Λεπτομέρειες απο δυο συναντήσεις καθώς δεν υπάρχει χρόνος για κριτική αλλά έχω κιόλας ξανακάνει για τις εν λόγω κοπέλες
Επίσκεψη Παρασκευή απόγευμα στο Αθηνών 204 όπου υπήρξε συνεύρεση με την Μαρκέλλα, πιο γνωστή ως Νάνσυ. Παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή, έχει πάρει μερικά κιλά, αλλά ήταν πριν τόσο αδύνατη που όχι μόνο είναι ΟΚ, αλλά σηκώνει να πάρει και άλλα. Σε υπηρεσίες σταθερά πολύ καλή, προκαταρκτικά μεγάλου χρόνου, ωραίες στάσεις, full περιποίηση γύρω περιοχής, δέχτηκε τα πάντα (φιλιά δεν προσπάθησα), χωρίς κολλήματα, στοματικό βαθύ με στάση να πιάνεις ότι θες. Με ετοίμασε πολύ καλά οπότε δύο σύντομες στάσεις, ιεραποστολικό και στα τέσσερα ήταν αρκετές. Το όνομα το άλλαξε όπως μου είπε διότι έχει μια κακή φήμη από παλιά που προσπαθεί να διορθώσει. Επειδή την ξέρω από παλιά καμία σχέση το τότε με το τώρα. Τώρα είναι μια έμπειρη κοπέλα που το κατέχει το αντικείμενο. Απαραίτητη προϋπόθεση η καθαριότητα και η ηρεμία για να κουμπώσετε μαζί της.
Συνάντηση πριν λίγο με την Νικόλ Ρουμάνα στην Συγγρού 144, για αυτήν την κοπέλα δεν λέω κάτι, από τα πιο αγαπημένα μου στανταράκια, για ήρεμο και αληθοφανές sex με χαλαρότητα και επικοινωνία. Η είδηση ανακοινωμένη επισήμως από την ίδια είναι ότι μας εγκαταλείπει την ερχόμενη Τρίτη για πάντα. Αν θα είναι οριστικό εγω δεν έχω άποψη αλλά το σίγουρο είναι ότι την Τετάρτη δεν θα μπορούμε να την βρούμε.
Το μαγαζί "κάτι έπαθε" και δεν υπάρχει σαλόνι. Το σαλονάρισμα έγινε σε δωμάτιο.