Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

pf

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες ξερει κανενας που δουλευει πλεον η μαγια, η ξανθια milf ρωσιδα που μεχρι προτινος ηταν στην αλυσιδα βριλησου 36,36Α μεγαλου αλεξαδρου 133 και τα σχετικα??

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ολα αυτα ειναι απαραδεκτα. Ο μιστερ Σ144 θα επρεπε να εχει σεβασμο προς τους πελατες. Τωρα... το σαιτ πουλαει αγγελιες και εχει κερδος απο αυτους και δεν ξερω τι πολιτικη εχει. Αλλα φτανει πια. Οποιος δεν ειναι ικανοποιημενος να μην τους ξαναδωσει δεκαρα. Μιληστε με τα πορτοφολια σας!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Χθεσινό πέρασμα στα εγκαίνια του χώρου the cage στη Λεωφόρου Κηφισού 30...Ένας καινούριος χώρος για bdsm, αυταρχικά προγράμματα και γενικά ό,τι αφορά τη "σκοτεινή" πλευρά του σεξ...Πολύ ωραίος χώρος, με μεγάλο σαλόνι-μπαρ, με μια μεγάλη μπάλα-κλουβί στη μέση του, μεγάλο video wall όπου προβάλλει ταινίες αυταρχικού περιεχομένου, με αφέντρες κλπ...Μεγάλη μπάρα με σκαμπώ, μπαργούμαν όπου σου προσφέρει ό,τι ποτό θες....Οι κόκκινοι χρωματισμοί προσφέρουν μια αισθησιακή νότα και ερωτική στο χώρο...Δωμάτια από ότι έμαθα 5-6 τον αριθμό, δεν θυμάμαι το νούμερο ακριβώς...Υπάρχουν δωμάτια "θεματικά", όπως το χειρουργικό για να εκπληρώσεις ανάλογη φαντασίωση αλλά και απλά, κανονικά σαν αυτό που μπήκα κ εγώ... Ο kerveras και  o  cheyenne πέρασαν με την Αφροδίτη(ο ινδιάνος μάλιστα στο χειρουργικό δωμάτιο με την Αφροδίτη σε ρόλο νοσοκόμας με στολή) και εμένα με σαγήνεψε η νεαρή Βίβιαν...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Βίβιαν λοιπόν....μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο "αθώο" πρόσωπο με ελαφρώς μικρά σχιστά μάτια, ενισχυμένο 3.5άρι στήθος, πολύ ωραίο γυμνασμένο κορμί με επίπεδη κοιλιά, ωραία πόδια και καλοσχηματισμένη περιφέρεια...Γλυκιά, ομιλιτική στο μπαρ, γελάσαμε αρκετά, επαρκής γνώση των Ελληνικών και μετά από λίγο και με την παρότρυνση του mpouzoklidos που με έβλεπε ότι "ψήνομαι" πέρασα δωμάτιο....Ωραίο δωμάτιο, "απλό" χωρίς τίποτα περίεργο...ωραίο μεγάλο κρεβάτι, μικρή αρκετά ντουζιέρα στη γωνία, νιπτήρας και καθρέφτης και ένα κομοδίνο...Σφραγισμένη πετσέτα παρούσα....Έκανα πάρα πολύ καλά που μπήκα δωμάτιο....η πιτσιρίκα αποδείχθηκε λίρα 100....πολύ "δυνατή" συμμετοχή, σε ταυτόχρονο κλίμα gfe και pse με άνεση χρόνου, καλή τεχνική και πολύ κέφι....Λεπτομέρειες στην κριτική...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ρε μαγκες ξερει κανενας που δουλευει πλεον η μαγια, η ξανθια milf ρωσιδα που μεχρι προτινος ηταν στην αλυσιδα βριλησου 36,36Α μεγαλου αλεξαδρου 133 και τα σχετικα??
Εχει σταματησει την ενεργο δραση.
Μονιμα ? προσωρινά ?
θα δείξει

Γυναικα με super υπηρεσιες......

