Κασσάνδρας 4Β Ισ.
Κανονικά αύριο...
έγινε bill κριτική αυριο
Οπότε την Αννα σήμερα την καίω
Κασσάνδρας 4Β Ισ.
Κανονικά αύριο...
γουστάρω όταν έχουν πυρετό οι κορασίδες και τσουρουφλάνε...έχω την ψευδαίσθηση ότι "καίγονται" για την πάρτη μου!!Κηφησου 60 η Λιλλυ ειναι με πυρρετο κ δεν μπορει να αποδωσει.Καλυτερα δοκιμαστε αλλη μέρα
μελαχρινή είναι η Άρτεμις??Σημερα απογευμα στο Βριλησσου 42 - Ρεγγινα και Αρτεμισ ( καινουργια ελληνορουμανα 18 χρ ) :-* :-* :-*
γουστάρω όταν έχουν πυρετό οι κορασίδες και τσουρουφλάνε...έχω την ψευδαίσθηση ότι "καίγονται" για την πάρτη μου!!
ναι :-* :-* :-*μελαχρινή είναι η Άρτεμις??
μελαχρινή είναι η Άρτεμις??
;) ;) ;) :-* :-* :-*Μελαχροινή με μακρύ πολύ σγουρό μαλλί,συμπαθητικό πρόσωπο,ζουμερό κορμί-και με ένα μικρό τατού σχεδόν στο ύψος του δεξιού αστράγαλου!
Ενδιαφέρουσα περίπτωση εμφανισιακά για όσους προτιμούν τον συγκεκριμένο-ελαφρώς ζουμερό- γυναικείο σωματότυπο...
Απογευματινή μοναχική βόλτα στα ιδρύματα...
Κηφισού30: Αλεξάνδρα Σερκόφ: η γνωστή ξανθιά κούκλα, αδυνατισμένη και σέξυ, με μεγάλο φυσικό στήθος, ωραίο σώμα με καμπύλες.
Θεσσαλίας 136: Αλέξια: ξανθιά, με μακριά μαλλιά, κάπως άγριο πρόσωπο, μικρό φυσικό στήθος και μοντελέ κορμί. Γνωστή και από το Αθανασίας3 και παλαιότερα από Φραντζή 47. Πέρασα μαζί της στο υπερπολυτελές δωμάτιο και δεν το μετάνιωσα. Άψογη στην περιποίησή μου, χαλαρή, ευδιάθετη και με χιούμορ μου προσέφερε μια όμορφη συνεδρία!!Λεπτομέρειες στην κριτική...
ναι αυτή είναι Μπίλυ....το είπα άλλωστε και παραπάνω...Καλά αυτή η Σερκόφ...είναι Κηφισού και Φ.104...πάει και επαρχία...?
Πότε προλαβαίνει η κορασίδα....
Η Αλέξια,είναι αυτό το στυλιάρι που είναι ακόμα στις φωτό του R.I.P - Αθανασίας 3...?
ναι αυτή είναι Μπίλυ....το είπα άλλωστε και παραπάνω...
συνεργαστηκε η συνεργαζεται ακομα και με το γραφειο του παπαρη..και απ οτι ξερω με τιμολογιο 250 ευρω δεν εχει κανει ακομα σεφτε!!!Πράγματι μια κοπέλα που είχα δει μόλις μια φορά και αυτή φευγαλέα ήταν η Λυδία. Ελληνίδα, με πολύ μακριά μακριά μαλλιά, ίσια μέχρι το ύψος της περιφέρειας, ωραίο πρόσωπο, μικρό στήθος, φυσικό και κορμί μοντελέ, αδύνατο και σφιχτό. Σαλονάρισε όπως λέει και ο ινδιάνος με αυτοπεποίθηση και με αρκετό "ύφος", κάτι που συνήθως με κάνει να την κάνω αλλά αυτή τη φορά, έκανα το...λάθος να περάσω στο δωμάτιο. Στο δωμάτιο δεν άργησε να έρθει και εξ αρχής φρόντισε να βάλει τα "όρια", αλλά με πολύ "ντεκαβλέ" τρόπο. όχι γλωσσόφιλα, όχι κώλος, όχι δάχτυλα...Οk λέω...προχωράμε...Είναι η κλασσική περίπτωση κοπέλας που διαθέτει όλο το "πακέτο", αλλά δε διαθέτει τη λεγόμενη "πουτανιά"...Έλλειψη πρωτοβουλίας, έλλειψη "σπίθας". όλα υποτονικά, αντίδραση μέτρια και υποτονική στην περιποίησή μου, μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια του προγράμματος. Στο στοματικό μου στην αρχή νόμιζα ότι πα΄ρεδωσε πνεύμα, μιας και δεν κουνιόταν, σταδιακά ψιλοπήρε μπρος, η πίπα της ρηχή, με παιχνίδια μόνο στη βάλανο με τη γλώσσα της. Στο σεξ, κακό στήσιμο, στο cowgirl για αρχή και μετά ιεραποστολικό. Στην προσπάθειά μου για 4, τεχνιέντως στηνόταν ατσούμπαλα...Τέλοσπάντων, πήγα για μαλλι και βγήκα κουρεμένος, θα έσκαγα αν δεν βρισκόμουν μαζί της....Φαίνεται ότι δεν γουστάρει αυτό που κάνει και δε τη συστήνω για κανένα λόγο σε παίκτες έστω και με τη στοιχειώδη εμπειρία....Λεπτομέρειες στην κριτική...
Γιατί RIP,πέθανε η Μόνικα...; :S