Να γράψω και εγώ κανά άσχετο να περάσει η ώρα;
Λοιπόν, είναι δικαίωμα του κάθε καταστήματος να ορίζει σαν πολιτική του ότι με το απλό πρόγραμμα, η απόδοση της κοπέλας θα είναι χλιαρή. Και αυτή θα ανεβαίνει όσο ανεβαίνει το κόστος του προγράμματος. Νομίζω πως αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί και να θέλει η πράξη δεν του το επιτρέπει.
Επίσης είναι δικαίωμα και του πελάτη να πει την άποψη του για το πως πέρασε, ιδιαίτερα αν η ζητούμενη ικανοποίηση ....χάθηκε στο δρόμο. Έστω για να εκφράσει το παράπονο του, σωστά;
Άρα και αναγνώστες εδώ, πλέον είναι πληροφορημένοι για το τι θα συναντήσουν και δεν υπάρχει θέμα έντασης και προσβολών. Καλώς ή κακώς (εξαρτάται από που βλέπεις), τώρα πια υπάρχουν χειροπιαστά δεδομένα.
Πορνοσταρ.
Εκτιμώ πως τις φέρνουν αποκλειστικά και μόνο για λόγους διαφήμισης - ξανά συμφωνούμε, ρε τι γίνεται σήμερις.
Η γυναίκα αυτή έρχεται εδώ με σκοπό αποκλειστικό να κάνει μία αρπαχτή διάρκειας πχ 10 ήμερων, να μαζέψει όσο μαρούλι μπορέσει και χωρίς να την ενδιαφέρει η δημιουργία πελατολογίου (που γίνεται μόνο με καλή απόδοση), μετά μην τον είδατε τον Παναή.
Ο πελάτης που θέλει να προσθέσει στις εμπειρίες του αυτή τη συνάντηση καλά κάνει και πάει αλλά μέχρι εκεί.
Ο πελάτης που πιστεύει ότι θα περάσει καλά ή καλύτερα σε σχέση με τις γνωστές του, είναι τουλάχιστον αφελής- στη καθομιλουμένη, μπιπ. Γι αυτό εγώ προσωπικά συνιστώ σε αυτούς που θέλουν τη λήψη της εμπειρίας τα 50€.
Χαιρετώ.