Ξεκίνημα mega τσάρκας με την δύση του ήλιου, απόγευμα Παρασκευής με συνοδοιπόρο τον lagonissian :
Αθανασίας 3 : Λίλλυ. Νεαρη εντυπωσιακή ξανθιά με πλούσιες καμπύλες και πολλά τατουάζ. Μα πάρα πολλά τατουαζ….. Φουλ πρόγραμμα
Αριστοτέλους 6: Έλενα. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, γλυκό πρόσωπο και πλούσιο φυσικό στήθος σε κοινή θέα.
Αριστοτέλους 5: Κατρίν. Αδύνατη ξανθιά με ίσια μαλλιά και παράλληλες εμφανίσεις στο Κηφισού 30. Ρουμπυ. Χυμώδης μελαχρινή με μακριά μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος ανάλογη περιφέρεια, με πέρασμα από το Φ104 σαν Ρομπερτα. Στα υπόψην. Εμμανουέλλα. Ψηλή skinny μελαχρινή και «άγρια» χαρακτηριστικά προσώπου. Τιμές από 40 ευρώ
Τριγγέτα 3: Πάμελα. Εντυπωσιακή ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος. Γνωστή και σαν Κάτια από το παλιότερα πέρασμα της στον όμιλο Κασσάνδρας.
Ελ. Βενιζέλου 40 : Σοφία. Ψηλή αρχοντική ξανθιά, με πολύ γλυκό πρόσωπο, αδύνατη σχετικά. Έλενα μελαχρινή με πλούσιο ενισχυμένο στήθος, μεγάλο τατουάζ στην μέση. Τάνια Καστανή Milf στον μέσο όρο επιεικώς, η οποία δεν νομίζω να έχει τύχη συγκρινόμενη με τις δυο συναδέλφους της. Ισως οι υπηρεσίες της να είναι το δυνατό χαρτί της.
Ελ. Βενιζέλου 35 : Μπιάνκα. Μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ενισχυμένο στήθος σωστές αναλογίες και sexy πρόσωπο.
Θησέως 365: Κλειστό
Ελ. Βενιζέλου 79 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν
Πειραιώς 193: Καρλίτα σκουρόχρωμη μιγάδα με αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Πιασμένα κότσο μα μαύρα της μαλλιά. Αναστασία, καστανή μετριότητα χωρίς κάτι άξιο αναφοράς, πάντα για τα γούστα μου.
Πειραιώς 121: Σελένα. Νεαρή καστανή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους. Όμορφο νεανικό σώμα, φυσικό στήθος σε κοινή θέα. Καμία σχέση με την κοπέλα που εργάζεται Κροκεών 6, με το ίδιο όνομα. Ο λαγός ενθουσιάστηκε, για έμενα αδιάφορη…..
Ιεροφάντων 9: Μόνικα και Κωνσταντίνα. Τα γνωστό δίδυμο της αλυσίδας. Όσοι ασχολούνται έστω και λίγο με τα studio τις γνωρίζουν.
Σερβίων 26: Βαλεντίνα. Η γνωστή πληθωρική Τσέχα με το πλούσιο φυσικό στήθος.
Κασσάνδρας 4: Κλειστό
Κασσάνδρας 4Β: Μίκυ Εντυπωσιακή νεαρή ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά, Ωραίο σώμα, καμπυλωτή περιφέρεια, φουλ πρόγραμμα. Βάλια. Κάτι αντίστοιχο με την Μίκυ αλλά σε μελαχρινή έκδοση και σε ένα-δυο «νούμερα» μεγαλυτερη όσο αφορα τις διαστάςεις.. Γνωστή και από το Amnezia σαν Ρωξάνη.
Κασσάνδρας 4Γ: Πάολα Νέα άφιξη στον όμιλο. Ξανθιά αδύνατη εσεχτικά ίσια μαλλιά, με εμφανή την απειρία της στο σαλόνι. Πολύ μακριά από τα standards μου. Σαμπρίνα. Milf με πολύ κοντά μαλλιά, σε στυλ Burt Simpson. Πλούσιο στήθος, καμπυλωτή περιφέρεια, όσο πάει και ομορφαίνει και μου ξαναμπαίνουν ιδέες για δεύτερο test drive μετά από το πολύ επιτυχημένο που είχα μαζί της τα περασμένα Χριστούγεννα περίπου.