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χθεσινό πέρασμα στα εγκαίνια του χώρου the cage στη Λεωφόρου Κηφισού 30...Ένας καινούριος χώρος για bdsm, αυταρχικά προγράμματα και γενικά ό,τι αφορά τη "σκοτεινή" πλευρά του σεξ...Πολύ ωραίος χώρος, με μεγάλο σαλόνι-μπαρ, με μια μεγάλη μπάλα-κλουβί στη μέση του, μεγάλο video wall όπου προβάλλει ταινίες αυταρχικού περιεχομένου, με αφέντρες κλπ...Μεγάλη μπάρα με σκαμπώ, μπαργούμαν όπου σου προσφέρει ό,τι ποτό θες....Οι κόκκινοι χρωματισμοί προσφέρουν μια αισθησιακή νότα και ερωτική στο χώρο...Δωμάτια από ότι έμαθα 5-6 τον αριθμό, δεν θυμάμαι το νούμερο ακριβώς...Υπάρχουν δωμάτια "θεματικά", όπως το χειρουργικό για να εκπληρώσεις ανάλογη φαντασίωση αλλά και απλά, κανονικά σαν αυτό που μπήκα κ εγώ... Ο kerveras και  o  cheyenne πέρασαν με την Αφροδίτη(ο ινδιάνος μάλιστα στο χειρουργικό δωμάτιο με την Αφροδίτη σε ρόλο νοσοκόμας με στολή) και εμένα με σαγήνεψε η νεαρή Βίβιαν...

Εγω αντιθετα εγκαινιασα το "medical room".
Στην ξεναγηση που η Αφροδιτη εκανε στον kervera, mpouzoklido και εμενα μας εδειξε το συγκεκριμενο δωματιο και την φιλοσοφια του, δηλαδή τοι μπορει να παιξει φαντασιωση ασθενη με νοσοκομα με την αναλογη στολη.
Δεν μπορεσα να αντισταθω και εστειλα την Αφροδιτη να φορεσει την στολη...............
Λεπτομεριες στην κριτικη

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ενδιαφέρουσα περιγραφή! Περιμένουμε λεπτομέρειες!  :)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ενδιαφέρουσα περιγραφή! Περιμένουμε λεπτομέρειες!  :)
πρέπει να πας από κοντά για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται...πάντως το μόνο σίγουρο και μιλώντας και από την προσωπική μου εμπειρία, προσφέρεται και "απλό-κανονικό" σεξ....υπάρχουν δωμάτια όπως όλων των στούντιο...οπότε άμα σου αρέσει κάποια κοπέλα, μπορείς να βρεθείς μαζί της στον ίδιο χώρο, χωρίς να φοβάσαι για "απώλειες"... :grin: :grin:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
πρέπει να πας από κοντά για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται...πάντως το μόνο σίγουρο και μιλώντας και από την προσωπική μου εμπειρία, προσφέρεται και "απλό-κανονικό" σεξ....υπάρχουν δωμάτια όπως όλων των στούντιο...οπότε άμα σου αρέσει κάποια κοπέλα, μπορείς να βρεθείς μαζί της στον ίδιο χώρο, χωρίς να φοβάσαι για "απώλειες"... :grin: :grin:

Γιατί το ποστάρισμα σου βγήκε μόνο σαν παράθεση απ' τον Che  :think: ? έγινε copy paste ?

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Σχόλια  για την νέα άφιξη  στο Μελαντίας που λέγεται  Ναόμι  έχουμε μήπως ? πάντως στην φωτογραφία  της είναι  απλά
 Κ Ο Υ Κ Λ Α  θυμίζει Μόνικα Μπελούτσι :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Σχόλια  για την νέα άφιξη  στο Μελαντίας που λέγεται  Ναόμι  έχουμε μήπως ? πάντως στην φωτογραφία  της είναι  απλά  Κ Ο Υ Κ Λ Α  θυμίζει Μόνικα Μπελούτσι :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
την είδα πρόσφατα....πανέμορφη κουκλίτσα, ακριβώς ότι βλέπεις στς φωτός....σκέφτομαι για ενδότερα αλλά ακόμα είμαι υπό σκέψιν...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σχόλια  για την νέα άφιξη  στο Μελαντίας που λέγεται  Ναόμι  έχουμε μήπως ? πάντως στην φωτογραφία  της είναι  απλά
Κ Ο Υ Κ Λ Α  θυμίζει Μόνικα Μπελούτσι :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Ειναι κουκλα.
Πανεμορφη πραγματικα.Εχει και δυο ενθαρυντικες κριτικες.
Την ξαναειδα προχθες στην τσσρκα μου, με αερα και αυτοπεποιθηση στο σαλονι, δηλωνει Ιταλιδα.

