xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
τωρα τι παιζει σε συγγρου 144 και βουρβαχη
Καλα ρε μαγκες δεν ειπα και τιποτα απλως επειδη χωρτασα με την Sheila την προηγουμενη βδομαδα ΒΥΖΑΡΕΣ με το παραπανω ειπα να παρω κατι πιο light.
Θα την εχω στα υποψην.
Ετσι πρεπει ολοι να παμε χορτατοι.εσυ μπορει να χορτασες με την sheila αλλα εγω εκανα αλλα καλυτερα χορτασματα.......τα υπολοιπα σε πμ...
τιποτα καλο για τωρα απο νεο κοσμο η συγγρου΄΄Περασα σημερα απο Συγγρου 144 ηταν η Τανια..εκανα το λαθος και περασα.Εκλαψα το 50ρικο. Μακρυα παιδια...αγαρεια η κυρια στη μαυρη λιστα.Χαλασε και αυτο το μαγαζι..να μας πουν να δινουμε τα 50 απ εξω στην πορτα οχι να μας δουλευουν τοσο ασχημα
σε ποιο μαγαζι ειναι η ολγα φιλαρακο?ποδομαλακια κανει?Υπαρχουν τοσα ωραια πουτανακια στη φυληs οπωs η ολγα,το φοβερο,τσαχπινικο κοντοπουτανο με τιs θεικεs πατουσεs!γιατι τιs χαραμιζουν εκει?
Μήπως ξέρει κάποιος συναγωνιστής σε ποιό νούμερο στην Αριστοτέλους είναι η Χαρά ?Χτες Αριστοτελους πρωινη η Σαντρα Γερμανιδα Παντσερ το οποιο δινει και λοκο.
Απογευματινη η Χαρα Ελληνιδα την οποια εχω παρει πιο παλια και η οποια το τιμαει το 50αρικο. Ειχε δε ομορφιες πολλες και κεφια με το χαμογελο στο στομα.
Πρωινη στο Συγγρου 144 Μαργαριτα Πολωνεζα Βαρη πυροβολικο μου φανηκε και την εκανα.
Φραντζη 47 καποια καινουργια πιτσιρικα μελαχρινη πρωτη της μερα που ανοιξε και την πορτα ,νοστιμουλα δεν θυμαμαι ονομα και εμεινε και καταπληκτη οταν της ειπα οτι θα περασω μετα.Απαντηση της ΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ.
Ιππονακτος ενα ξανθο κοντο καρο με πατατες.
Τριγγετα οπου κατεθεσα κιολας η Ραμονα δηλωνει Σπανιολα νεαρη ομορφη και τσαχπινα με πολλη δυναμικο τσιμπουκι και πολλα κουνηματα στον πηδο.Συνηστατε με τα μπουνια.
Σημερα Τριγγετα Ιζαμπελα ολα τα λεφτα οπως παντα.
Η Ιζαμπελα θα ειναι σε λιγο καιρο μονο Κηφισου οπως μου ειπε γιατι κουραστηκε με τα περα δωθε και στα 4 μαγαζια.
Αυτα και καλη σας μερα.
Μήπως ξέρει κάποιος συναγωνιστής σε ποιό νούμερο στην Αριστοτέλους είναι η Χαρά ?