Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
αισχος,δουλευε πριν καμποσο καιρο και φυλης...παμε παρακατω  :hi:

Ευχαριστω για την απαντηση και τον χρονο, απλα αν θες γινε λιγο πιο σαφης. Δηλαδη ηταν αισχος στη συμμετοχη?? ηταν αισχος γιατι δεν εκανε αυτα που ειχατε πει??? ηταν αισχος γιατι δεν ειναι πραγματικα οπως στις φωτος??? ευχαριστω και παλι!!!

lastfallen

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
1
παιδες ξερουμε τπτ για την Λιντα (τη γνωστη...); εχει φυγει;

ANGELS XXX

Sex Studio
Εγγρ.
7 Ιαν 2015
Like
2
Καλησπερα ειμαι η Νελλη απο Ταττοιου 71 Αθηνων 343 και Συγγρου 108..
Αλεξ 67 ολες οι κοπελες απο καπου ξεκινησανε ητε απο φυλης ητε απο καποιο αναλογο οικο..
Καμια στην αρχη δεν μπορει να ξερει αυτα που ξερει μετα απο καποιο διαστημα στη δουλεια.. Για εσενα μπορει να ειμαι αισχος αλλα για καποιους αλλους λυτρωση οπως εχουνε γραψει σε κριτικες μου σε αλλα μαγαζια.. Θα σε παρακαλουσα να κρατησεις τη λεξη αισχος για τον εαυτο σου και οταν δεν σου αρεσει κατι να το λες την ιδια στιγμη που δεν περασες καλα και οχι πισω απο μια οθονη.. Ευχαριστω πολυ.. Καλη συνεχεια στις κριτικες σου

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Τί πάει να πεί το πίσω από μια οθόνη? Καραμέλα το κάναμε? Και απο πού κι ως πού βγάζουν γλώσσα και οι φόλες?
Από την στιγμή που έφυγε κάποιος από σένα ξενερωμένος να είσαι διατεθειμένη να δεχθείς ανάλογη κριτική.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Χαχα κι όταν ο άλλος το λέει την ίδια στιγμή που δεν περνάει καλά, τι ακριβώς κερδίζει; Τα λεφτά του πίσω, εξηγήσεις ή εξυπνάδες του στυλ "δεν έχουμε πολύ χρόνο", "εγώ μια χαρά είμαι, μάλλον εσύ δεν το έχεις σήμερα" κλπ;  :2funny: :2funny:

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26
Καλησπέρα!  :hi: :hi:

Νέες φωτογραφίες Ναταλίς από Αθηνών 373!  :tits2: :kissass: :kissass2:
10bou.jpg

Πρόγραμμα:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ο φίλτατος Bakalhs  θα  έλεγεν  εδω >>>  η Ναταλίς  - της Ναταλίδος - τριτόκλιτον ?! :)

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366

lastfallen

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
1
Τελικα ξερει καποιος τι γινεται με τη Λιντα;  :think: :think: :think: :think:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Καπως έτσι...?
pepi-tsesmeli-2-570-800x489.jpg
l[/URL]]

starbus

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Χαχα κι όταν ο άλλος το λέει την ίδια στιγμή που δεν περνάει καλά, τι ακριβώς κερδίζει; Τα λεφτά του πίσω, εξηγήσεις ή εξυπνάδες του στυλ "δεν έχουμε πολύ χρόνο", "εγώ μια χαρά είμαι, μάλλον εσύ δεν το έχεις σήμερα" κλπ;  :2funny: :2funny:
ετσι ακριβως

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Καλησπερα ειμαι η Νελλη απο Ταττοιου 71 Αθηνων 343 και Συγγρου 108..
Αλεξ 67 ολες οι κοπελες απο καπου ξεκινησανε ητε απο φυλης ητε απο καποιο αναλογο οικο..
Καμια στην αρχη δεν μπορει να ξερει αυτα που ξερει μετα απο καποιο διαστημα στη δουλεια.. Για εσενα μπορει να ειμαι αισχος αλλα για καποιους αλλους λυτρωση οπως εχουνε γραψει σε κριτικες μου σε αλλα μαγαζια.. Θα σε παρακαλουσα να κρατησεις τη λεξη αισχος για τον εαυτο σου και οταν δεν σου αρεσει κατι να το λες την ιδια στιγμη που δεν περασες καλα και οχι πισω απο μια οθονη.. Ευχαριστω πολυ.. Καλη συνεχεια στις κριτικες σου
Το ότι ήσουν στη Φυλής χρησιμοποιηθήκε για να προσδιοριστεί η ¨πορεία¨ σου. Πολλές κοπέλες ξεκίνησαν από Φυλής και πέρασαν σε studio όπου τιμούν τα χρήματα που παίρνουν. Εσύ πάλι εισαι στην κατηγορία που λένε πως και συνεχίζεις ακόμη στη δουλειά αυτή. Σε θυμάμαι στην Φυλής και Φωκαίας με κάτι ¨μουτρα¨ μέχρι το πάτωμα, στο δωμάτιο σε είχα πάρει μια φορά στην αρχή που σε είδα και έκλαψα το εικοςάρικο. Το αστείο είναι που έλεγες ότι είσαι και ελληνίδα από τότε που ξεκίνησες στο υπόγειο της Φυλής 74. Βλέπεις ότι σε ξέρουμε καλά επομένως μην μας προκαλείς με άστοχες αποντήσεις στο παρόν site.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom