Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Καλημέρα  άποψη  κάποιου  συναγωνιστή για την Ζιζέλ  στο  Αθανασίας  3  έχουμε   :think: ?
Καταπληκτικο αθλητικο γυμναζμενο σωμα, 1,75 τουλαχιστον, ετων περι τα 35, πολυ καλες υπηρεσιες. Μανιακη με τα απολυμαντικα και τα οινοπνευματα αλλα το κανει με τροπο που δε σε χαλαει.
Το μαγαζι εχει κοινοχρηστο μπανιο οποτε πηγαινε ντουσαρισμενος....
Σιγουρα δεν θα το πεταξεις το 50ρικο, αλλα αν ψαχνεις ξανθο φρεσκαδουρα πιπινι πηγαινε αλλου. Αν ψαχνεις υπηρεσιες εμπειρης γυναικας, πας με κλειστα ματια

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Keveras  & 911-Toninno  ευχαριστώ  :thumbsup: :thumbsup: ! κάποια κριτική υπάρχει μήπως ? 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αν έχεις πάει στο Κηφησού 60  [size=25pt]30[/size] είναι ακριβώς από κάτω, μιά πόρτα δίπλα.

όπως κατεβαίνεις τον Κηφισό (κατεύθυνση Πειραιάς), έχει έξοδο για Λ. Αθηνών στα αριστερά σου όπου μπορείς να κάνεις και αναστροφή στον παράδρομο και να φτάσεις στο σταθμό των ΚΤΕΛ. Πριν τα ΚΤΕΛ είναι.

Αρχηγε, πως πας με τον Τυφωνα στο μαγαζι; Αμα παρεις τη Λ. Αθηνων μπορεις να περασεις στο πλαϊ της γεφυρας; καπου εκει δεξια πρεπει να ειναι(κατα google map) Επισης αν ερχεσαι απο βορεια μπορεις εκει να κανεις επιτοπου; Δεν την πολυξερω την περιοχη.....Για δωσε μια βοηθεια
Ετσι ακριβως οπως τα λες  ;)
Απο Γκαζι πηγαινοντας για Κηφισο ειτε απο ιερα οδο ειτε απο Λ. Αθηνων, στριβεις αριστερα στον παραδρομο της Εθνικης.
Ειναι λιγο πριν τα ΚΤΕΛ.

Στην τελικη να κανονισουμε να παμε μαζι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αυτό το cage είναι δεύτερο που ανοίγει από κάτω ή το άλλο έκλεισε και αντικαταστάθηκε από αυτό;
Δευτερο που ανοιξε στο ισογειο του κτιριου.
Το studio στον οροφο εξακολουθει αν λειτουργει κανονικα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλημέρα  άποψη  κάποιου  συναγωνιστή για την Ζιζέλ  στο  Αθανασίας  3  έχουμε   :think: ?
Η Ζιζελ carissimo ειναι η κοπελα που δουελψε σαν Αγγελικη στο Δροσοπουλου 97.
Επσιης σαν Ζιζελ δουλεψε στην γερμανικη αλυσιδα, το βριλησσου 42, Μπουζιανη 2
Εχει εργαστει και σαν Αριαδνη στο Κροκεων 6 -θεσσαλονικης 96.
Παρα πολλες κριτικες θα βρεις γι΄αυτην στα αναλογα μαγαζια.

Προσωπικα εχω περασει 3 φορες μαζι της, η μια καλυτερη απο την αλλη.
Γυναικα εμπειρη, αδυνατη με ενισχυμενο στηθος, προσωπο που αποπνευει σιγουρια.
Οι υπηρεσιες της πολυ υψηλου επιπεδου, εαν σου αρεσει εμφανησιακα θεωρω οτι θα περασεις πολυ καλα μαζι της.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Η Ζιζελ carissimo ειναι η κοπελα που δουελψε σαν Αγγελικη στο Δροσοπουλου 97.
Επσιης σαν Ζιζελ δουλεψε στην γερμανικη αλυσιδα, το βριλησσου 42, Μπουζιανη 2
Εχει εργαστει και σαν Αριαδνη στο Κροκεων 6 -θεσσαλονικης 96.
Παρα πολλες κριτικες θα βρεις γι΄αυτην στα αναλογα μαγαζια.

Προσωπικα εχω περασει 3 φορες μαζι της, η μια καλυτερη απο την αλλη.
Γυναικα εμπειρη, αδυνατη με ενισχυμενο στηθος, προσωπο που αποπνευει σιγουρια.
Οι υπηρεσιες της πολυ υψηλου επιπεδου, εαν σου αρεσει εμφανησιακα θεωρω οτι θα περασεις πολυ καλα μαζι της.

Carissimo  Toro Seduto !  sei  stato  come  sempre  chiarissimo  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: !!

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
ενημερωτικά, πέρασμα γρήγορο από το Αθηνών 318 που ήταν σχετικά στο δρόμο μου.
Είχα δει κι εγώ στο πρόγραμμα το πρωινοαπογευατινο Στέλλα και Αντέλα
Πάω εκεί και μου βγαίνει η Ατζελίνα.

Της λέω της υπηρεσίας πως εγώ είδα δύο κοπέλες στο πρόγραμμα.
Όχι μου λέει, αποκλείεται.
Οκ, δεν κάθησα..αλλά το κέρατό μου...τουλάχιστον ακόμα και στην αρχή της βάρδιας αν υπάρχει αναγκαστική αλλαγή...αλλάχτε το. Κρίμα τις βενζίνες που καίει ο άλλος.

Παρεπιπτόντως η Ατζελίνα εμένα με κολάζει κάθε φορά που τη βλέπω και έχω περάσει καλά μαζί της. Απλά γενικά δεν είμαι της επανάληψης.

Αντζελίνα δεν υπάρχει στο 318 φίλε μου. Στο 373 πήγες, ενώ οι κοπέλες που είδες στο πρόγραμμα ήταν του 318.

Τετοιες αντιπαραθεσεις και τετοιοιυ ειδους διαλογοι θεωρω πως δνε τιμουν κανενα......

και δεν βοηθάνε κιόλας, γυρνάνε πολύ επι προσωπικού, ενώ το ζητούμενο εδώ ειναι η σωστή ενημέρωση μας με απώτερο σκοπό να μην πετάμε λεφτά σε άσκοπες οι κακές επισκέψεις..

Χθεσινό πέρασμα στα εγκαίνια του χώρου the cage στη Λεωφόρου Κηφισού 30...Ένας καινούριος χώρος για bdsm, αυταρχικά προγράμματα και γενικά ό,τι αφορά τη "σκοτεινή" πλευρά του σεξ...Πολύ ωραίος χώρος, με μεγάλο σαλόνι-μπαρ, με μια μεγάλη μπάλα-κλουβί στη μέση του, μεγάλο video wall όπου προβάλλει ταινίες αυταρχικού περιεχομένου, με αφέντρες κλπ...Μεγάλη μπάρα με σκαμπώ, μπαργούμαν όπου σου προσφέρει ό,τι ποτό θες....Οι κόκκινοι χρωματισμοί προσφέρουν μια αισθησιακή νότα και ερωτική στο χώρο...Δωμάτια από ότι έμαθα 5-6 τον αριθμό, δεν θυμάμαι το νούμερο ακριβώς...Υπάρχουν δωμάτια "θεματικά", όπως το χειρουργικό για να εκπληρώσεις ανάλογη φαντασίωση αλλά και απλά, κανονικά σαν αυτό που μπήκα κ εγώ... Ο kerveras και  o  cheyenne πέρασαν με την Αφροδίτη(ο ινδιάνος μάλιστα στο χειρουργικό δωμάτιο με την Αφροδίτη σε ρόλο νοσοκόμας με στολή) και εμένα με σαγήνεψε η νεαρή Βίβιαν...

Οπότε έχουμε προγράμματα και εκτός αυταρχικού, απλά με κάποια φαντασίωση;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
1 .  Αντζελίνα δεν υπάρχει στο 318 φίλε μου. Στο 373 πήγες, ενώ οι κοπέλες που είδες στο πρόγραμμα ήταν του 318.

