Θίχτηκες και από γκλυκούλα έγινες... ξινούλα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Μια και λέγαμε για τις χαμηλότερες τιμές σε στούντιο-στουντέλα,ο παραπάνω κατάλογος περιέχει τα βασικότερα με την αφαίρεση του Ιω.Δροσοπούλου 97 που έχει κλείσει προς ώρας και την προσθήκη του Κωνσταντινουπόλεως 128.
ωραίος dude, έψαχνα και γω το συγκεκριμένο μήνυμα γιατί είχε ρωτήσει και άλλος πιο πίσω. ;) ;)
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Σε χθεσινοβραδινή, επιλεκτικά, τσάρκα :
- Κωνσταντινουπόλεως 92Α η κουκλάρα Εβελίνα.Με πιο ανοιχτό το καστανό μαλλί της, εμφανίστηκε γυμνόστηθη, χαμογελαστή έχει ομορφύνει περισσότερο απ΄την τελευταία φορά που την συνάντησα.
Μαζί η Τάνια.
- Θησέως 365 η Χαρά.Μελαχρινή, με μακρυά μαλλιά, αδύνατο, μοντελέ σώμα, μικρό στήθος, στητό και σφιχτό κωλαράκι κι όμορφο και γλυκό πρόσωπο.Κατά την άποψή μου, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, που πολύ θα ήθελαν, να συναντήσουν στα ενδότερα.
Μαζί της η Τζίνα, καστανή, με καθημερινό πρόσωπο και σώμα με καμπύλες.
- Βριλησσού 42 η όμορφη Μαργκώ που εμφανίστηκε γυμνόστηθη στο σαλόνι, με τα πλούσια προσόντα της (στήθος, κώλο) να προκαλούν εγκεφαλικά.
Κι η Άρτεμις, την οποία όμως δεν είδα, επειδή ήταν στο δωμάτιο σε μεγάλο πρόγραμμα.
- Βριλησσού 36Α οι γνωστές σε όλους Μαρκέλλα και Κλαούντια με μαύρα εσώρουχα.
- Κωνσταντινουπόλεως 92Α η κουκλάρα Εβελίνα.Με πιο ανοιχτό το καστανό μαλλί της, εμφανίστηκε γυμνόστηθη, χαμογελαστή έχει ομορφύνει περισσότερο απ΄την τελευταία φορά που την συνάντησα.
Μαζί η Τάνια.
- Θησέως 365 η Χαρά.Μελαχρινή, με μακρυά μαλλιά, αδύνατο, μοντελέ σώμα, μικρό στήθος, στητό και σφιχτό κωλαράκι κι όμορφο και γλυκό πρόσωπο.Κατά την άποψή μου, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, που πολύ θα ήθελαν, να συναντήσουν στα ενδότερα.
Μαζί της η Τζίνα, καστανή, με καθημερινό πρόσωπο και σώμα με καμπύλες.
- Βριλησσού 42 η όμορφη Μαργκώ που εμφανίστηκε γυμνόστηθη στο σαλόνι, με τα πλούσια προσόντα της (στήθος, κώλο) να προκαλούν εγκεφαλικά.
Κι η Άρτεμις, την οποία όμως δεν είδα, επειδή ήταν στο δωμάτιο σε μεγάλο πρόγραμμα.
- Βριλησσού 36Α οι γνωστές σε όλους Μαρκέλλα και Κλαούντια με μαύρα εσώρουχα.
HC Photography
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 308
- Πόντοι
- 26
καλησπερα, ξερει κανεις που εχει χαθει η μαρια (το μοντελο) που δουλευε θησεως 35. Εχω να την δω στις βαρδιες 2 εβδομαδες, μηπως εχει αλλαξει ιδρυμα;
Καλησπέρα! Επέστρεψε...
Επισκέπτης
Θίχτηκες και από γκλυκούλα έγινες... ξινούλα;
τροφαντουλα.
Σε χθεσινοβραδινή, επιλεκτικά, τσάρκα :
1- Βριλησσού 42 η όμορφη Μαργκώ που εμφανίστηκε γυμνόστηθη στο σαλόνι, με τα πλούσια προσόντα της (στήθος, κώλο) να προκαλούν εγκεφαλικά.
