DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ήθελα ν' ακούσω γνώμες συναγωνιστών για την Άννα την ψηλή την Ρουμάνα που δουλεύει στο Sweet Angels .
Έκανα κλίκ στο Banner του sweetangels να δω φώτο της Άννας, αλλά δεν δουλεύει με βγάζει σε άσχετη οθόνη εμένα για hackaρισμα μου κάνει αυτό το σκηνικό...Ήθελα ν' ακούσω γνώμες συναγωνιστών για την Άννα την ψηλή την Ρουμάνα που δουλεύει στο Sweet Angels .
Ήθελα ν' ακούσω γνώμες συναγωνιστών για την Άννα την ψηλή την Ρουμάνα που δουλεύει στο Sweet Angels .
Έκανα κλίκ στο Banner του sweetangels να δω φώτο της Άννας, αλλά δεν δουλεύει με βγάζει σε άσχετη οθόνη εμένα για hackaρισμα μου κάνει αυτό το σκηνικό...
Αυτή λες, συνάδελφε;
Μπορεί αλλά το κάνει και στα banner της Τριγετοαλυσίδας, το sweetangels που νομίζω είναι άλλη αλυσίδα και πριν δύο μέρες μου το έκανε και στο studio fire της θεάς...Δεν νομίζω ότι είναι χακάρισμα, και μένα πριν είχε πρόβλημα σε όλα τα σλαιτ της αλυσίδας (και το κεντρικό και τα επιμέρους των στούντιο). Μάλλον κάτι παίζει με το registration του domain τους ή με το DNS τους.
εμένα δεν μου ανοίγει την τριγγέτα, το κατεχάκη αλλά τα υπόλοιπα αριστοτέλους, ισμήνης κλπ ανοίγουν κανονικά...Μπορεί αλλά το κάνει και στα banner της Τριγετοαλυσίδας, το sweetangels που νομίζω είναι άλλη αλυσίδα και πριν δύο μέρες μου το έκανε και στο studio fire της θεάς...
τι σε νοιάζει?? αφού έχεις άλλες προτεραιότητες..Ήθελα ν' ακούσω γνώμες συναγωνιστών για την Άννα την ψηλή την Ρουμάνα που δουλεύει στο Sweet Angels .
Οχι.
Αυτο τον καιρό εργάζεται στο Αγρίνιο.
Εχεις το super PC του sport Billy τυπε !!
η σερκοβα γυρισε?
Σύμφωνα μ' έγκυρες πληροφορίες μετά τις 15/09 πιάνει πάλι δουλειά στο Κασσάνδρας 8Γ ;) ;) !
Σύμφωνα μ' έγκυρες πληροφορίες μετά τις 15/09 πιάνει πάλι δουλειά στο Κασσάνδρας 8Γ ;) ;) !
Ααααχχχ παίζει σε κατηγορία Άντρεα θα ήθελα να την δω απο κοντά, ωραίες οι καινούργιες φωτό.οι νέες φωτός της Ίνγκριντ των "γερμανών" στις "κυρίες" είναι απλά υπέροχες...έχω πάθει την πλακάρα μου...σύντομα επαναληπτική...στόχος κλείδωσε..
Δεν ξερω απο που τις εχεις αλλα έγκυρες δεν ειναι... Σε κάποιο αλλο μαγαζι στην Κασσανδρας μπορει ομως ...
Έχεις κανένα λινκ?οι νέες φωτός της Ίνγκριντ των "γερμανών" στις "κυρίες" είναι απλά υπέροχες...έχω πάθει την πλακάρα μου...σύντομα επαναληπτική...στόχος κλείδωσε..
Έχεις κανένα λινκ?