2.  Οπότε έχουμε προγράμματα και εκτός αυταρχικού, απλά με κάποια φαντασίωση;

1. Υπαρχει στρατηγε μου. Ειναι η κοπελα που δουλευε σαν Ειρηνη στην αλυσιδα του Μεγαλεξανδρου παλιότερα. ;)

2. Ακριβως. Εγω τιμησα την Αφροδιτη στο "medical room",(ειδικα διαμορφωμενος χωρος με ιατρικο κρεβατι και πολυθρονα οδοντιατρου :grin: ) και την κοπελα ντυμενη νοσοκομα για τις "αναγκες" της φαντασιωσης.
Λεπτομερεις στην κριτικη που θα ακολουθησει.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ε τότε απολογούμαι στον φίλο που βιάστηκα να τον "αποπάρω". Αλλάζουν και αυτές τα ονόματα σαν τα πουκάμισα. :grin:
στρατηγέ μου την έχω τιμήσει δις σαν Ειρήνη στον μεγαλέξανδρο με πολύ καλές εντυπώσεις...τώρα "ψήνω" και επαναληπτική!!! :fuck2:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
1. Υπαρχει στρατηγε μου. Ειναι η κοπελα που δουλευε σαν Ειρηνη στην αλυσιδα του Μεγαλεξανδρου παλιότερα. ;)

Ε τότε απολογούμαι στον φίλο που βιάστηκα να τον "αποπάρω". Αλλάζουν και αυτές τα ονόματα σαν τα πουκάμισα. :grin:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Λεπτομέρειες απο δυο συναντήσεις καθώς δεν υπάρχει χρόνος για κριτική αλλά έχω κιόλας ξανακάνει για τις εν λόγω κοπέλες

Επίσκεψη Παρασκευή απόγευμα στο Αθηνών 204 όπου υπήρξε συνεύρεση με την Μαρκέλλα, πιο γνωστή ως Νάνσυ. Παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή, έχει πάρει μερικά κιλά, αλλά ήταν πριν τόσο αδύνατη που όχι μόνο είναι ΟΚ, αλλά σηκώνει να πάρει και άλλα. Σε υπηρεσίες σταθερά πολύ καλή, προκαταρκτικά μεγάλου χρόνου, ωραίες στάσεις, full περιποίηση γύρω περιοχής, δέχτηκε τα πάντα (φιλιά δεν προσπάθησα), χωρίς κολλήματα, στοματικό βαθύ με στάση να πιάνεις ότι θες. Με ετοίμασε πολύ καλά οπότε δύο σύντομες στάσεις, ιεραποστολικό και στα τέσσερα ήταν αρκετές. Το όνομα το άλλαξε όπως μου είπε διότι έχει μια κακή φήμη από παλιά που προσπαθεί να διορθώσει. Επειδή την ξέρω από παλιά καμία σχέση το τότε με το τώρα. Τώρα είναι μια έμπειρη κοπέλα που το κατέχει το αντικείμενο. Απαραίτητη προϋπόθεση η καθαριότητα και η ηρεμία για να κουμπώσετε μαζί της.

Συνάντηση πριν λίγο με την Νικόλ Ρουμάνα στην Συγγρού 144, για αυτήν την κοπέλα δεν λέω κάτι, από τα πιο αγαπημένα μου στανταράκια, για ήρεμο και αληθοφανές sex με χαλαρότητα και επικοινωνία. Η είδηση ανακοινωμένη επισήμως από την ίδια είναι ότι μας εγκαταλείπει την ερχόμενη Τρίτη για πάντα. Αν θα είναι οριστικό εγω δεν έχω άποψη αλλά το σίγουρο είναι ότι την Τετάρτη δεν θα μπορούμε να την βρούμε. Το μαγαζί "κάτι έπαθε" και δεν υπάρχει σαλόνι. Το σαλονάρισμα έγινε σε δωμάτιο. :dunno:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η πλάκα είναι πως επειδή την είχα ξαναπάρει στο Γκάζι, της το είπα πως είχαμε γνωριστεί εκεί και είχε άλλο όνομα.
Και δεν το παραδέχτηκε.
Αλλά η ίδια είναι.

Και υπάρχει.
Και προσωπικά είναι πολύ του γούστου μου.
και προσωπικά πιστεύω πως κάνει καλό πρόγραμμα...νομίζω ο Ινδιάνος ήθελε να πάει, δεν ξέρω αν δοκίμασε.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Λεπτομέρειες απο δυο συναντήσεις καθώς δεν υπάρχει χρόνος για κριτική αλλά έχω κιόλας ξανακάνει για τις εν λόγω κοπέλες

Επίσκεψη Παρασκευή απόγευμα στο Αθηνών 204 όπου υπήρξε συνεύρεση με την Μαρκέλλα, πιο γνωστή ως Νάνσυ. Παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή, έχει πάρει μερικά κιλά, αλλά ήταν πριν τόσο αδύνατη που όχι μόνο είναι ΟΚ, αλλά σηκώνει να πάρει και άλλα. Σε υπηρεσίες σταθερά πολύ καλή, προκαταρκτικά μεγάλου χρόνου, ωραίες στάσεις, full περιποίηση γύρω περιοχής, δέχτηκε τα πάντα (φιλιά δεν προσπάθησα), χωρίς κολλήματα, στοματικό βαθύ με στάση να πιάνεις ότι θες. Με ετοίμασε πολύ καλά οπότε δύο σύντομες στάσεις, ιεραποστολικό και στα τέσσερα ήταν αρκετές. Το όνομα το άλλαξε όπως μου είπε διότι έχει μια κακή φήμη από παλιά που προσπαθεί να διορθώσει. Επειδή την ξέρω από παλιά καμία σχέση το τότε με το τώρα. Τώρα είναι μια έμπειρη κοπέλα που το κατέχει το αντικείμενο. Απαραίτητη προϋπόθεση η καθαριότητα και η ηρεμία για να κουμπώσετε μαζί της.

Συνάντηση πριν λίγο με την Νικόλ Ρουμάνα στην Συγγρού 144, για αυτήν την κοπέλα δεν λέω κάτι, από τα πιο αγαπημένα μου στανταράκια, για ήρεμο και αληθοφανές sex με χαλαρότητα και επικοινωνία. Η είδηση ανακοινωμένη επισήμως από την ίδια είναι ότι μας εγκαταλείπει την ερχόμενη Τρίτη για πάντα. Αν θα είναι οριστικό εγω δεν έχω άποψη αλλά το σίγουρο είναι ότι την Τετάρτη δεν θα μπορούμε να την βρούμε. Το μαγαζί "κάτι έπαθε" και δεν υπάρχει σαλόνι. Το σαλονάρισμα έγινε σε δωμάτιο. :dunno:
αποτέλεσμα της ανακαίνισης "χάρην" του Χμπαρ με πιο πολλά δωμάτια πλέον..πάντα έτσι γίνεται το σαλονάρισμα πλέον... :sunglasses:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470

με τη Νάνσυ πέρασα εξαιρετικά  καλά τις 2 φορές που την τίμησα στο προηγούμενο μαγαζί που δούλευε...τώρα με την επάνοδό της και με τα ενθαρρυντικά στοιχεία που μας δίνεις στρατηγέ μου θα την ξανατιμήσω σύντομα...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
[καλησπερα περασμα πριν λιγο απο σερβιων26 να βρω το καινουργιο αστερακι Αλεσια αλλα τιποτα τζιφος και η αγενεστατη τσατσα δεν μου εδωσε περεταιρω πληροφοριες αν θα γυρισει μου ειπε νευριασμενη κοιτα στο internet πολυ κριμα γιατι ηταν η μονη αξιολογη που ειχε περασει απο το μαγαζι αυτο οι αλλες εκει περα μετριοτητα για το βιδολογο

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.190
Πόντοι
5.595
Μια μικρη πληροφορια...
Στο Βριλησσου 55.. οπου Αντζη... ειναι η πρωην Μαριλενα απο Κασανδρας...η ψιλή...

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465

Θυσιάστηκε, για να φτιαχτεί η ρεσεψιόν για το X-bar.
Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην πανέμορφη Νικόλ.  :-* :-* :-*

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Απο 7/4 Δευτέρα κοντά σας για λίγες μέρες.    ΚΑΡΟΛΙΝΑ :pipa3:
Απο το thread του αιωνιως ΝΕΟΥ ΣΤΟΥΝΤΙΟ 12.
Απο τις ελαχιστες περιπτωσεις στη μπουρδελοκαριερα μου(ισως και η μοναδικη,)που θα παω προετοιμασμενος για ψιλοφολα υπηρεσιες, απλα ετσι για το παλμαρε.....ΤΟΠ μωρο!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom