Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
άντε ρε και γαμήσου παλιομαλάκα ποιος σου μίλησε εσένα και πετάχτηκες σαν την πούτσα μια χαρά μίλαγα με το παλικάρι εσύ τι πρόβλημα έχεις ρε τιποτένιε
μια τρίχα από τα αρχίδια μου είσαι
άντε φτιάξε  κανένα κλώνο να τραμπουκισεις κανένα φίλο σου γάμα καμια κολόγρια  και μην ασχολείσαι μαζί μου

σε είχα που σε είχα στην μπούκα τώρα παρακάλα μην σε πετύχω πουθενά
Μνημειωδες ποστ-αποσταγμα βλακειας απο τον εμφανως νοητικα στερημενο πουστοκλειδο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
όπως την βρίσκει κανεις

εγώ θέλω της ανέσεις μου δεν βολεύομαι πάνω στο μασαζοκρεβατο προτιμώ κρεβάτι κανονικό

αυτό το πράγμα όμως να προσπαθεί ο καθένας να μείωση το χώρο που πάει ο άλλος και να εκθειάζει αυτά που πάει εκείνος δεν το καταλαβαίνω

το τελευταίο δεν αφορά εσένα Βασίλη για άλλους αναφέρομαι
δεν νομίζω ότι γίνεται μείωση ο καθένας πάει όπου γουστάρει...απλά πρέπει να ανισταθμήσεις που είναι πιο vfm

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
το τελευταίο σχόλιο ήταν γενικό και δεν πήγαινε για εσένα

αλλα περίμενα να ξέρεις τι τιμές παίζουν στα στούντιο
και όχι να γκρινιάξεις για αυτό

και όπως είπα ο καθένας όπως την βρίσκει

προσωπικά πιο πολλές φόλες έχω φαΐ στα μασάζ παρα στα στούντιο

για εμενα 60 στα μασάζ για να σε τρίβουν 20 λεπτά και να γαμάς 10 δεν αξίζουν
δεν είναι όπως τα λές , δεν είναι όλα άσπρα μαύρο , δηλαδή στο στούντιο που πληρώνεις ότι πληρώνεις για ένα τέταρτο γαμησί είναι καλύτερα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
:thumbsup:
Κανένα πρόβλημα ότι θέλετε μπορείτε να γράψετε!Πάντως στο θέμα τιμής χώρου και χρόνου εάν κάτσεις και το σκεφτείς συμφέρει το μασατζίδικο.Τώρα εξαρτάται τι υπηρεσίες θέλει να λάβει ο καθένας από εμάς.Στα στούντιο σαφώς οι κοπέλες είναι πολύ πιο εμφανίσιμες από τα μασάζ...
Φυσικά και στο μασαζοκρέβατο δεν βολεύεται κανείς όπως στα πολυτελή δωμάτιο των στούντιο...
καλά έμφανίσημες βρίσκεις παντού , ενώ αποδεδειγμένα και με ένα 20άρι γαμάς πολύ ομορφότερες κοπέλες κάποιες φορές και φυσικά μe κομπλέ πρόγραμμα
για μένα η μόνη διαφορά που υπάρχει στα στούντιο είναι το δωμάτιο που εμένα προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει...άρα προτιμώ να πάω σε μπουρδελάκι
ή σε μασάζ που με λιγότερα λεφτά περνάω καλύτερα ,και σε στούντιο πάω πολύ σπάνια αλλά δεν γράφω πια γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το σύστημα πελάτη/γνωριμίας/κριτικής  που υπάρχει

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Μνημειωδες ποστ-αποσταγμα βλακειας απο τον εμφανως νοητικα στερημενο ποστοκλειδο

Μνημειωδες ποστ-αποσταγμα βλακειας απο τον εμφανως νητικα στερημενο πουστοκλειδο...