Κασσάνδρας 6: Ζέτα. Εντυπωσιακή ξανθιά παρουσία, ίσια μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος, ωραίο σώμα και περιφέρεια. Κατά την άποψη μου είναι η ομορφότερη κοπέλα εξ αλλαγής φύλλου που έχω δει.
Κασσάνδρας 3(κάτω): Λάουρα. Η μελαχρινή καλλονή με τα ίσια μακριά μαλλιά, το όμορφο πρόσωπο και το φυσικό στήθος θαύμα της φύσης.
Κασσάνδρας 3 (πάνω): Κλειστό
Κασσάνδρας 8Α: Μαρίζα. Νεαρή μελαχρινή, ίσια μακριά μαλλιά, ντυμένη με κόκκινα εσώρουχα. Αρκετό sex appeal και νάζι στο σαλόνι της.
Κασσάνδρας 8Β: Νικολέτα. Ξανθιά γλυκιά κοπέλα με μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος. Επέστρεψε και πάλι στον όμιλο μετά από μεγάλη απουσία.
Κασσάνδρας 8Γ: Μαρίνα Μια ακόμα επιστροφή. Ψηλή, εντυπωσιακή μελαχρινή, με μακριά μαλλιά, αδυνατισμένη εμφανώς. Μεγάλα εκφραστικά μάτια, σαρκώδη χείλη. Δεν μιλάμε για άλλη από την Μαρίνα με μεγάλη θητεία στο φυλής 104. Ελίζα ή αλλοιως Σάρα. Μια κοπέλα με μεγάλη θητεία στον όμιλο, για την οποία έχω αναφερθεί εκτενώς σε παλιοτερες τσάρκες μου.
Ιερά Οδός 66: Αλίνα. Η νεαρή αδυνατούλα με τα ίσια μακριά μαλλιά, μόνιμη σχεδόν στη νυχτερινή βάρδια στο ίδρυμα. Αντιγόνη. Νεαρή ξανθιά με μαλλιά μέχρι τους ώμους, αρκετά συμπαθής σαν παρουσία σε γενικές γραμμές.
Κωνσταντινουπόλεως 61: Δεν μας έκαναν την τιμή μας ανοίξουν. Από τηλε scouting έμαθα πως εργάζεται κάποια Σάφη, άγνωστη σαν όνομα σε εμένα τουλάχιστον.
Μ. Αλεξάνδρου 133: Κλαούντια. Νεαρή καστανόξανθη με ίσια μακριά μαλλιά. Αδύνατη σχετικά και τατουάζ μπροστά δεξιά στην κοιλιακή χώρα. Με μεγαλη θητεία στο Amnezia.
Κωνσταντινουπόλεως 80: Μιχαέλλα. Ένα ακόμα από τα κορίτσια του Amnezia. Ψηλή αδύνατη, με πλούσιο φυσικό στήθος. Γλυκό πρόσωπο, ίσια καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τις ωμοπλάτες.
Κωνσταντινουπόλεως 92Α: Αντα. Μελαχρινή χυμώδης με σαρκώδη χείλη, μακριά ίσια μαλλιά, περιφέρεια «Βραζιλιάνικη», μικρό φυσικό στήθος που είναι παραφωνία συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα της. Αν και είμαι αντίθετος στις προσθετικές, πιστεύω πως είναι από τις περιπτώσεις που χρειάζεται. Ραφαέλα. Νεαρή ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά. Αδύνατη με πολύ εκφραστικά μάτια, γλυκό χαμόγελο. Ιδανική για τους λάτρεις των Petit κορασίδων.
Φυλής 104 : Τζουλη Ψηλή εντυπωσιακή ξανθιά με μακριά μαλλιά και πλούσιο φυσικό στηθος. Γνωστη και σαν Σοφία στο Βρ. 42 παλιότερα. Μαρίνα Νεαρή μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά μέχρι την μέση. Όμορφο πρόσωπο, περιφέρεια που κολάζει, αρκετά κοινωνική στο σαλόνι. Έχει θητεύει και στο Πειραιώς 196 κ.λπ. σαν Γαβριέλλα. Νάνσυ. Όμορφη ξανθιά με μακριά σπαστά μαλλιά, Ενισχυμένο στήθος,κ αμπυλωτο κωλαράκι, με μεγάλη θητεία σε πολλά studio της πόλης μας. Ο λαγός πήρε duo την Μαρίνα και την Νάνσυ, εκπληρώνοντας μια φαντασίωση του. Λεπτομέριες στην κριτική του.
