siggrou144
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2012
- Like
- 0
Aν και διαφωνώ μαζί σου σε μερικά, σε αρκετά άλλα συμφωνώ, όμως πρέπει να πω ότι γράφεις την γνώμη σου με ευγένεια και επιχειρήματα και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσω και να το σεβαστώ, αν και το χάλασες λίγο στο τέλος χαλώντας την καλή σου διαγωγή ,εγώ απάντησα στον ten ten που ήταν ερειστικός και υβριστικός, σας το έχω ξαναπεί, όπως γράφει ο καθένας αυτήν την απάντηση θα παίρνει,μιλημένα τιμημένα.Μάγκες τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές σε πολλές σελίδες πίσω σε αυτό το φόρουμ. Έχουμε βγάλει τα μάτια μας εδώ μέσα να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Η συγκεκριμένη αλυσίδα κάνει αυτό που κάνει και καλώς το κάνει, γιατί έτσι κονομάει. Και εγώ στη θέση τους ίσως να έκανα το ίδιο. Εφόσον υπάρχουν άτομα που χύνουν και μόνο στην ιδέα ότι γαμάνε μια πορνοστάρ ή μια πανέμορφη κοπέλα, και είναι περισσότεροι από τους άλλους που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες που θα λάβουν, τότε καλά κάνουν.
Τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω αυτά που λέτε, αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Μαγαζί τους είναι και ότι γουστάρουν κάνουν, και όποια θέλουν φέρνουν. Έχω λογοφέρει με τον κύριο ή την κυρία που γράφει για λογαριασμό τους και στο τέλος συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Έτσι είναι. Και για να πω την αλήθεια, στις 2-3 κοπέλες που τίμησα πέρασα καλά, αλλά ήταν από τα ονόματα που όλοι λίγο πολύ περνάμε καλά μαζί τους.
Εννοείται ότι ξέρω και χωρίς να διαβάσω καν, τι υπηρεσίες θα πάρω από την κάθε Moon, στα 60€ που είναι το απλό της, και την στιγμή που όλοι την παίρνουν με 100άρικο. Απλή λογική είναι, δεν θέλει μυαλό για να καταλάβεις. Επειδή όμως και εγώ έχω την κάβλα να πάω με πορνοστάρ, αν μου περρίσευαν, θα πήγαινα. Και για το κάνω πιο λιανά, τα μαγαζιά αυτά αναφέρονται σε κόσμο με μεγάλο πορτοφόλι. Εμείς του 50άρικου λίγες πιθανότητες έχουμε να περάσουμε καλά.
Τώρα για τα άλλα που λέει ο κύριος xbar περί πρωταθλημάτων και ποδοσφαίρου, είναι μαλακίες στο τετράγωνο.
Να είσαι καλά πάντως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.