σε πονάει η αλήθεια έεεε πουστρακο άντε και γαμήσου τώρα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
δεν είναι όπως τα λές , δεν είναι όλα άσπρα μαύρο , δηλαδή στο στούντιο που πληρώνεις ότι πληρώνεις για ένα τέταρτο γαμησί είναι καλύτερα?

όπως είπα και πιο επάνω όπως την βρίσκει κανεις
εννοείτε πως τα μεγαλοποίησα και δεν είναι ακριβώς έτσι κάτι που μονο το πουστρακι ο κοκακόλας δεν κατάλαβε   

και εγώ έχω ρίξει απίστευτα γαμήσια σε μασαζ και με κώλους και με τελειωτικά στο στόμα και 45 λεπτά+

με χαλάγανε πολλά στην φάση και σταμάτησα δεν έκατσα όμως ποτε να επιβάλω την γνώμη μου στο που θα πάει ο καθένας και που περνάει καλύτερα

αυτό με πείραξε με το παλικάρι και πετάχτηκε το άλλο το αρχίδι

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημά σας, ο καθένας πάει εκεί που γουστάρει ανάλογα με την τσέπη του και την διάθεσή του. Το πιο είναι το vfm για τον καθένα μας ας το ορίσει ο ίδιος.

Στα στούντιο για μένα έχει σαφέστατα πιο όμορφες κοπέλες από μασάζ, και εννοείται και από Φυλής. Φυσικά και υπάρχει και η εξαίρεση στο κανόνα, να υπάρχουν και μπάζα χειρότερα από το Μετάξι. Κανείς δεν λέει το αντίθετο

Αγαπητέ Ζέρο δεν σε είδα και στο θέμα του Παίχτουρα όταν έλεγε τις μαλακίες εδώ μέσα τόσο ευαισθητοποιημένο όσο σήμερα με τον μπουζόκλειδο. Εκεί δεν μίλησες καν και δεν πήρες θέση.

Φυσικά δικό σου το μαγαζί και εσύ αποφασίζεις....

Επισκέπτης

Όλα είναι σχετικά και ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του και στα γούστα του.
Πολλές κοπέλες έχουν πάει από μασάζ και μπουρδέλα σε στούντιο-λόγω ομορφιάς.

Στην αντίθετη περίπτωση όμως, όταν δηλαδή στουντιακές κοπέλες καταλήγουν σε μασάζ ή(υποτίθεται)ακόμη πιο κάτω(για αυτές) σε μπουρδέλα, δεν το κάνουν λόγω ομορφιάς αλλά εξ'ανάγκης-με την έννοια ότι θα κερδίσουν περισσότερα χρήματα από αυτά που έβγαζαν δουλεύοντας σε στούντιο.

Σε πολλές περιπτώσεις λοιπόν δεν ισχύει το "ότι πληρώσεις, παίρνεις"-ούτε, βεβαίως, "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά."
Και σίγουρα εκτός από το άσπρο και το μαύρο υπάρχει και το γκρι-κάτι που μάλλον αγνοούν όσοι δίνουν τα πολλά προσπαθώντας να πείσουν(σε πλείστες περιπτώσεις) ότι δεν πήραν λίγα...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Μικρή και απόλυτα στοχευμένη τσάρκα χθες βράδυ παρέα με τον επανακάμψαντα από τας ελληνικάς εξοχάς don giovanni....

Κων/πόλεως 92Α:Μαρκέλα: η γνωστή παρουσία της αλυσίδας εδώ και αρκετά χρόνια. Μακριά ξανθά μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο και μάτια, ενισχυμένο στήθος και κορμί πολύ όμορφο, αδύνατο, σφιχτό και ωραία περιφέρεια και πόδια. Μαζί της η Σίσυ: Μελαχροινή, με αδιάφορο πρόσωπο, με σώμα με αρκετά παραπανίσια κιλά, αδιάφορη εντελώς...

Κων/πόλεως94: Βίκυ: Πλέον τα μαλλιά της σε απόχρωση του ανοιχτού κόκινου, ωραίο πρόσωπο, φυσικό καλοσχηματισμένο στήθος και περιφέρεια. Καλές επιδόσεις στα ενδότερα από όσο θυμάμαι από την προ μηνών συνεδρία μας...

Κων/πόλεως80: Ντόνα: Μαύρα, κοντά μαλλιά, συμπαθητικό και χαμογελαστό πρόσωπο, σώμα με αρκετές καμπύλες, μεγάλο της όπλο η περιφέρειά της. Πολύ έντονο καυλάντισμα αλλά δεν...

Κασσάνδρας4γ: Μάνια: Εδώ είχαμε το πρώτο...εγκεφαλικό από τον don. Η γνωστή πλέον μιλφ, με το συμπαθητικό πρόσωπο, το φυσικό στήθος και τον ωραίο κώλο και τις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ υπηρεσίες. Μαζί της η Αλίκη: Ξανθιά, αδύνατη, με φυσικό στήθος, ιδιαίτερα τσουπωτή περιφέρεια. Συμπαθέστατη...

Κασσάνδρας8γ:Βάλια: γνωστή πλέον στον μέσο στουντιάκια, μονοπωλεί εδώ και αρκετό καιρό τις απογευματινές βάρδιες. Ψηλή κοπέλα, νταρντάνα, με ενισχυμένο στήθος2άρι, πολύ όμορφο πρόσωπο, μακριά μαλλιά και σώμα με τις απαραίτητες καμπύλες σε περιφέρεια και μέση...ο don giovanni μην αν΄τεχοντας περαιτέρω υπέκυψε στα θέλγητρά της....Εμένα μου έκανε παρέα η έτερη κοπέλα η Σόνια: Μαύρα, μακριά μαλλιά. ωραίο πρόσωπο με σκουλαρικάκι στο χείλος, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί, αυτό που λέμε μοντελέ, με ωραία μικρή περιφέρεια. Πρόκειται για τη Σόνια που μέχρι πριν λίγο καιρό εμφανιζόταν στην αλυσίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Και με θητεία παλιότερα στο RIP Amnezia..

Αριστοτέλους6:Ιζαμπέλα: Ξανθά μακριά μαλλιά, ελαφρά άγρια πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος(ξανά), αδύνατο κορμί ωραίο, με καλοσχηματισμένη περιφέρεια...

Τριγγέτα3: Τζοβάννα: Μια παλιά γνώριμη, με εντελώς νέο λουκ....Μαλλί σε διχρωμία, με άσπρα εξτένσιον και το υπόλοιπο μάυρο, ίσιο, μακρύ, κάπως περίεργο πρόσωπο αλλά πολύ kinky, ενισχυμένο στήθος τούμπανο, ωραίο αδύνατο κορμί με ωραίο κωλαράκο. Με θητεία και αυτή στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου και πρόσφατα στο Συγγρού108...

Θησέως40:Σοφία:Καστανόξανθα μακριά μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο με ανοιχτόχρωμα μάτια, φυσικό στήθος, ωραίο σώμα χωρίς τίποτα το περιττό, όμορφη περιφέρεια και πόδια. ήταν βασικά και ο λόγος της επίσκεψής μας. Πέρασα σδωμάτιο με πρόγραμμα για ελεύθερο στοματικό και 69, και δεν το μετάνιωσα. όσα ακούγονται για αυτήν την κοπέλα, αληθεύουν...και λίγα είναι. Άψογη συμμετοχή, ήρεμη, υπομονετική, ποιοτικά προκαταρκτικά και στο σεξ απλά υπέροχη...Λεπτομέρειες στην κριτική...Ανίσα:Σκουρόχρωμη ελαφρώς πιτσιρίκα, αδύνατη, με φυσικό μικρό στήθος, ωραία περιφέρεια. Συμπαθέστατη, κάτι που είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και εκ του σύνεγγυς ο don giovanni στο δωμάτιο...Περιμένουμε σε στάση προσοχής την ενημέρωσή του και την άποψή του για την κορασίδα..

