισα aka λιλυ που λες στο καραγιαννη 35...το ελευθερο στοματικο ποσο ειναι θυμασαι?