Της μιλησα Ιταλικα και απαντησε πολυ σωστα σε γενικες γραμμες, με καποια πολυ μικρα λαθακια.
Μονο και μονο για την ομορφια της αξιζει μια συνευρεση μαζι της.
Ο λαγος ηταν στο τσακ να μπει σε μια τσαρκα μας, αλλα κατι τον απετρεψε την τελευταια στιγμη.......

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ειναι κουκλα.
Πανεμορφη πραγματικα.Εχει και δυο ενθαρυντικες κριτικες.
Την ξαναειδα προχθες στην τσσρκα μου, με αερα και αυτοπεποιθηση στο σαλονι, δηλωνει Ιταλιδα.

Της μιλησα Ιταλικα και απαντησε πολυ σωστα σε γενικες γραμμες, με καποια πολυ μικρα λαθακια.
Μονο και μονο για την ομορφια της αξιζει μια συνευρεση μαζι της.
Ο λαγος ηταν στο τσακ να μπει σε μια τσαρκα μας, αλλα κατι τον απετρεψε την τελευταια στιγμη.......
το ξανασκέφτομαι πάντως.... :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενοχλήθηκες που ο αντισθέ  προσκλήθηκε να πει την γνώμη του και δεν πήρε τα σώτα της γνωστής φατρίας ? γιατί όπως θυμάσαι και παλιότερα, έχω τακτοποιήσει αρκετούς από εδώ μέσα άλλον λιγότερο και άλλον περισσότερο ;)
έγινα μέλος φατρίας που δεν γνωρίζω κιόλας;
φοβερό

τώρα ίσως καταλαβαίνεις το θέμα συμπεριφοράς που σου έχω γράψει αρκετές φορές πως με έδιωξε.

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Χθεσινοβραδυνή επίσκεψη, με εκλεκτή παρέα φίλων και συναγωνιστών, στο Cage.Ωραίος χώρος, όμορφα και πρωτότυπα διακοσμημένος, με ένα μεγάλο σφαίρινο κλουβί, να δεσπόζει στο σαλόνι.Εργαζόμενες οι Αφροδίτη, Βίβιαν και Κέλλυ.
Αργότερα επισκεύτηκα το Βριλησσού 36, όπου συνάντησα την πανέμορφη Φαίη και πέρασα υπέροχα μαζί της.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Χθεσινοβραδυνή επίσκεψη, με εκλεκτή παρέα φίλων και συναγωνιστών, στο Cage.Ωραίος χώρος, όμορφα και πρωτότυπα διακοσμημένος, με ένα μεγάλο σφαίρινο κλουβί, να δεσπόζει στο σαλόνι.Εργαζόμενες οι Αφροδίτη, Βίβιαν και Κέλλυ.
Αργότερα επισκεύτηκα το Βριλησσού 36, όπου συνάντησα την πανέμορφη Φαίη και πέρασα υπέροχα μαζί της.
αυτός ήταν λοιπόν ο λόγος που ήσουν τόσο εγκρατής σtο cage... :grin: :grin:

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
έγινα μέλος φατρίας που δεν γνωρίζω κιόλας;
φοβερό

τώρα ίσως καταλαβαίνεις το θέμα συμπεριφοράς που σου έχω γράψει αρκετές φορές πως με έδιωξε.
Εσένα σου είπε κανείς τίποτα? τότε γιατί αντιδράς? αφού ότι και αν έγραψες δεν σου απάντησα με οξείς χαρακτηρισμούς ότι κριτική και να ασκείς δεν βρίζεις και δεν επιτίθεσαι οπότε αυτό καθορίζει και την δική μου στάση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom