You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Λειτουργει κανονικα.Ξερει κανεις εαν λειτουργει ακομα το κρυφο στουντιο σε οροφο πολυκατοικιας στη Συγγρου; Δεν θυμαμαι αριθμο αλλα πριν δυο χρονια εργαζοταν μεταξυ αλλων εκει η Κατερινα, μια νεαρη υπερβυζαρου Ελληνιδα, που ηταν το κατι αλλο στο κρεβατι. Και γενικα το σερβις ηταν καταπληκτικο, ισως το καλυτερο που εχω δει σε ελληνικο στουντιο. Θυμαμαι αμυδρα οτι υπηρχε και σχετικο θρεντ για το συγκεκριμενο στουντιο αλλα δεν μπορω να το βρω, γι' αυτο και ρωταω εδω.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Στην πατριδα της κανει διακοπες κι ειναι αγνωστο το ποτε θα επιστρεψει!καλησπερα, ξερει κανεις που εχει χαθει η μαρια (το μοντελο) που δουλευε θησεως 35. Εχω να την δω στις βαρδιες 2 εβδομαδες, μηπως εχει αλλαξει ιδρυμα;
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Στην απογευματινη μας βαρδια αποψε οι Μαρινα - Αναστασια - mistress Νανα
www.imagebam.com/image/0e73e2417273753] [/URL] www.imagebam.com/image/f8ac3a417273773] [/URL] www.imagebam.com/image/2efe8b417273809] [/URL]
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Αυτό το κοριτσι ονόματι Αλισα από Αριστοτέλους/Κατεχάκη/Βουλιαγμένης το έχει πάρει κανείς; Εντυπώσεις;
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Αυτό το κοριτσι ονόματι Αλισα από Αριστοτέλους/Κατεχάκη/Βουλιαγμένης το έχει πάρει κανείς; Εντυπώσεις;
εδώ και εδώ (η κριτική του lagonisian δεν είμαι σίγουρος αν είναι για την ίδια αλίσα)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Oχι δεν ειναι.εδώ και εδώ (η κριτική του lagonisian δεν είμαι σίγουρος αν είναι για την ίδια αλίσα)
Ειναι για αυτην
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
ωραίος!
καλά το κατάλαβα με την περιγραφή του σώματος (μικρά βυζάκια, καρέ ξανθό μαλλί, πράσινα μάτια...) αλλά νόμιζα ότι αυτή ξεκίνησε πρόσφατα σε αυτή την αλυσίδα.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Σωστα νομισες.ωραίος!
καλά το κατάλαβα με την περιγραφή του σώματος (μικρά βυζάκια, καρέ ξανθό μαλλί, πράσινα μάτια...) αλλά νόμιζα ότι αυτή ξεκίνησε πρόσφατα σε αυτή την αλυσίδα.
Η κριτικη του λαγου ειναι οταν ακομα το Βουλιαγμενης 238 ΔΕΝ ειχε ενσωματωθει στην γερμανικη αλυσιδα.
Η ξανθια Αλισα ειχε δουλεψει τοτε και εκει.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Σωστα νομισες.
Η κριτικη του λαγου ειναι οταν ακομα το Βουλιαγμενης 238 ΔΕΝ ειχε ενσωματωθει στην γερμανικη αλυσιδα.
Η ξανθια Αλισα ειχε δουλεψει τοτε και εκει.
ωραίος!
giorgiodelafuentes
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Φίλε κάπου διάβασα ότι αυτή είναι η Paulina πρώην CG από το πρακτορείο IzabellaOnLine αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο thread.Ούτε και την έχω δει από κοντά οπότε δεν ξέρω αν αληθεύει.μή μου πείτε ότι είναι η ιζαμπέλα που δούλευε στους γερμανούς το 2006-2007 περίπου!!!!!!!!! το υπερμίλφ του θανάτου!!!!!!!!!!!!!
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.775
- Πόντοι
- 14.615
Εκτιμώ ότι είναι αυτήΟχι βρε. Δεν ειναι η ιδια. Εχει δταματησει εδω και χρονια η Ιζαμπελα και ασχολειται με αθλητισμο.
Εχω να παω απο τοτε σε στουντιο, αν δεν κανω λαθος...
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Φίλε κάπου διάβασα ότι αυτή είναι η Paulina πρώην CG από το πρακτορείο IzabellaOnLine αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο thread.Ούτε και την έχω δει από κοντά οπότε δεν ξέρω αν αληθεύει.
κάτι τέτοιο έχω ακούσει και γω... ;)
lastfallen
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
εισαι πονηρος εσυ...χθες ειδα την παρις στο ισμηνης και λαλησα.εχει γινει αγαλμα,γερμανοι τελικα κι αγιος ο θεος,τι να λεμε τωρα;
αν εχει βελτιωθει και μεσα ειναι για πολυ γλεντι.εχει παει κανεις τωρα κοντα να δοκιμασει;
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
Προ ολίγου Κων/πόλεως 94 Ελίνα ξανθιά ελληνίδα σέξυ με επιθετικότατο σαλονάρισμα και Μάγδα πολύ πιτσιρίκα πολύ αδύνατη με όμορφο πρόσωπο από "Ιταλία". 50 ευρώ η εκκίνηση και δι αυτό αποχώρησα.
prague5
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πέρασα πρόσφατα εις διπλούν από Βριλησσού 60
αρχικά Αμαλία, με σέρβις και τσιγαρίλα που την κοστολογώ στα 15€ με σημερινές τιμές (αν και στα λεφτά αυτά μπορείς να βρεις και κάτι καλύτερο)
στη συνέχεια Βανέσα (αν δε κάνω λάθος) με κοστολόγηση κάπου στα 20€
παιδιά μια δυο φορές μπορεί να το πάρετε το 50ρικο αλλά στη συνέχεια δε βλέπω να κάνετε μπίζνα...
τέλος για τα Βριλησσού 36 έχω να πω να μην βρίζετε αν δε περάσουμε μέσα, είναι πολύ κακή συνήθεια!
αρχικά Αμαλία, με σέρβις και τσιγαρίλα που την κοστολογώ στα 15€ με σημερινές τιμές (αν και στα λεφτά αυτά μπορείς να βρεις και κάτι καλύτερο)
παιδιά μια δυο φορές μπορεί να το πάρετε το 50ρικο αλλά στη συνέχεια δε βλέπω να κάνετε μπίζνα...
τέλος για τα Βριλησσού 36 έχω να πω να μην βρίζετε αν δε περάσουμε μέσα, είναι πολύ κακή συνήθεια!
Πέρασμα πριν 45 λεπτά περίπου από βουνό μιας και ήμουν κοντά μπήκα στα εξής τρία
Βριλησου60 κάτω Μόνικα Μελαχρινή κοπέλα με πολύ γλυκό πρόσωπο ωραίο νεανικό πολυ καλο σωματακι αξιόλογη έχω την εντύπωση καθώς έμοιαζε πολύ πως είναι ή Σάρα από κατεχακη5,Αθηνων373 χωρίς να είμαι σίγουρος ή τσατσά δελεαζε με προσφορές. Επάνω Άννα νεαρή κοπέλα σωματακι με πιασιματα μακρι καστανοξανθο μαλλί νόστιμη απλά συμπαθητική όχι κάτι σπουδαίο όμως
Βριλησου46 Σιντυ ξανθιά με καλό σώμα αερατη στο σαλονι
Βριλησου42 Μάργκο ξανθιά προμιλφ Ρωσσιδα πολύ φουριοζα στο σαλόνι καθώς δεν είχε ετοιμαστεί ακόμα αρκετά καλή πάντως σαν παρουσία και Βαρβάρα Μελαχρινή βετεράνος μιλφ με πολλά ενσημα ψηλή νταρντανα αλλά σαφώς είναι εμφανή τα σημάδια του χρόνου πάνω της κυτταρυτιδα στα μπουτια και εδώ η τσατσά πρότεινε καλιτερη τιμή γνωριμίας δύσκολοι καιροί πολύ για50€ρα
Βριλησου60 κάτω Μόνικα Μελαχρινή κοπέλα με πολύ γλυκό πρόσωπο ωραίο νεανικό πολυ καλο σωματακι αξιόλογη έχω την εντύπωση καθώς έμοιαζε πολύ πως είναι ή Σάρα από κατεχακη5,Αθηνων373 χωρίς να είμαι σίγουρος ή τσατσά δελεαζε με προσφορές. Επάνω Άννα νεαρή κοπέλα σωματακι με πιασιματα μακρι καστανοξανθο μαλλί νόστιμη απλά συμπαθητική όχι κάτι σπουδαίο όμως
Βριλησου46 Σιντυ ξανθιά με καλό σώμα αερατη στο σαλονι
Βριλησου42 Μάργκο ξανθιά προμιλφ Ρωσσιδα πολύ φουριοζα στο σαλόνι καθώς δεν είχε ετοιμαστεί ακόμα αρκετά καλή πάντως σαν παρουσία και Βαρβάρα Μελαχρινή βετεράνος μιλφ με πολλά ενσημα ψηλή νταρντανα αλλά σαφώς είναι εμφανή τα σημάδια του χρόνου πάνω της κυτταρυτιδα στα μπουτια και εδώ η τσατσά πρότεινε καλιτερη τιμή γνωριμίας δύσκολοι καιροί πολύ για50€ρα
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
πέρασα πρόσφατα εις διπλούν από Βριλησσού 60
Πρέπει να πέσουν οι τιμές ... για μένα στο 30αρι είναι καλά για αυτά τα μαγαζιά
για πεςΠέρασμα πριν 45 λεπτά περίπου από βουνό μιας και ήμουν κοντά μπήκα στα εξής τρία
Βριλησου60 κάτω Μόνικα Μελαχρινή κοπέλα με πολύ γλυκό πρόσωπο ωραίο νεανικό πολυ καλο σωματακι αξιόλογη έχω την εντύπωση καθώς έμοιαζε πολύ πως είναι ή Σάρα από κατεχακη5,Αθηνων373 χωρίς να είμαι σίγουρος ή τσατσά δελεαζε με προσφορές.
Μασαζακι δωρο που είναι μουφα συνήθως αν ή κοπέλα δεν έχει εμπειρία μειωμένη τιμή στο απλό αλλά η τσατσα μίλησε καπως γενικα στο στυλ περνά και θα δεις ενώ η κοπέλα μας έκλεινε το μάτι προσπαθούν να κάνουν πιο ελκυστικό το πακέτο....για πες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K