Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μεταμεσονύχτια επιλεκτική τσάρκα σε κάποια  «παραμελημένα» ιδρύματα και αυτοψία νέων αφίξεων, συντρόφια με τον Px75 lagonissian :

Φυλής 104 : Πωλίνα Νεαρή ξανθιά με μακριά μαλλιά, πολύ γλυκό πρόσωπο, ωραίο σώμα και αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Μες παρουσία σε πολλά μαγαζιά στο παρελθόν όπως ενδεικτικά, Φραντζή  47, Βριλησσόυ 42, Γερμανική αλυσίδα. Βίκυ. Νέα εντυπωσιακή άφιξη. Ρωσίδα ξανθιά με αριστοκρατικό όμορφο πρόσωπο. Ωραίο σώμα, ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου. Η Δέσποινα ου έκανε χρέη υπηρεσίας, μου είπε ότι έχει δουλέψει σαν call girl. Στα υπόψη. Νάνσυ. Ότι έχω να πω έχει γραφτεί στην χθεσινή ενημέρωση.

Βούρβαχη 19 : Βικτώρια. Ξανθή (πλέον)  Milf με συμπαθητικό προσωπο, μακριά σπαστα μαλλιά μέχρι την μέση πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Αφράτη περιφέρεια.

Βουλιαγμένης 68: Λάουρα. Μελαχρινή milt με ίσια μαλλιά, Ντυμένη με μαύρο φόρεμα που δεν άφηνε να φανούν πολλές λεπτομέρειες του σώματος της. Ίσια μαλλιά μεχρι τους ώμους, καθημερινό πρόσωπο, τσαχπίνα και παιχνιδιάρα στο σαλόνι.

Μελαντίας 50: Λάουρα και Βίκυ. Δυο κάπελες με πολύ κοινά χαρακτηριστικά. Αδυνατούλες σχετικά μελαχρινές με ίσια μαλλιά, και οι δυο σε topless εμφάνιση. Η Λάουρα είχε πιο πλούσιο στήθος από την Βίκυ και στις υπηρεσίες της συμπεριελάμβανε το πρωκτικό.

Μπουζιάνη 2: Λάουρα. Μια εντυπωσιακή γυναίκα. Η γνωστή σε πολλούς Ρωσίδα Milf με μελί χρώμα πλέον στα ίσια της μαλλιά. Σώμα αψεγάδιαστο, αέρας έμπειρης γυναικάς στο σαλόνι.  Κλαούντια. Ψηλή ξανθιά skinny, με σγουρά μαλλιά. Εργάζεται και στο Κηφισού 30 με το ίδιο όνομα, και παλιότερα στο Τατοίου 58

Ισμήνης 2: Κάντυ. Νεαρη μελαχρινή με σγουρά μαλλιά μαλλια μέχρι την ωμοπλάτη. Πλούσιο ενισχυμένο στήθος, ωραίο πρόσωπο το χαμόγελο της με κέρδισε και την έβαλα στα «προσεχώς»…..

Η. Ηλιού 82 : Πάολα. Ζαλιστήκαμε. Ψηλή ξανθιά, με ίσια μαλλιά μέχρι την μέση περίπου.  Πολύ όμορφα χαρακτηριστικα προσώπου προσώπου, γλυκό χαμόγελα, όμορφα μάτια. Ψηλά πόδια που κατέληγαν σε μια αρμονική περιφέρεια. Λίγο μεγαλύτερο στήθος εάν είχε θα την χαρακτήριζα τέλεια.

Φραντζή 47 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν

Συγγρού 108 :Νικόλ. Νεαρή μελαχρινή με καρέ χτένισμα. Ωραίο στήθος και πεταχτό κωλαράκι. Μαζί της η Τζοβάνα, μια από τις πλέον γνώστες κοπέλες του χώρου. Πλούσιο ενισχυμένο στήθος, μακριά μαλλιά, και πολύ sexy στο σαλόνι.

