lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
τι και ρε papar(of)a?? κάτι λες για κλώνους κλπ περιμένουμε να μας πεις τι ξέρεις...άσε σε μένα τα εμότικον...
τι και ρε papar(of)a?? κάτι λες για κλώνους κλπ περιμένουμε να μας πεις τι ξέρεις...άσε σε μένα τα εμότικον...
Σιγά ρε φιλαράκι μην κάτσω να ραπορταρω τι γνωρίζω .τι και ρε papar(of)a?? κάτι λες για κλώνους κλπ περιμένουμε να μας πεις τι ξέρεις...άσε σε μένα τα εμότικον...
όχι ρε και φυσικά όχι...αλλά επειδή μίλησες για κλωνους και ιστορίες....νόμιζα ότι ήθελες να επεκταθείς και να μας διαφωτίσεις για να προσέχουμε...τους σιχαινομαι τους κλώνους.... ;) ;)Σιγά ρε φιλαράκι μην κάτσω να ραπορταρω τι γνωρίζω .
να σου κάνω και το ρεπόρτερ ? έχω κανένα λόγο να το κάνω ?? πας καλά ?
γράφτον στα @@ σου, κλώνος είναιόχι ρε και φυσικά όχι...αλλά επειδή μίλησες για κλωνους και ιστορίες....νόμιζα ότι ήθελες να επεκταθείς και να μας διαφωτίσεις για να προσέχουμε...τους σιχαινομαι τους κλώνους.... ;) ;)
και αυτός???γράφτον στα @@ σου, κλώνος είναι
Ναι ήσουν κόσμιος βάζοντας την αγαπημένη σου συνήθεια ως αντάπαντηση, τι να λέμε τώρα εσένα σε έχουμε πάρει χαμπάρι και καλά πορνορεπόρτερ, μπαίνεις στα δωμάτια και τους λες ξέρεις εγώ είμαι ο μπουζοκλίδος και γράφω στο μπου και κοίτα να είσαι καλή μαζί μου γιατί θα γράψω κριτική θετική ή αρνητική και κάνε μου και τούτο και κάνε μου και κείνο και με 50 ευρώ θέλεις να τις βάλεις να σου κάνουν ακροβασίες ή μήπως δεν είναι έτσι?
Τότε πως όλες οι γυναίκες ξέρουν ποιος είναι ποιος και ποιος γράφει και το nickname του και αν θέλουμε αντικειμενική κριτική δεν πάμε να συστηθούμε και να δώσουμε γνωριμία γιατί έτσι προσπαθείς να εκβιάσεις το αποτέλεσμα και κοίτα στους χαρακτηρισμούς σου να έχεις και λίγο φαντασία ρε καημένε μην χρησιμοποιείς τις δικές μου εκφράσεις, γιατί ξέρεις αυτό προδίδει ότι ήσουν ένα παιδάκι κλεισμένο στο σπιτάκι του και στην θαλπωρή του και εδώ προσπαθείς να το παίζεις της πιάτσας, γιαλαντζί δερβίση.
Γιατί την επόμενη φορά θα γράψω και συγκεκριμένες που πηγαίνεις και μην νομίζεις ότι όλοι οι υπόλοιποι δεν ξέρουν τι συμβαίνει ξέρουν αλλά ποιούν την νήσσαν.
Προφανως ο νεοελλην ειναι βλαξ γιατι τους το επιτρεπει να εχουν τετοιες τιμες. Κοψτε τους και θα δουμε που θα πανε οι τιμες. Ο ταξιτζης δουλευει 9 ωρες για να βγαλει 30 ευρω και αυτες τα βγαζουν σε 10 λεπτα.....
Παιδιά... παίζει σε κανένα μαγαζί απόψε η Πένυ?
κανονικα οι τιμες έπερεπε να έιναι μεταξουργειο 5 ευρω
φυλης 10 ευρω
στουντιο 20 ευρω
call girl 1 ωρα 2 τελιωματα 50 ευρω
παω ΙΣΜΗΝΗΣ 2 με ενα φιλαρακι βραδυ 1 ωρα ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΕΡΙΚΑΛΩ!!!!!!!!!
εχει 3 μουναρες μεσα και δεν έχι ψυχη δεν εχει πελατη
αν οι τιμες ηταν ανθρωπινες θα ειχαν περισσοτερο κοσμο
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ
Βριλησσού 36σόρι αδερφέ, το χάνω λίγο!!