Τελικά αυτή ή Εβελίνα ή αλλιώς πρώην Ιζαμπέλα από φωκαιας17 ισόγειο και όροφο πρέπει να λειτουργεί πολύ εγκεφαλικά και να ευχαριστεί επιλεκτικά στάνταρ πελάτες της τουλάχιστον εσύ φιλέ πρέπει να είσαι από τους<<τυχερους>>.Το αναφέρω γιατί μια φορά που δοκιμασα μαζί της στο στουντιο απογοητεύτηκα απόλυτα ήταν τυπικοτατη όπως και στη Φωκαίας τα ιδια μου ειπε και γνωστος μου που περασε μαζι της πως ηταν οριακα απλα καλη για μια φορα και μονο δεν λέω είναι ωραία κοπέλα ετσι αντικειμενικά.Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί όταν αναζητούν κάποιοι μια άλλη κοπέλα από αυτή που δουλεύει ή κοπέλα της βαρδιας θυμώνει και αντιδρά έτσι.Ή Εβελίνα νευριαζει ή έχει αλλεργία ίσως στο όνομα Φαίη.Τι να κανουμε μπάλα κλωτσαει και ο Μέσι στη Μπάρτσα μπάλα κλωτσαει και ο καραντουλαμας στην Κάτω Αχαγια άλλο θέαμα προσφέρει ο ένας άλλο ο άλλος....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Ποια προτείνετε από Σοφι-Αλισα-Ελίζαμπεθ που είναι στη βαρδια του Ισμήνης 2 απόψε;
The Chainsaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
bianca απο Συγγρου 296. Εργαλειο...
Καλησπέρα έχω την απορία άραγε στα στούντιο σήμερα με τι μούτρα θα ζητησουν50€ ποιος θα βρεθεί που μετά από αναμονή και ταλαιπωρία αφού θα κατάφερε να σηκωσει60€ θα δώσει τα50€ για το απλό πρόγραμμα. Το εύκολο κέρδος πεθανε πάρτε το χαμπαρι κύριες των στούντιο!
The Chainsaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
aoratos19 πηγαινε σε στουντιο κ πληρωσε με δοσεις......
Επισκέπτης
Καλησπέρα έχω την απορία άραγε στα στούντιο σήμερα με τι μούτρα θα ζητησουν50€ ποιος θα βρεθεί που μετά από αναμονή και ταλαιπωρία αφού θα κατάφερε να σηκωσει60€ θα δώσει τα50€ για το απλό πρόγραμμα. Το εύκολο κέρδος πεθανε πάρτε το χαμπαρι κύριες των στούντιο!
η αληθεια ειναι οτι η πενηνταρα για ενα καλο γαμησι,μονο ετσι δηλαδη το δεχομαστε ειναι καλη τιμη.
τωρα ηρθε κι αλλο προβλημα,ηδη τα τεμαχια αρχιζουν και φευγουν απο την χωρα,θα τα δειτε
σιγα σιγα οταν θα μεινει ο κατιμας.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
Η Λαουρίτα απέχει από τις εργασίες της στο Κασσάνδρας;
Randall
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.715
- Πόντοι
- 3.715
έχει δοκιμάσει κανείς τη Νάταλι από την αλυσίδα Μελαντίας/ Αθηνών ;
Με προδιαθέτει θετικά, αλλά μια που δεν έχει κριτικές, μία το ένστικτο ότι θα είναι της ξεπέτας...είναι και μαγική εικόνα (εργάζεται μια εβδομάδα μετά χάνεται και ξαναεμφανίζεται...);;;
Με προδιαθέτει θετικά, αλλά μια που δεν έχει κριτικές, μία το ένστικτο ότι θα είναι της ξεπέτας...είναι και μαγική εικόνα (εργάζεται μια εβδομάδα μετά χάνεται και ξαναεμφανίζεται...);;;
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η Λαουρίτα απέχει από τις εργασίες της στο Κασσάνδρας;
όχι δουλεύει έδω και 5-6 μέρες αλλά νομίζω μόνο βράδυ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K