Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Θα την δοκιμάσεις
Αν, όταν την δω από κοντά, μου αρέσει, ναι θα την δοκιμάσω. ;)
Θα την δοκιμάσεις
εχω παει δυο φορες μαζι της, περασα καλα, κατα την γνωμη μου το τιμα το 50αρι..εχω γραψει κ κριτικη..Καλησπέρα παίδες! Με Σασα απο Μελαντίας έχει κάποιος εμπειρία;
ωραιος πατος
σκεψου ειχα παει με ενα φιλο και πηδαγα εγω σαρα και αυτος ροζα την ιδια ωρα σε διπλανα δωματια και οι χαζες χασκογελαγανε και φωναζανε ταχα απο καυλα,λεγανε μαλακιες μεταξυ τους φωναχτα να ακουσει η μια την αλλη στο αλλο δωματιο και εμεις πηδαγαμε σα μλκες και λεγαμε τι ρολο βαραμε εμεις τωρα ρε πουστη...χαχαχα ε κοροιδια ναι,πεταμενα λεφτα,αλλα εστω για μια φορα για τη συλλογη καλα ητανε....1.50 γκομενα...κωλος δηλαδη με λιγο απο ανθρωπο στην ουσια
σκεψου ειχα παει με ενα φιλο και πηδαγα εγω σαρα και αυτος ροζα την ιδια ωρα σε διπλανα δωματια και οι χαζες χασκογελαγανε και φωναζανε ταχα απο καυλα,λεγανε μαλακιες μεταξυ τους φωναχτα να ακουσει η μια την αλλη στο αλλο δωματιο και εμεις πηδαγαμε σα μλκες και λεγαμε τι ρολο βαραμε εμεις τωρα ρε πουστη...χαχαχα ε κοροιδια ναι,πεταμενα λεφτα,αλλα εστω για μια φορα για τη συλλογη καλα ητανε....1.50 γκομενα...κωλος δηλαδη με λιγο απο ανθρωπο στην ουσια
Πριν από δύο ή τρείς σελίδες έγραψα ότι είναι σαν να γαμάς την γκόμενά σου. Από τα καλύτερα GFE που θα βρείς. Στανταράκι μου. Καταλαβαίνει τι θες από αυτήν και το κάνει χωρίς να κοιτάξει να σου φάει τα λεφτά.Καλησπέρα παίδες! Με Σασα απο Μελαντίας έχει κάποιος εμπειρία;
Πριν από δύο ή τρείς σελίδες έγραψα ότι είναι σαν να γαμάς την γκόμενά σου. Από τα καλύτερα GFE που θα βρείς. Στανταράκι μου. Καταλαβαίνει τι θες από αυτήν και το κάνει χωρίς να κοιτάξει να σου φάει τα λεφτά.
---πριν από καμία ωρα επισκεψη στο Κωνσταντινουπολεως 132 για να δω αυτην την μιλφ την Μαριαννα
---
Μαριλένα μάλλον.. Το φουλ των 50ε στο Κ 132 περιλαμβάνει > free stomatic και 69 - δηλ οχι πρωκτικό. Απ' οτι ξέρω το μισάωρο στο 50ευρο τηρείται . Αυτά τα ενημερωτικά μαιτρ -- και το οτι μεχρι προ ολιγου δεν ήξεραν καν ποια θα είναι μετά τις 8μμ που θα σχολασουν οι δύο που ανέφερες,,
Πρόκειται για την Εμμανουέλα από Φωκ17 και προσφάτως από Κασσάνδρας;Ηρώων Πολυτεχνείου 37,τίμησα την Δανάη . Τρομερό μωρό,με ανεκτές υπηρεσίες. Θα γίνει και επαναληπτική