1. Σε ότι αφορά τις τιμές δεν δέχονται σε όλα τα studio το απλό με 40, σε αρκετά το δέχονται αλλά είναι μειοψηφία. Δωράκι στα 50 )π.χ 69 πάλι κάποιες κάνουν αλλά όχι όλες. Πιστεύω ότι αν το έχεις σαν χαρακτήρας το παζάρι σε όλα τα πράγματα πάντα θα βγαίνεις κερδισμένος. Αλλά αν δεν το έχεις, δεν σου βγαίνει (όπως εγώ). Απο την άλλη
ίσως να πέφτει και η ποιότητα των υπηρεσιών.
2. Σε ότι αφορά την πίεση του να περάσεις λειτουργεί μακροχρόνια αρνητικά για τα studio αλλά κάποιες υπηρεσίες δεν το καταλαβαίνουν. Αν ξέρεις ότι θα πας και θα σου βγάλουν το συκώτι αποφεύγεις το συγκεκριμένο μαγαζί οπότε χωρίς τσάρκα δεν έχει και συνεύρεση. Κάποιοι πάντως όταν το γράφουμε εδώ διορθώνονται, έχω παρατηρήσει πως όταν σχολίασα κάτι αντίστοιχο για τα Τατοΐου 58 δεν ξανασυνέβει ποτέ. Αντίθετα πριν 4-5 μέρες στο Τατοίου 71, λέω ευχαριστώ πολύ και πάω να φύγω, και μου απαντάει η κυρία:
-Γιατί φεύγετε;
-Σας ευχαριστώ, θα κάνω μια βόλτα και θα αποφασίσω.
-Δεν σας αρέσει η κοπέλα;
-Ωραία είναι η κοπέλα
- Τότε γιατί φεύγετε;
Την βάζεις κάτω να την γαμήσεις τώρα κύριε πρόεδρε;
Και για αυτό το θέμα και όσοι δεν ανοίγουν (που το κάνουν για να αποφύγουν τις τσάρκες, σιγά μη φοβούνται οι τσατσάδες και οι πουτάνες...) πρέπει να καταλάβουν ότι ο βασικό νόμος της αγοράς είναι ο πελάτης να νιώθει ότι δεν πιέζεται να αγοράσει, να νιώθει ευχάριστα. Απο όσους δουν το εμπόρευμα σου ένα 10% θα ψωνίσει έτσι και αλλιώς, και στον Κωτσόβολο το ίδιο ισχύει...