ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Καλύτερα αντί για μαλλιά να άλλαζε τα μυαλά της.
Σωστά!Το βασικότερο που πρέπει να αλλάξει είναι τις υπηρεσίες της!
Καλύτερα αντί για μαλλιά να άλλαζε τα μυαλά της.
Νομιζω μια φορα την ειχα παρει πριν 4-5 χρονια, δεν ενοιωσα ποτε την αναγκη να ξαναπαω, μαλλον δικαιωνομαι οπως λενε και οι συναγωνιστες...Σωστά!Το βασικότερο που πρέπει να αλλάξει είναι τις υπηρεσίες της!
τον ινδιανο τον είδα σημερα στο σου-μου ;) ;)Άψογη ενημέρωση...
Καλά η Μαργκό άλλαξε τα μαλλιά της...;
Εχω πέσει κάτω απο τα γελιαΧθεσινοβραδινή κατάθεση στο Φυλής104 επιλέγοντας μια "ιδιαίτερη"εμπειρία. Επέλεξα να κάνω παρτούζα με τη Μαρίνα και την Νάνσυ με το εξής σενάριο. Ξεκίνησα τη φάση πρώτα με τη Νάνσυ,η οποία είχε το ρόλο της γκόμενας που με ξεμυάλισε και βρέθηκα μαζί της στο κρεβάτι, ξεκινώντας τα φιλιά, τα γλειψίματα, περιποιούμενος το πεντακάθαρο αιδοίο της. Μετά από κανένα 5λεπτο σκάει μύτη και η Μαρίνα, η οποία ήταν η επίσημη αγαπημένη μου και μας έπιασε στα πράσσα... Αυτό που ακολούθησε μπορεί να παρομοιαστεί ως θέατρο του παραλόγου. Τα κορίτσια πιαστήκανε μαλλί με μαλλί, τα βρισίδια πήγαιναν σύννεφο, ώσπου από τα βρισίδια μετά ως δια μαγείας περάσαμε σε μπερδέματα 3ου τύπου, τρομερά απολαυστικά. Τα κορίτσια ήταν πολύ σούπερ, μπήκαν στο πετσί του ρόλου, με τρελλάνανε και φυσικά αυτό που θυμάμαι είναι και οι τρομερές ατάκες που δεν μου αφήσανε΄΄αντερο από το γέλιο με τη Νάνσυ να αναδεικνύεται σε μεγάλο ταλέντο....
Ατάκα Νο1 και ενώ η Μαρίνα μου παίρνει πίπα: Σιγά μωρή, τι είναι το καυλί του λαγού μου, λεβιές ταχυτήτων και το πας μπρος πίσω??
Ατάκα Νο2: έλα μωρό μου πες σε αυτήν την τιποτένια ότι δε συγκρίνεται το δικό μου πατουσάκι των βορείων προαστείων, με το δικότης κοραλλί μπουρναζιώτικο....
Ατάκα Νο3: (Από τη Μαρίνα): Πρέπει να σου πω κάτι μωρό μου...Και γω γαμιόμουν, με όλους τους πιλότους της Lufthansa στα ταξίδια που έκανα, αλλά έχυνα μόνο όταν σε σκεφτόμουν...
Φοβερές ατάκες μεταξύ τους, με στυλ και ύφος αληθινό, το σφυροκόπημα έδεινε και έπαιρνε, αλλαγές προφυλακτικών και πότε να παίρνω στα 4 τη Μαρίνα με τον υπέροχο κώλο και πότε τη Νάνσυ ιεραποστολικό και τούμπαλιν...Λεπόμέρειες στην κμριτική που θα ακολουθήσει...Πέρασα κατσαπληκτικά, γέλασα με την καρδιά μου αν και στην πραγματικότητα θα είχαμε άλλη εξέλιξη αν μου συνέβαινε αυτό...
RespectΞεκίνημα mega τσάρκας με την δύση του ήλιου, απόγευμα Παρασκευής με συνοδοιπόρο τον lagonissian :
Φυλής 104 : Τζουλη [size=20pt]Ψηλή εντυπωσιακή ξανθιά με μακριά μαλλιά και πλούσιο φυσικό στηθος. Γνωστη και σαν Σοφία στο Βρ. 42 παλιότερα[/size]. Μαρίνα Νεαρή μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά μέχρι την μέση. Όμορφο πρόσωπο, περιφέρεια που κολάζει, αρκετά κοινωνική στο σαλόνι. Έχει θητεύει και στο Πειραιώς 196 κ.λπ. σαν Γαβριέλλα. Νάνσυ. Όμορφη ξανθιά με μακριά σπαστά μαλλιά, Ενισχυμένο στήθος,κ αμπυλωτο κωλαράκι, με μεγάλη θητεία σε πολλά studio της πόλης μας. Ο λαγός πήρε duo την Μαρίνα και την Νάνσυ, εκπληρώνοντας μια φαντασίωση του. Λεπτομέριες στην κριτική του.
Και γιατι δεν μου μίλησες ????τον ινδιανο τον είδα σημερα στο σου-μου ;) ;)
Χθεσινοβραδινή κατάθεση στο Φυλής104 επιλέγοντας μια "ιδιαίτερη"εμπειρία. Επέλεξα να κάνω παρτούζα με τη Μαρίνα και την Νάνσυ με το εξής σενάριο. Ξεκίνησα τη φάση πρώτα με τη Νάνσυ,η οποία είχε το ρόλο της γκόμενας που με ξεμυάλισε και βρέθηκα μαζί της στο κρεβάτι, ξεκινώντας τα φιλιά, τα γλειψίματα, περιποιούμενος το πεντακάθαρο αιδοίο της. Μετά από κανένα 5λεπτο σκάει μύτη και η Μαρίνα, η οποία ήταν η επίσημη αγαπημένη μου και μας έπιασε στα πράσσα... Αυτό που ακολούθησε μπορεί να παρομοιαστεί ως θέατρο του παραλόγου. Τα κορίτσια πιαστήκανε μαλλί με μαλλί, τα βρισίδια πήγαιναν σύννεφο, ώσπου από τα βρισίδια μετά ως δια μαγείας περάσαμε σε μπερδέματα 3ου τύπου, τρομερά απολαυστικά. Τα κορίτσια ήταν πολύ σούπερ, μπήκαν στο πετσί του ρόλου, με τρελλάνανε και φυσικά αυτό που θυμάμαι είναι και οι τρομερές ατάκες που δεν μου αφήσανε΄΄αντερο από το γέλιο με τη Νάνσυ να αναδεικνύεται σε μεγάλο ταλέντο....
Ατάκα Νο1 και ενώ η Μαρίνα μου παίρνει πίπα: Σιγά μωρή, τι είναι το καυλί του λαγού μου, λεβιές ταχυτήτων και το πας μπρος πίσω??
Ατάκα Νο2: έλα μωρό μου πες σε αυτήν την τιποτένια ότι δε συγκρίνεται το δικό μου πατουσάκι των βορείων προαστείων, με το δικότης κοραλλί μπουρναζιώτικο....
Ατάκα Νο3: (Από τη Μαρίνα): Πρέπει να σου πω κάτι μωρό μου...Και γω γαμιόμουν, με όλους τους πιλότους της Lufthansa στα ταξίδια που έκανα, αλλά έχυνα μόνο όταν σε σκεφτόμουν...
Φοβερές ατάκες μεταξύ τους, με στυλ και ύφος αληθινό, το σφυροκόπημα έδεινε και έπαιρνε, αλλαγές προφυλακτικών και πότε να παίρνω στα 4 τη Μαρίνα με τον υπέροχο κώλο και πότε τη Νάνσυ ιεραποστολικό και τούμπαλιν...Λεπόμέρειες στην κμριτική που θα ακολουθήσει...Πέρασα κατσαπληκτικά, γέλασα με την καρδιά μου αν και στην πραγματικότητα θα είχαμε άλλη εξέλιξη αν μου συνέβαινε αυτό...
τυπε εκεινη την ωρα ησουν απασχολημενος με εναν ευτραφη κυριο με γυαλιά και με εναν αλλο πιο νεαρο παλι με γυαλια...Και γιατι δεν μου μίλησες ????
και πως τον γνωρισες ρε τυπε?τυπε εκεινη την ωρα ησουν απασχολημενος με εναν ευτραφη κυριο με γυαλιά και με εναν αλλο πιο νεαρο παλι με γυαλια...
αναμενουμε αναλυτικη κριτικη σου λαγεΧθες το βράδυ, ελαφρά ξενερωμένος και μην έχοντας ξεκάθαρο στόχο για να περάσω με κάποια κοπέλα στο δωμάτιο, μιας και δεν μου έκανε τίποτα ιδιαίτερο κλικ, τελικά αποφάσισα και μετά από τόσο καιρό που την ξέρω, πέρασα με τη Τζούλια, την Πολωνέζα στο Κασσάνδρας8...Λοιπόν, και πολύ το άργησα....Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι αληθείς!! Φοβερό σεξ, με φοβερά στησίματα....πίπα πορνοσταρικού χαρακτήρα χωρίς προφυλακτικό, υγρή, βαθιά με κοιτάγματα, κοπανήματα στη γλώσσα....Στο σεξ το κάναμε σε ολες τις γωνιές του δωματίου... Θα ακολουθήσει κ ριτική αργότερα...
Απ' οτι βλεπω τσαρκαρεις μονος πλεον. Φοβηθηκαν ολοι με τη φορα που εχεις παρει και τη κανανε...(τοιχο-τοιχο για σιγουρια).Χθες το βράδυ, ελαφρά ξενερωμένος και μην έχοντας ξεκάθαρο στόχο για να περάσω με κάποια κοπέλα στο δωμάτιο, μιας και δεν μου έκανε τίποτα ιδιαίτερο κλικ, τελικά αποφάσισα και μετά από τόσο καιρό που την ξέρω, πέρασα με τη Τζούλια, την Πολωνέζα στο Κασσάνδρας8...Λοιπόν, και πολύ το άργησα....Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι αληθείς!! Φοβερό σεξ, με φοβερά στησίματα....πίπα πορνοσταρικού χαρακτήρα χωρίς προφυλακτικό, υγρή, βαθιά με κοιτάγματα, κοπανήματα στη γλώσσα....Στο σεξ το κάναμε σε ολες τις γωνιές του δωματίου... Θα ακολουθήσει κ ριτική αργότερα...
Τυπε και στη δικη μου τσαρκα, με το ζορι κρατηθηκα να μην περασω, υστερα απο τις κριτικες που εχω διαβασει, αλλα την ακρως καυλωτικη παρουσια τηςΧθες το βράδυ, ελαφρά ξενερωμένος και μην έχοντας ξεκάθαρο στόχο για να περάσω με κάποια κοπέλα στο δωμάτιο, μιας και δεν μου έκανε τίποτα ιδιαίτερο κλικ, τελικά αποφάσισα και μετά από τόσο καιρό που την ξέρω, πέρασα με τη Τζούλια, την Πολωνέζα στο Κασσάνδρας8...Λοιπόν, και πολύ το άργησα....Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι αληθείς!! Φοβερό σεξ, με φοβερά στησίματα....πίπα πορνοσταρικού χαρακτήρα χωρίς προφυλακτικό, υγρή, βαθιά με κοιτάγματα, κοπανήματα στη γλώσσα....Στο σεξ το κάναμε σε ολες τις γωνιές του δωματίου... Θα ακολουθήσει κ ριτική αργότερα...