Αποχώρηση του λαγού για να συνεχίσουμε ο px75 και εγώ :

Κροκεών 6 : Ντάρια, νεαρή όμορφη μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά. Σελίνα. Ψηλή ξανθιά αδύνατη με ωραίο πρόσωπο και σώμα.

Λ. Αθηνών 318 : Νάντια. Ψηλή ξανθιά Milf με μακριά σπαστά μαλλιά. Ντυμένη σε χρυσαφί μαγιώ.  Αρκετοί θα την ξέρουν σαν Άντζελα από το Ιππόνακτος 14 και αλλά μαγαζιά.Ντανιέλα, Μια πολυ γλυκιά και ευγενική κοπέλα. Ξανθιά με σπαστά μαλλια, ωραιο προσωπο και χαμόγελο, φυσικό στήθος. Καμπυλωτη περιφέρεια σε φουλ προγραμμα. Ξεκινημα απο τον ομιλο Κασσανδρας σαν Ρωξάνη και ολιγοημερο περασμα απο το Φ104 με το ιδιο όνομα (Ρωξάνη)

Λ. Αθηνών 373 : Εβελίνα. Νεαρή ξανθιά με σπαστά μακριά μαλλιά αξιοπρόσεκτο στήθος. Χρύσα. Νεαρή καστανή πλέον, αφού έβαψε σε αυτό το χρώμα τα ξανθά μέχρι πρότινος μαλλιά της. Αδύνατη σχετικά, μικρό φυσικό στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, η οποία είναι «διαθέσιμη» για τους λάτρεις  αυτού του προγράμματος.

Κηφισού 30 : Μιρελα. Ξανθιά με κοντά σχετικά μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος. Εργάζεται παράλληλα και στο Τατοίου 58 σαν Νάντια.  Όμορφη παρουσία σε γενικές γραμμές. Ξένια. Ξανθιά με ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα, και συμπαθητικό πρόσωπο. Πρόσχαρη και ομιλητική στο σαλόνι, με θυμήθηκε  από παλιότερη συνάντηση μας ,Με θητεία στον όμιλο Κασσάνδρας με το ίδιο όνομα, αλλά και σε πολλά άλλα ιδρύματα. Πρόσφατα την είδα και στο Αριστοτέλους 5.  

Αντιοχείας 64 : Άντζελα. Αδύνατη μετριότητα με σκουρόχρωμα σπαστά μακριά μαλλιά.

Θεσσαλονίκης 96 : Μάγια. Μία από τις καλύτερες παρουσίες της βραδιάς. Νεαρή, καστανή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου. Ωραίο σώμα, καμπυλωτή περιφέρεια. Με φουλ πρόγραμμα συμπεριλαμβανόμενου του ελευθέρου στοματικού και πρωκτικού. Ρωξάνη, μελαχρινή μετριότητα χωρίς κάτι άξιο αναφοράς.

Τατοίου 58 (κάτω) : Λάουρα. Ξανθιά με πολύ όμορφο πρόσωπο, εκφραστικά μάτια και σώμα με σωστές αναλογίες. Από τις πλέον γνώστες κοπέλες των studio με μεγάλη θητεία μέχρι πρόσφατα στη αλυσίδα Μ. Αλέξανδρου 133 και στο Σπ. Πάτση 40, Κεφαλλήνιας 75, Γερμανική αλυσίδα παλιότερα. Στέλλα. Μελαχρινήμ αφράτη με σγουρά μακριά μαλλιά. Γλυκό πρόσωπο και χαμόγελο, ευτραφής καμπυλωτή περιφέρεια, ντυμένη με λευκό κορμάκι. Αν και είναι στον μέσο όρο σε γενικές γραμμές, μου έχει κάνει «κλικ» και θα την επισπευτώ σύντομα.