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Ειρήνη υμιν μπουρδελιάρηδες. Έγραψα εν θερμώ ότι οι τιμές σε κάποιο στούντιο ήταν στο Θεό, πράμμα που έχει συζητηθεί πολλάκις στο σάιτ για πολλά στούντιο που δεν βάζουν λίγο νερό στο κρασί τους και ξεκινησε εμφύλιος. Δεν το έκανα για να μειώσω κάποιον, μια απλή παρατήρηση ήταν.
Συνάδελφε μπουζόκλειδε τις τιμές δεν τις ξέρουμε όλες εκ των προτέρων. Ξέρουμε ότι συνήθως είναι η τιμή εκκίνησης 50 ευρώ, αλλά τελευταίως πας στην αλυσσίδα Βριλησσού και σου λένε 40 με δώράκι, ή 50 με δωράκι, ή πας Κασσάνδρας και ξεκινάνε άλλη μέρα από 40 άλλη από 50 άλλη σου λένε με 70 κωλαράκι. Απλώς λοιπόν είπα ότι στο συγκεκριμένο μου φάνηκε ακριβό το 70 άρι για 69. Τίποτα παραπάνω.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μεταμεσονύχτια  επίσκεψη  με  τον  μέγιστο  Λαγό  στην Θησέως  40  ! καί  παρά  την προ ολίγης  ώρας  κατάθεση  στην Βάλια  :tits2: ή....παρατεταμένη  ερωτική μου  αγραναπαύση  με έκανε  να  θέλω καί άλλο...κοκό  ;) καί έτσι  την ώρα  που  ό  τιμημένος....κλινοπάλευε  με  την  Σοφία  αποφάσια  καί  εγώ  να  δοκιμάσω  με  το  γλυκό  αδύνατο μελανουράκι  που ακούει  στ' όνομα  Ανίσα ;)  , εκ' Τουρκίας σύμφωνα με δήλώση  της  ,  αρκετά  καλά  προκαταρκτικά  ,  αξιοπρεπής  ακάπωτη  πίπα , καί τελείωμα  με  ιεραποστολικό  , σε  ερώτηση  μου για  γλωσσόφιλα  καί  τελειωτικό  στο στόμα  έλαβα  αρνητική απάντηση , μου είπε ότι  επίσης  κάνει πρωκτικό  αλλά  την πονάει  ! καλό social  αφού δεν έφυγε με  το  πέρας  της  συνεύρεσης  αλλά  αντίθετα κάθησε  καί  μιλήσαμε  ή τουλάχιστον  προσπάθησε  ! μιας  καί  εδώ  υπάρχει θέμα  αφού  δεν ξέρει  καλά ελληνικά , είναι  οκτώ μήνες στην Ελλάδα ,  αλλά  μάλλον ούτε καί άλλη  γλώσσα  , συνοπτικά  μία  φιλότιμη καί τίμια  συνεύρεση  με  μια  κοπέλα  που  προσπαθεί αλλά  που  μάλλον  δεν  απευθύνεται  σε  συναγωνιστές  με απαιτήσεις .   

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Κων/πόλεως 92Α:Μαρκέλα: η γνωστή παρουσία της αλυσίδας εδώ και αρκετά χρόνια. Μακριά ξανθά μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο και μάτια, ενισχυμένο στήθος και κορμί πολύ όμορφο, αδύνατο, σφιχτό και ωραία περιφέρεια και πόδια.Εδώ είχαμε το πρώτο...εγκεφαλικό από τον don.

Για  να λέμε τα πράματα με τ' όνομα τους  :grin: :grin: :grin: :grin: !!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42 - Μονικα + Ρεγγινα. Λιλιαν + Ρεγγινα. Μαριαννα  :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom