Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
α για πες μου για Τορι τι λεει εμφανισιακα?

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.761
Πόντοι
3.057
α για πες μου για Τορι τι λεει εμφανισιακα?
Ξανθια milf με ανοιχτοχρωμα ματια λεπτη σιλικον στηθος 1.80 περιπου (τακουνια) βλεμα πολλα υποσχομενο αγριογατας. Εχει γραψει κριτικες ο ινδιανος εγω δεν εχω αποψη για μεσα (ακομα)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ελενα Sensuality. Εχω ανεβασει κριτικη. Καλη αλλα δεν ξαναπαω. Θελω γλωσσιδια ....

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Ξανθια milf με ανοιχτοχρωμα ματια λεπτη σιλικον στηθος 1.80 περιπου (τακουνια) βλεμα πολλα υποσχομενο αγριογατας. Εχει γραψει κριτικες ο ινδιανος εγω δεν εχω αποψη για μεσα (ακομα)
Από τα καλύτερα VFM της αγοράς αυτή τη στιγμή. Μη διστάζεις λεπτό. Αν είχε δουλέψει σε άλλες , πιο χρυσές, εποχές θα είχε σαρώσει το μαρούλι...

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.761
Πόντοι
3.057
Από τα καλύτερα VFM της αγοράς αυτή τη στιγμή. Μη διστάζεις λεπτό. Αν είχε δουλέψει σε άλλες , πιο χρυσές, εποχές θα είχε σαρώσει το μαρούλι...
Σε ευχαριστω για την παρεμβαση σου σε θεωρω απο τους καλους παιχτες των studio και η γνωμη σου μετραει. Με την πρωτη ευκαιρια λοιπον  :knockinb: Αν δεν μας :zfuck: εμας πρωτα  :grin:

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Kαλημερα συναγωνιστεs, καλη δυναμη. Περασμα χτεs από ΦΥΛΗΣ 104 για το νέο 2μετρο αλογο οπωs φαινεται στιs φωτο - Ελληνιδα δηλωνει, που αρχισε δουλεια την Ελινα. Αλλα... προσωπο από κοντα,χερια,πλατη και γενικα λιγο το σωματοτυπο μου φανηκε για εγχειρισμενη. Μπορει να κανω λαθοs το περασμα από σαλονι είναι λιγα δευτερα οπωs ξερετε,οποιοs εχει καλυτερη ενημερωση αs ενημερωσει. Θα πεσει μεγαλη πεινα, θα μαs παρακαλανε να περασουμε....  Μου ετυχε σε στουντιο στη Θησεωs μου εδινε στο πρόγραμμα των 50 ευρω, δωρο το πρόγραμμα των 60 ευρω και 1 καρτα για δωρεαν ποτο στο sins strip. θα πεσει μεγαλη πεινα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Kαλημερα συναγωνιστεs, καλη δυναμη. Περασμα χτεs από ΦΥΛΗΣ 104 για το νέο 2μετρο αλογο οπωs φαινεται στιs φωτο - Ελληνιδα δηλωνει, που αρχισε δουλεια την Ελινα. Αλλα... προσωπο από κοντα,χερια,πλατη και γενικα λιγο το σωματοτυπο μου φανηκε για εγχειρισμενη. Μπορει να κανω λαθοs το περασμα από σαλονι είναι λιγα δευτερα οπωs ξερετε,οποιοs εχει καλυτερη ενημερωση αs ενημερωσει. Θα πεσει μεγαλη πεινα, θα μαs παρακαλανε να περασουμε....  Μου ετυχε σε στουντιο στη Θησεωs μου εδινε στο πρόγραμμα των 50 ευρω, δωρο το πρόγραμμα των 60 ευρω και 1 καρτα για δωρεαν ποτο στο sins strip. θα πεσει μεγαλη πεινα

Συμφωνώ μαζί σου. Οι ουρές έξω από τις τράπεζες και τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης αυτό ακριβώς δείχνουν.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
κ μενα ετσι μου φαινεται οτι δεν ειναι οριτζιναλ θηλυκο!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Έπεσες απο τα σύννεφα billy παιδι μου;

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Kαλημερα συναγωνιστεs, καλη δυναμη. Περασμα χτεs από ΦΥΛΗΣ 104 για το νέο 2μετρο αλογο οπωs φαινεται στιs φωτο - Ελληνιδα δηλωνει, που αρχισε δουλεια την Ελινα. Αλλα... προσωπο από κοντα,χερια,πλατη και γενικα λιγο το σωματοτυπο μου φανηκε για εγχειρισμενη. Μπορει να κανω λαθοs το περασμα από σαλονι είναι λιγα δευτερα οπωs ξερετε,οποιοs εχει καλυτερη ενημερωση αs ενημερωσει. Θα πεσει μεγαλη πεινα, θα μαs παρακαλανε να περασουμε....  Μου ετυχε σε στουντιο στη Θησεωs μου εδινε στο πρόγραμμα των 50 ευρω, δωρο το πρόγραμμα των 60 ευρω και 1 καρτα για δωρεαν ποτο στο sins strip. θα πεσει μεγαλη πεινα
Να μη σου φαίνεται ότι είναι εγχειρισμένη, να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Απλά δεν έχουν την εντιμότητα να το γράψουν όπως το έγραφε το De Paris για μια trans.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
αυτο ακριβως!δεν εχουμε προβλημα αν ειναι,εχουμε προβλημα οταν το κρυβουν κ οταν το καταλαβουμε να ειναι πλεον αργα κ με επιπτωσεις στου καθενος τη ψυχολογια....

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο σε ολουs τουs συναγωνιστεs για την πληροφορηση και την αλληλεγγυη

gkots

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Δούλευε Κασσάνδρας στο επάνω και το έλεγαν για την διαφορά

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.509
Πόντοι
506
Παρασκευη στο Βριλησσου 42 - Αρτεμισ. Βλαντα. Μαριαννα + Βλαντα  :-* :-* :-*

:-* :-* :-*  Βλαντα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• image (6).jpg
    image (6).jpg
    125,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • image.jpg
    image.jpg
    131,5 KB · Εμφανίσεις: 40

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.509
Πόντοι
506
Σαββατο στο Βριλησσου 42 - Αρτεμισ. Μιρελα + Αρτεμισ. Μαριαννα  :-* :-* :-*

:-* :-* :-*  Αρτεμισ  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• DSCN4436.JPG
    DSCN4436.JPG
    121,1 KB · Εμφανίσεις: 27
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom