DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μην άγχεσαι καλέ μου φίλε όλα είναι στη θέση τους και η πολωνέζα ξεκουράζεται και θα επιστρέψει δριμύτερη
Μήπως ξέρουμε άν αυτή την εβδομάδα θα δουλέψει καί που ?
Μην άγχεσαι καλέ μου φίλε όλα είναι στη θέση τους και η πολωνέζα ξεκουράζεται και θα επιστρέψει δριμύτερη
Ανυπόμονε..........Μήπως ξέρουμε άν αυτή την εβδομάδα θα δουλέψει καί που ?
επειδή το "έχασα"...σε ποια αναφέρεται??Ανυπόμονε..........
Ακόμα δεν γνωρίζω κάτι όταν θα ενημερωθώ θα ενημερώσω τάχιστα πάντως μέχρι και δευτέρα είναι εκτός προγράμματος. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την προτίμηση.Μήπως ξέρουμε άν αυτή την εβδομάδα θα δουλέψει καί που ?
επειδή το "έχασα"...σε ποια αναφέρεται??
μάλιστα....δεν είδα το αρχικό ποστ του...νόμιζα ότι αναφερόταν στην μελαχροινή Πολωνέζα... ;)
Ανυπόμονε..........
και θα ρωταγε την Σ144 βρε αχρηστε ? ? ?μάλιστα....δεν είδα το αρχικό ποστ του...νόμιζα ότι αναφερόταν στην μελαχροινή Πολωνέζα... ;)
σκατά τα έκανα πάλι.....και θα ρωταγε την Σ144 βρε αχρηστε ? ? ?
Εχει σταματησει την ενεργο δραση.
Μονιμα ? προσωρινά ?
θα δείξει
Γυναικα με super υπηρεσιες......
Μην μου τονε μαλώνεις γιατί θα έχουμε ντράβαλακαι θα ρωταγε την Σ144 βρε αχρηστε ? ? ?
το κάνει με αγάπη ο "μπαμπάς".... εγώ μπερδεύτηκα....πράγμα σπάνιο για την...κλάση μου...Μην μου τονε μαλώνεις γιατί θα έχουμε ντράβαλα
για να στεναχωρηθώ θέλετε πολύ "δουλειά"...Μη μου στενοχωρείτε τον Λαγουδάκο !
αυτός ήταν λοιπόν ο λόγος που ήσουν τόσο εγκρατής σtο cage...
Εσένα σου είπε κανείς τίποτα? τότε γιατί αντιδράς? αφού ότι και αν έγραψες δεν σου απάντησα με οξείς χαρακτηρισμούς ότι κριτική και να ασκείς δεν βρίζεις και δεν επιτίθεσαι οπότε αυτό καθορίζει και την δική μου στάση.
έγινα μέλος φατρίας που δεν γνωρίζω κιόλας;
φοβερό
τώρα ίσως καταλαβαίνεις το θέμα συμπεριφοράς που σου έχω γράψει αρκετές φορές πως με έδιωξε.
Ενοχλήθηκες που ο αντισθέ προσκλήθηκε να πει την γνώμη του και δεν πήρε τα σώτα της γνωστής φατρίας ? γιατί όπως θυμάσαι και παλιότερα, έχω τακτοποιήσει αρκετούς από εδώ μέσα άλλον λιγότερο και άλλον περισσότερο ;)
Αρχηγε, πως πας με τον Τυφωνα στο μαγαζι; Αμα παρεις τη Λ. Αθηνων μπορεις να περασεις στο πλαϊ της γεφυρας; καπου εκει δεξια πρεπει να ειναι(κατα google map) Επισης αν ερχεσαι απο βορεια μπορεις εκει να κανεις επιτοπου; Δεν την πολυξερω την περιοχη.....Για δωσε μια βοηθειαΝα πω και εγώ την εμπειρία μου για το νέο "Cage". Χώρος μεγάλος με 5 δωμάτια από αυτά το ένα όπως είπε ο Ινδιάνος Medical το άλλο με σταυρό και τα υπόλοιπα αξεσουάρ για αυταρχικό, και τα άλλα κανονικά δωμάτια. Σαλόνι και μπαρ μεγάλο και στο κέντρο δεσπόζει το μεγάλο σιδερένιο στρογγυλό κλουβί.
Μπήκαμε μέσα και αμέσος την προσοχή μου τράβηξε η Αφροδίτη, ντυμένη με δερμάτινο κοντό φόρεμα, μπούστο που έκρυβε τα απαραίτητα, πανέμορφη, αστραφτερό χαμόγελο, ευδιάθετη, και ευγενεστατη. Φυσικά χτύπησα κόκκινα και το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί. Δωμάτιο με το στρογγυλό κρεββάτι και μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου με την Αφροδίτη.