Τατοίου 58 (πάνω) :  Εμμανουέλλα. Νεαρή μελαχρινή με ενδιαφέρον φυσικό στήθος στην Topless εμφάνιση της.  Γλυκό πρόσωπο, σώμα με σωστές αναλογίες, αρκετά πρόσχαρη, με καυλάντισε αρκετά στο σαλόνι. Μαζί της η Ρωξάνη, την οποία δεν είχαμε υπομονή να περιμένουμε να βγει από το δωμάτιο…...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ρε Λαγε, εχεις κυριολεκτικα σαρωσει με τις τσαρκες σου και τις καταθεσεις σου, ειτε τις μοναχικες ειτε τις ομαδικες, εδω εχουμε εξαντληθει εμεις που τις διαβαζουμε, τι στο καλο?
Ποσα τσουβαλια καροτα κουβαλας μαζι σου??? :grin:
carrots.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  24/06    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Kλειστο - Σιλβανα/Ζωη
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα/Παολα - Μικη - Σονια
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Μαριζα/Παολα - Μικη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρενα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Βαλια/Νικολετα/Σαμπρινα - Τζουλια

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια - Ελενα/Σοφια/Εφη/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
επισκεωη σημερα στο πιπινου 118.εκει δουλευε η αλικη.προκειται για μια νερη κοπελα γυρω στα 25-28 με μαυρα μακρια μαλλια ισια σχετικα καλο σωμα ψηλη και με πολυ ωραιο κωλο.κανει φουλ.δυστηχως δεν περασα επειδη δεν ειχα πανω μου 50 ευρω.οταν μου ειπε γιατι δεν περνας της eiπα οτι ειχα πανω μου 35 ευρω.αμεσως αυτη μου απαντησε οτι αν ειχα 40 θα με αφηνε να μπω.πολυ καλη παρουσια το αληκακι  μπηκε στα υπόψιν και σιγουρα θα την τιμησω στο αμεσο μελλον....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
επισκεωη σημερα στο πιπινου 118.εκει δουλευε η αλικη.προκειται για μια νερη κοπελα γυρω στα 25-28 με μαυρα μακρια μαλλια ισια σχετικα καλο σωμα ψηλη και με πολυ ωραιο κωλο.κανει φουλ.δυστηχως δεν περασα επειδη δεν ειχα πανω μου 50 ευρω.οταν μου ειπε γιατι δεν περνας της ηπα οτι ειχα πανω μου 35 ευρω.αμεσως αυτη μου απαντησε οτι αν ειχα 40 θα με αφηνε να μπω.πολυ καλη παρουσια το αληκακι  μπηκε στα υπόψιν και σιγουρα θα την τιμησω στο αμεσο μελλον....
URL]]

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.629
Πόντοι
5.435
επισκεωη σημερα στο πιπινου 118.εκει δουλευε η αλικη.προκειται για μια νερη κοπελα γυρω στα 25-28 με μαυρα μακρια μαλλια ισια σχετικα καλο σωμα ψηλη και με πολυ ωραιο κωλο.κανει φουλ.δυστηχως δεν περασα επειδη δεν ειχα πανω μου 50 ευρω.οταν μου ειπε γιατι δεν περνας της eiπα οτι ειχα πανω μου 35 ευρω.αμεσως αυτη μου απαντησε οτι αν ειχα 40 θα με αφηνε να μπω.πολυ καλη παρουσια το αληκακι  μπηκε στα υπόψιν και σιγουρα θα την τιμησω στο αμεσο μελλον....
πολύ καλή στις υπηρεσίες της, δουλεύει και τα απογεύματα στην αλυσίδα του Μεγ. αλέξανδρου σαν Μαριάννα. Συστήνετε ανεπιφύλακτα

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
πολύ καλή στις υπηρεσίες της, δουλεύει και τα απογεύματα στην αλυσίδα του Μεγ. αλέξανδρου σαν Μαριάννα. Συστήνετε ανεπιφύλακτα
σε ποια νουμερα???απο που ειναι τυπε??

