Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι αυτή η Ρόζα δεν είναι άλλη από το παλτό τη Σάρα από πειραιώς 193;;
Κατα 300% αυτη ειναι...Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι αυτή η Ρόζα δεν είναι άλλη από το παλτό τη Σάρα από πειραιώς 193;;
Για αυτη τη Σαντρα απο στουντιο12 ξερουμε τπτ?Κατα 300% αυτη ειναι...
οχι...Για αυτη τη Σαντρα απο στουντιο12 ξερουμε τπτ?
Για αυτη τη Σαντρα απο στουντιο12 ξερουμε τπτ?
πριν 3 μηνες μου χε πει οτι το γεναρη θα σταματαγε μια για παντα,μαλλον της πηρε λιγο παραπανω αποτι φαινεται.Εξαφάνιση!
είδε κανείς τη Νάνσυ?
πριν 3 μηνες μου χε πει οτι το γεναρη θα σταματαγε μια για παντα,μαλλον της πηρε λιγο παραπανω αποτι φαινεται.
εγω για αυτη λεω ναι των Γερμανων..Για τη νανσυ απο τους Γερμανούς λέτε; Καλα ολοι λενε οτι ειναι παγόβουνο μεσα κ ψηλομύτα,εσενα ειναι στανταρακι κ στενοχωριεσαι;
Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι αυτή η Ρόζα δεν είναι άλλη από το παλτό τη Σάρα από πειραιώς 193;;
Πριν μια ωρα (και ως τις τρεις τη νυχτα) στο Κωνσταντινουπολεως 132 η περιβοητη Μαντονα με δυο ατομα σε αναμονη για να περασουν σε δραση!
Συντομο αλλα εντυπωσιακο σαλοναρισμα,πληθωρικη παρουσια,ευχαριστη διαθεση και θετικη αυρα!
Απ'οσο θυμαμαι ανακοινωθηκαν απλο προγραμμα στα 50 ευρω,ελευθερο στοματικο ή σεξ σόου στα 60,ελευθερο στοματικο στα 80,ελευθερο στοματικο και τελειωτικο στα 100 και φουλ στα 160 διχως ομως να διευκρινιζεται τι ακριβως περιλαμβανει το φουλ.
Εχεις δικιο,δεν το εγραψα σωστα:τελικό το ελεύθερο στοματικό πόσο είχε 60 ή 80 ??
Και σήμερα θα είναι Σπ Πάτση 40 μέχρι 21:00Πριν μια ωρα (και ως τις τρεις τη νυχτα) στο Κωνσταντινουπολεως 132 η περιβοητη Μαντονα με δυο ατομα σε αναμονη για να περασουν σε δραση!
Συντομο αλλα εντυπωσιακο σαλοναρισμα,πληθωρικη παρουσια,ευχαριστη διαθεση και θετικη αυρα!
Απ'οσο θυμαμαι ανακοινωθηκαν απλο προγραμμα στα 50 ευρω,ελευθερο στοματικο ή σεξ σόου στα 60,ελευθερο στοματικο στα 80,ελευθερο στοματικο και τελειωτικο στα 100 και φουλ στα 160 διχως ομως να διευκρινιζεται τι ακριβως περιλαμβανει το φουλ.
τουμπανο το μωροΡόζα νέα κοπέλα από Αθηνών 343!
Πρόγραμμα:
Σύντομα οι υπόλοιπες φωτογραφίες...