2- Βριλησσού 36Α οι γνωστές σε όλους Μαρκέλλα και Κλαούντια με μαύρα εσώρουχα.
1-με τα πλουσια <<<φτιαγμενα>>> προσοντα της ενοεις
2-μαρκελλα για πολυ φικι φικι, δεν λυγιζει ποτε
ναι ειναι μια απο ωμορφοτερεσ στα στουντιο :-* :-* :-*τροφαντουλα.
κομπλιμέντο μου κανεισ;
1-με τα πλουσια <<<φτιαγμενα>>> προσοντα της ενοεις
Συνημμένα
marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
έχω καβάτζα,ένα 10.000 δρχ στην άκρηΚαύλα το Μαρινάκι! Δραχμές παίρνει;
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
έχω καβάτζα,ένα 10.000 δρχ στην άκρη
Ευρώ, δραχμές, λιρέτες, βιολέτες,τσιγκολελέτες όλα για το Μαρινάκι!
Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Αυτή η Βιβή από alien girls λέει τίποτα;
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Χθεσινοβραδινή επίσκεψη παρέα με τον px75 στο Κωνστα/εως 92Α για τα όμορφα μάτια και πλούσια προσόντα της Φαίης.Είχε περάσει αρκετός καιρός απ΄την τελευταία συνάντησή μας, αλλά αυτό που διαπίστωσα ήταν, ότι παραμένει το ίδιο όμορφη, παιχνιδιάρα και το κυριότερο πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο.Πολύ καλή τεχνική στο στοματικό της, με εναλλαγές στο ρυθμό, χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της, αλλά μόνο το καυτό στόμα και την παιχνιδιάρα γλώσσα της.Περιποίηση όλης της ευαίσθητης περιοχής, βαθυές καταπόσεις.Με αναστεναγμούς, πικάντικα σχόλια κι έντονες κινήσεις της λεκάνης της συμμετείχε, όταν ήρθε η σειρά μου να περιποιηθώ το όμορφο και καθαρό μουνάκι της.Κι όταν είχε υγρανθεί αρκετά ξεκίνησε ο κυρίως αγώνας, ο οποίος είχε δύο ερωτικές στάσεις.Πρώτα ιεραποστολικά και μετά με την Φαίη στα τέσσερα.Όπου με τη θέα της κωλάρας της επήλθε το τέλος, μετά από λίγα λεπτά σφυροκοπήματος.
Πραγματικά πέρασα τέλεια κι απόλαυσα κι αυτή τη συνάντησή μας.
Πραγματικά πέρασα τέλεια κι απόλαυσα κι αυτή τη συνάντησή μας.
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Μόλις γύρισα απ΄το Μεγ.Αλεξάνδρου 133, όπου πέρασα στο δωμάτιο με την Εβελίνα.Κατά την ταπεινή μου άποψη, η κοπέλα δεν παίζεται.Πανέμορφη, με φοβερό σώμα, στητό και σφηχτό στήθος και κώλο που κολάζει.Χαμογελαστή, τσαχπίνα, επικοινωνιακή στο σαλόνι και με χιούμορ.Στο δωμάτιο υπομονετική, δεκτική σε κάθε λογική επιθυμία μου, φοβερή τεχνική στο στοματικό της, χωρίς να αφήσει παραπονεμένα και τα α@@@@ια μου.Πολύ καλή η συμμετοχή της στη διάρκεια του σεξ σε όσες στάσεις (στην άκρη του κρεβατιού με την Εβελίνα από πάνω, κανονικό cowgirl, ιεραποστολικά και με την Εβελίνα στα τέσσερα) κάναμε.Αληθοφανείς αναστεναγμοί, πολύ καλό στήσιμο στα τέσσερα, δίνοντάς μου τη δυνατότητα, να πετύχω πλήρη διείσδυση, μου πρόσφερε μοναδικές στιγμές και σε αυτή τη συνάντησή μας.Γι' ακόμη μια φορά πέρασα φανταστικά μαζί της.Και ήδη ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή μας.
Η υπηρεσία, η κα Σύλβια ευγενική και διακριτική όπως πάντα.
Η υπηρεσία, η κα Σύλβια ευγενική και διακριτική όπως πάντα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K