Βριλησσού 60 (κάτω): Τζένη. Η milf με τα κοντά κοκκινωπά μαλλιά που βρίσκουμε μόνιμα εδώ τον τελευταίο καιρό. Αυτή την φορά στα προγράμματα της ανακοινώθηκε και πρωκτικό στα 80. Η πάντα συμπαθής κυρία Βάνα, μας ανακοίνωσε ότι από εβδομάδα αναμένονται 3 νέες αφίξεις που θα εμπλουτίσουν το roster για περισσότερες βάρδιες για ποικιλία κοριτσιών.
Βριλησσού 46: Κορίνα Νεαρή εντυπωσιακή ξανθιά, με ίσια μαλλιά και φουλ πρόγραμμα.
(ελεύθερο +πρωκτικό) Τζίνα. Μελαχρινή νεαρή με ίσια μαλλιά, απλά συμπαθής παρουσία για μένα, super για τον λαγό. Για την Τζίνα απλό πρόγραμμα μόνο.
Βριλησσού 42: Μαργκώ. Η εντυπωσιακή ξανθιά Ρωσίδα του ομίλου. Ξανθιά ??? Οοουπς γράψε λάθος.. Πλέον καστανή, που κατά την άποψη μου δεν της πηγαίνει. Ρούμπυ. Νεαρή εκ Ρουμανίας. Όμορφη με μοντέλο σώμα, πλούσιο στήθος γλυκό πρόσωπο. Μέχρι πρόσφατα στην γερμανική αλυσίδα. Ένας από τους στόχους του λαγού. Η Φρίντα και η Ρομερτα επιστρέφουν από Τρίτη συμφώνα με τον κύριο Θάνο….
Βριλησσού 36: Μαριάννα. Η μελαχρινη γυναικάρα με τα σπαστά μακριά μαλλιά μέχρι την μέση περίπου. Την θεωρώ μια από τις καλύτερες «περιπτώσεις» τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και σε συνδυασμό υπηρεσιών. Λίζα. Επέστρεψε ανανεωμένη μετά από δεκαήμερες διακοπές στην πατρίδα της. Νεαρή αδύνατη σχετικά, με ίσια μακριά ξανθά μαλλιά,. Για την Λίζα φουλ πρόγραμμα, για την Μαριάννα ξεχνάμε το πρωκτικό.
Βριλησσού 36Α: Μαρκέλα νεαρή ξανθιά, με σπαστά μακριά μαλλιά μέχρι την μέση. Γλυκό πρόσωπο, έχει χάσει κάποια κιλά, συγκριτικά με το πρόσφατο παρελθον. με γυαλάκια στο σαλονάρισμα της, που της έδιναν πολύ sexy τόνο. Νταίζυ, μελαχρινή με ωραίο σώμα, εντυπωσιακή περιφέρεια, φυσικό στήθος. Η συνεύρεση μας ακόμα πρόσφατη, όποτε ήταν αρκετά φιλική και διαχυρική στο σαλόνι και με καυλάντισε πολύ.
Βριλησσού 55: Εμιλυ. Μελαχρινή αδύνατη με μακριά μαλλιά με μαύρη "βάση" και πολλές ξανθές ανταύγειες. Φουλ πρόγραμμα Ευδιάθετη, φιλική, μιλήσαμε αρκετά στο σαλόνι, μιας και γνωριζόμαστε, από τη μεγάλη της θητεία στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου.
Κηφισού 30: Αφροδίτη. Μελαχρινή Ελληνίδα με σγουρά μαλλιά σε στυλ «Μαρίας Σολωμού». Πλούσιο στήθος, αναλόγων διαστάσεων περιφέρεια, ψηλή σχετικά Έλενα, νεαρή καστανόξανθη, αφράτη με γλυκό πρόσωπο, μου έκανε το «κλικ» αλλά δεν πέρασα. Ίσως μια άλλη φορά…….