dimpra

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρετε. Ενδιαφέρομαι να συναντήσω την Αλεξάνδρα που δουλεύει σε Πειραιώς 193/Ιεροφαντων 9/Λ. Αθηνών 318. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά μέσα στο φόρουμ κριτικές ή σχόλια για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Ακόμα και στα site των συγκεκριμένων καταστημάτων, εμφανίζονται κριτικές για μια Αλεξάνδρα προ τριετίας, η οποία σίγουρα δεν είναι η ίδια, αλλά κάποια που ήταν τότε εκεί με αυτό το όνομα. Αν κάποιος ξέρει να μου πει πού μπορώ να διαβάσω πληροφορίες ή γνώμες για την τωρινή Αλεξάνδρα, θα του είμαι υποχρεωμένος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Χαίρετε. Ενδιαφέρομαι να συναντήσω την Αλεξάνδρα που δουλεύει σε Πειραιώς 193/Ιεροφαντων 9/Λ. Αθηνών 318. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά μέσα στο φόρουμ κριτικές ή σχόλια για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Ακόμα και στα site των συγκεκριμένων καταστημάτων, εμφανίζονται κριτικές για μια Αλεξάνδρα προ τριετίας, η οποία σίγουρα δεν είναι η ίδια, αλλά κάποια που ήταν τότε εκεί με αυτό το όνομα. Αν κάποιος ξέρει να μου πει πού μπορώ να διαβάσω πληροφορίες ή γνώμες για την τωρινή Αλεξάνδρα, θα του είμαι υποχρεωμένος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Μαλλον δεν εψαξες και τοσο καλα!

dimpra

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Tι να πω, με αποστόμωσες! Μάλλον έψαχνα...αλλού 'ντ' αλλού! Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.

ladiesterminator

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ειχα παει πριν 2 περιπου μηνες στην κασσανδρας κ εχα δει σε ενα studio ισογειο μια που εχει βγει μονη της (δν ειχα δει τσατσα) τεσπα.. και εχει ψηλομακρια ισια μαλλια, ηταν λεπτη,πρεπει να εχει σιλικονη στα βυζακια και ειχε και ενα μικρο tattoo τριανταφυλο πανω στο ενα βυζακι. αν ξερετε πειτε γτ ειχα ψαξει κ δν βρηκα κατι.. thanks

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
ρε παιδια ειχα παει πριν 2 περιπου μηνες στην κασσανδρας κ εχα δει σε ενα studio ισογειο μια που εχει βγει μονη της (δν ειχα δει τσατσα) τεσπα.. και εχει ψηλομακρια ισια μαλλια, ηταν λεπτη,πρεπει να εχει σιλικονη στα βυζακια και ειχε και ενα μικρο tattoo τριανταφυλο πανω στο ενα βυζακι. αν ξερετε πειτε γτ ειχα ψαξει κ δν βρηκα κατι.. thanks
μαλλον την λαουρα ψαχνεις φιλε

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
μαλλον την λαουρα ψαχνεις φιλε
Για την οποια πηγα το απογευμα με φιλο και δεν μας εκαναν την τιμη να μας ανοιξουν οπως και σε πολλους αλλους συναγωνιστες απο ο,τι διαβαζω τον τελευταιο καιρο και οπως ειχε τυχει σε εμενα πριν 4 περιπου μηνες...
Και μετα λενε, εχει πεσει η πελατεια... :jerking:

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Τα βυζιά της Λάουρας δεν είναι σιλικονάτα. Επίσης δεν έχουν κανένα τατουάζ πάνω τους, τουλάχιστον μέχρι την περασμένη Δευτέρα οπότε και πέρασα τελευταία φορά μαζί της.
συμφωνω.αλλα πολλοι μπερδευονται με τις βυζαρες.συνηθως βγαινει μονη της στο σαλονι.τατουαζ εχω πανω απο εξαμηνο να περασω μαζι της.δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom