Τα στούντιο δε τα γουστάρω λόγω υπηρεσιών κ χώρου!
Επικροτώ να φέρνουν τέτοια κορίτσια και δεν καταλαβαίνω τη φαγωμάρα!
Εχω πάρει αρκετές κ μονο κούκλες κ ντουλάπια δεν ειναι!
Η παροιμία όσα δε φτάνει η αλεπού ...ξέρετε τι κανει
Δηλ εμείς που έχουμε φάει φόλες 300 κ 500 € τι θα πρέπει να κάναμε;να πηδουσαμε απο το ξενοδοχείο ή να του βάζαμε μπουρλότο!
Οποίος θέλει αναβαθμισμένες υπηρεσίες δίνω παράδειγμα στους μπετοβλακες
Χωρίς τα έξτρα!
Και την πίτα ολόκληρη κ το σκύλο χορτάτο;Δεν παει ετσι!
Νούμερα!
μάλιστα
για να καταλάβω.
εσύ λοιπόν λες πως κάποιος πρέπει να δίνει 300ρια και 500ρια και όταν τρώει φόλες να μη διαμαρτύρεται.
είναι μια ατελείωτη κουβέντα αυτό, ειδικά όταν μπαίνει στην κουβέντα η μέγιστη μαλακία που έχω ακούσει: ό,τι πληρώνεις παίρνεις
Και δεν ισχύει αυτό γιατί ο καθένας έχει διαφορετικές επιθυμίες και διαφορετικές προσδοκίες από αυτό που πληρώνει.
Ο κύριος ή κυρία που γράφει ως αντιπρόσωπος της αλυσίδας εδώ, από τη στιγμή που αποφασίζει να γράψει, αποφασίζει να ακούει και τις γκρίνιες και τις επευφημίες.
Απλά πράγματα.
Δεν είναι φαγωμάρα. Φαγωμάρα γίνεται γιατί κάθε φορά που ακούγονται αρνητικά σχόλια αρχίζει η κουβέντα πως δεν είναι έτσι και τι λέτε κλπ.
και αδερφέ... το πόσα έχει ο καθένας να ξοδέψει είναι μαγκιά μεν του καθενός, αλλά δεν χρειάζεται να το κομπάζει.
Αν δεν σου αρέσουνε τα στούντιο, μαγκιά σου. Αν σου αρέσουνε τα ct, μαγκιά σου. Αν σου αρέσουνε τα μπουρδέλα, μαγκιά σου, αν σου αρέσουνε τα μασατζίδικα, μαγκιά σου.
Προφανώς ο καθένας ορίζει το πορτοφόλι του και την αντοχή του. Και στο πόσα θα ξοδέψει, και στο πόσες φόλες θα αντέξει, και στο πόσες φορές δεν θα διαμαρτυρηθεί.
Εγώ ας πούμε δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ για τις φόλες που έφαγα.
Αλλά για τη συμπεριφορά και τη λογική μπορώ να εκφέρω άποψη και κανείς δεν μπορεί να μου την κόψει. Όσα λεφτά και αν έχει κάψει παραπάνω ή λιγότερα από εμένα.