Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.509
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42 - Εμμανουελα + Ρεγγινα. Αρτεμισ + Βλαντα. Μαργκω + Βλαντα  :-* :-* :-*

:-* :-* :-*  Βλαντα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• PA150016.JPG
    PA150016.JPG
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 44

gkots

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Πέρασμα από Κροκεων με Νεφέλη.
Μετά από τόσα χρονια στο σπορ νόμιζα ότι ειχα δειολες τις μελέτες. Εχτές ανακαλυψα τη μεγαλύτερη...

gkots

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Κάτι άλλα έσπασαν σε ομελετες
Έχει άλλος εμπειρία ή είμαι εγώ περίεργος

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Μαλλον δεν εισαι περιεργος  :)
Και αλλος συναγωνιστης δεν ενθουσιαστηκε με την συνευρεση

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Μια και λέγαμε για τις χαμηλότερες τιμές σε στούντιο-στουντέλα,ο παραπάνω κατάλογος περιέχει τα βασικότερα με την αφαίρεση του Ιω.Δροσοπούλου 97 που έχει κλείσει προς ώρας και την προσθήκη του Κωνσταντινουπόλεως 128.

ωραίος dude, έψαχνα και γω το συγκεκριμένο μήνυμα γιατί είχε ρωτήσει και άλλος πιο πίσω.  ;) ;)

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Σε χθεσινοβραδινή, επιλεκτικά, τσάρκα :

- Κωνσταντινουπόλεως 92Α η κουκλάρα Εβελίνα.Με πιο ανοιχτό το καστανό μαλλί της, εμφανίστηκε γυμνόστηθη, χαμογελαστή έχει ομορφύνει περισσότερο απ΄την τελευταία φορά που την συνάντησα.
Μαζί η Τάνια.
- Θησέως 365 η Χαρά.Μελαχρινή, με μακρυά μαλλιά, αδύνατο, μοντελέ σώμα, μικρό στήθος, στητό και σφιχτό κωλαράκι κι όμορφο και γλυκό πρόσωπο.Κατά την άποψή μου, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, που πολύ θα ήθελαν, να συναντήσουν στα ενδότερα.
Μαζί της η Τζίνα, καστανή, με καθημερινό πρόσωπο και σώμα με καμπύλες.
- Βριλησσού 42 η όμορφη Μαργκώ που εμφανίστηκε γυμνόστηθη στο σαλόνι, με τα πλούσια προσόντα της (στήθος, κώλο) να προκαλούν εγκεφαλικά.
Κι η Άρτεμις, την οποία όμως δεν είδα, επειδή ήταν στο δωμάτιο σε μεγάλο πρόγραμμα.
- Βριλησσού 36Α οι γνωστές σε όλους Μαρκέλλα και Κλαούντια με μαύρα εσώρουχα.

:hi: :hi: :hi:

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
308
Πόντοι
26

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.509
Πόντοι
506
Σαββατο στο Βριλησσου 42 - Αρτεμισ + Διανα. Ρεγγινα + Βλαντα. Μαργκω + Βλαντα  :-* :-* :-*

:-* :-* :-*  Μαργκω  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• P2100007.JPG
    P2100007.JPG
    63,8 KB · Εμφανίσεις: 45

Επισκέπτης
Θίχτηκες και από γκλυκούλα έγινες... ξινούλα;

τροφαντουλα.

Σε χθεσινοβραδινή, επιλεκτικά, τσάρκα :

1- Βριλησσού 42 η όμορφη Μαργκώ που εμφανίστηκε γυμνόστηθη στο σαλόνι, με τα πλούσια προσόντα της (στήθος, κώλο) να προκαλούν εγκεφαλικά.
2- Βριλησσού 36Α οι γνωστές σε όλους Μαρκέλλα και Κλαούντια με μαύρα εσώρουχα.

1-με τα πλουσια <<<φτιαγμενα>>> προσοντα της ενοεις
2-μαρκελλα για πολυ φικι φικι, δεν λυγιζει ποτε

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.509
Πόντοι
506

Συνημμένα

• IMG_4954.JPG
    IMG_4954.JPG
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 42

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Καύλα το Μαρινάκι!  :erection: Δραχμές παίρνει;

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Αυτή η Βιβή από alien girls λέει τίποτα;

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Χθεσινοβραδινή επίσκεψη παρέα με τον px75 στο Κωνστα/εως 92Α για τα όμορφα μάτια και πλούσια προσόντα  :tits: :tits: :tits: της Φαίης.Είχε περάσει αρκετός καιρός απ΄την τελευταία συνάντησή μας, αλλά αυτό που διαπίστωσα ήταν, ότι παραμένει το ίδιο όμορφη, παιχνιδιάρα και το κυριότερο πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο.Πολύ καλή τεχνική στο στοματικό της, με εναλλαγές στο ρυθμό, χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της, αλλά μόνο το καυτό στόμα και την παιχνιδιάρα γλώσσα της.Περιποίηση όλης της ευαίσθητης περιοχής, βαθυές καταπόσεις.Με αναστεναγμούς, πικάντικα σχόλια κι έντονες κινήσεις της λεκάνης της συμμετείχε, όταν ήρθε η σειρά μου να περιποιηθώ το όμορφο και καθαρό μουνάκι της.Κι όταν είχε υγρανθεί αρκετά ξεκίνησε ο κυρίως αγώνας, ο οποίος είχε δύο ερωτικές στάσεις.Πρώτα ιεραποστολικά και μετά με την Φαίη στα τέσσερα.Όπου με τη θέα της κωλάρας της επήλθε το τέλος, μετά από λίγα λεπτά σφυροκοπήματος.
Πραγματικά πέρασα τέλεια κι απόλαυσα κι αυτή τη συνάντησή μας.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.509
Πόντοι
506
Κυριακη στο Βριλησσου 42 - Ρεγγινα + Διανα. Αρτεμισ + Βλαντα. Μαργκω + Βλαντα  :-* :-* :-*

:-* :-* :-*  Αρτεμισ  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• DSCN4443.JPG
    DSCN4443.JPG
    110,2 KB · Εμφανίσεις: 42

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Μόλις γύρισα απ΄το Μεγ.Αλεξάνδρου 133, όπου πέρασα στο δωμάτιο με την Εβελίνα.Κατά την ταπεινή μου άποψη, η κοπέλα δεν παίζεται.Πανέμορφη, με φοβερό σώμα, στητό και σφηχτό στήθος και κώλο που κολάζει.Χαμογελαστή, τσαχπίνα, επικοινωνιακή στο σαλόνι και με χιούμορ.Στο δωμάτιο υπομονετική, δεκτική σε κάθε λογική επιθυμία μου, φοβερή τεχνική στο στοματικό της, χωρίς να αφήσει παραπονεμένα και τα α@@@@ια μου.Πολύ καλή η συμμετοχή της στη διάρκεια του σεξ σε όσες στάσεις (στην άκρη του κρεβατιού με την Εβελίνα από πάνω, κανονικό cowgirl, ιεραποστολικά και με την Εβελίνα στα τέσσερα) κάναμε.Αληθοφανείς αναστεναγμοί, πολύ καλό στήσιμο στα τέσσερα, δίνοντάς μου τη δυνατότητα, να πετύχω πλήρη διείσδυση, μου πρόσφερε μοναδικές στιγμές και σε αυτή τη συνάντησή μας.Γι' ακόμη μια φορά πέρασα φανταστικά μαζί της.Και ήδη ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή μας.
Η υπηρεσία, η κα Σύλβια ευγενική και διακριτική όπως πάντα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom