Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
681
Κριτικές
20
Like
310
Πόντοι
5.785
Γεια σας συναγωνιστές,

υπάρχει καμμία πληροφορία για Ιπποκράτους 144? Φέρνει κατά καιρούς αρκετά καλά κομμάτια και είναι αξιόλογο το μέρος με τις υπηρεσίες που προσφέρει.
 

tolis114

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
36
Like
0
Πόντοι
0
Xθες πηγα για πρωτη και μαλλον και τελευταια φορα στο Συγγρου 144 , η ευγενεστατη κυρια της υποδοχης με ενημερωσε για τα προγραμματα , 50 η 60 η και 80 για 69 , ηταν η Λανα η Γιαννα , δεν καλοακουσα μια καλοσχηματισμενη προς το αδυνατο 25αρα, πηρα το προγραμμα των 80 , ομως ρε παιδια ομολογω οτι σιχαινομαι να γλειψω μουνι πουτανας οσο καθαρο και ναναι ,οποτε την αφησα να ασχολειτε εκεινη ,αποπειρα μου για κολοδακτυλο ,απετραπει γλυψιμο μπαλακιων , οχι , οποτε φτανοντας σε καλη στυση την πηρα πισωκολητο με αρκετα βγαλσιματα και μπασηματα με μηδενικη συμμετοχη της ,καποια δε στιγμη επειδη αργουσα να τελειωσω καταλαβα οτι δυσανασχετησε , υποψιν οτι δεν ξερει ουτε μια λεξη ελληνικα , εγω καθολου αγγλικα οποτε μονο νοηματικη , ισως ξαναδοκιμασω εκει με την πολυδιαφημισμενη Ισαβελα η οποια παει μονο απογευματα μετα τις 6.00 . Ομως με τα ιδια λεπτα παω Σκρα και διαλεγω μεσα απο 6-7 και μου κανουν πολυ περισσοτερα  και υπαρχουν και 2 τουλαχιστον που δινουν και κολαρακι. Αυτα.
 

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
117
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Επιβεβαιώνω την πλειοψηφία των συναδέλφων στην κριτική περί Ισαβέλλας. Προφανώς είναι προσποιητή η οικειότητα αλλά, δεν κατάλαβα, τι θέλουμε, να μας ερωτεύτει στα 10 δευτερόλεπτα ???  :o Αυτό που έχει σημασία έιναι ότι η κοπέλα είναι επαγγελματίας και τιμά κάθε σέντς απο το πενηντάρικο που δίνουμε ! Δεν σε ξεπέταει, είναι φιλική, ίσως να προσπαθεί να το απολαύσει και η ίδια προκειμένου να κάνει πιο ευχάριστη την δουλεία της. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναματαδεί τόσο φιλική και οικεία συμπεριφορά από "εργαζόμενο κορίτσι"  Ως εμφάνιση υστερεί κάπως σε σχεση με τα γούστα μου  ( μου αρέσουν τα έκφυλα μελαχροινα καμπυλάτα κοντοπούτα  :rockon: ,  αλλά ως συμπεριφορά 11/10 ! ΤΕΛΟΣ
 

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Μηνύματα
1.777
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
πηγα στιν μονικα , τι παιδι ειναι αυτο ρε παιδια σκετο μοντελο

στο σαλονι ειμασταν με αλλους 5 ή 6 συναγωνιστες βγαινει η μονικα και η 4 φευγουν και παθαινω πλακα , που πατε ρε παιδια , θα βρειτε και αλου τετοια γυναικα ?

τελος παντων περασα , με μια λεξει φοβερη ................

ομως η κ@βλες δεν ειχαν φυγει ολες και ψαχνοντας την γυρω περιοχη , τριγγετα μια κοντι ξανθια ,λιζα στο οναμα δεν μου αρεσε , στα αλλα τιποτα το αξιολογο , ωσπου πηγα στιν θαρυπου , και συνανταω , ψιλη (1.90 περιπου χωρις τακουνια ), ξανθια με καρο κοντο μαλι , βυζι 2-3, υπεροχα ποδια , περναω με το απλο 50 ευρω , και γηνεται της κολασεως , κατι στασης υπεροχες , με βαζη ορθιο και μου εξηγιεται μια πιπ@ τελεια , ερχεται απο επανω μετα και βαζει τις πατουσε επανω στο κρεβατι και με απογειωνει , λες και βλεπεις τσοντα στο φιλμενετ . τι να σας λεω αλλαξαμε περιπου τεσσερις με πεντε στασεις αλλα οχι τις κλασικες , σας λεω και γαμας σε τσοντα

εγω παντως τελιωσα καθε τριτη ..........  μονικα , και μετα θαρυπου ( ονομα δεν συκγρατησα )  αλλα μου ειπε οτι μονο τριτη βραδυ δουλευη εκει ..........

 

Επισκέπτης
Mikrosgr,
Μόνικα, πού;
Θαρύπου, αριθμός;
Ευχαριστώ.
 

Επισκέπτης
θαρυπου 10 ν.κοσμοs εισοδοσ απο φραντζη.Η μονικα που ειναι?
 

Επισκέπτης
Η Στεφανία στην Θησεως υφησταται ή ειναι Σερβιών και τι ώρα
 

Επισκέπτης
Μονικα Αριστοτελους Καλλιθεα.
Βερολινεζα ξανθια καποιας ηλικιας με μεγαλο της ατου οτι γουσταρει να σε τσιμπουκονει στα ορθια και το κανει παρα μα παρα πολυ καλα.
Στον πηδω φωνουλες και τετοια καλο γενικα στησιμο.
Το βασικοτερο δεν πετας το 50αρικο στα σκουπιδια. :rockon:
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Παιδιά είχαμε καμιά εξέλιξη στο θέμα της Άννας από Πιπίνου 118 (βράδυ) ? Δεν πάω εγώ , γιατί με τις τσατσάδες της αλυσίδας Λέλας, Πιπίνου, Αριστομένους θα παίξω μπουνιές. Θέλω να είναι καρατσεκαρισμένο ότι θα την βρω. Είναι ΤΡΟΜΕΡΗ! Τιμήστε την άφοβα.  ;) 
 

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Μηνύματα
1.777
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
θαρυπου 10 ν.κοσμοs εισοδοσ απο φραντζη.Η μονικα που ειναι?
Μονικα Αριστοτελους Καλλιθεα.
Βερολινεζα ξανθια καποιας ηλικιας με μεγαλο της ατου οτι γουσταρει να σε τσιμπουκονει στα ορθια και το κανει παρα μα παρα πολυ καλα.
Στον πηδω φωνουλες και τετοια καλο γενικα στησιμο.
Το βασικοτερο δεν πετας το 50αρικο στα σκουπιδια. :rockon:

για αυτο το σιτε ειναι υπεροχο , διοτι ο ενας βοηθαει τον αλλον

σωστη ολοι σας ( οπως παντα )

για την μονικα δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ μεγαλη ( σε ηλικια ) !!!!!!!!!

αλλα ποιος γ@μιετ@ι για τιν ηλικια της , το θεμα ειναι να γ@μ@μ@ι καλα , πολυ καλα , και ξανα , και ξανα  (χαχαχαχαχαχαχαχα)
 

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.297
Κριτικές
18
Like
2.021
Πόντοι
5.975
Σημερα στο Συγγρου 144, πήγα  για την  ... Αννα  η οποία είναι η ίδια η ξανθιά Γιάννα  που δούλευε μέχρι τον Μάιο στο Φ71 επάνω πρωινά- με το τατού αετό ψηλά στην πλάτη, η αναφερθείς τότε ώς σοφιστικέ , που διαβαζε βιβλία στην κουζίνα, άγγελος  κλπ . Από τα Τσεχογερμανικά σύνορα- που τελικά δεν θέλει να λέει ότι είναι Τσέχα (πάντως για τις Τσέχες τα έχετε πει τελικά πολύ  σωστά στο θρεντ για Πράγα) Όντως η κοπέλα δεν ήταν για Φυλής. Αλλα δυστυχώς η συμπεριφορά της, αν  και την ήξερα– ήταν όπως στην Φυλής και στην Ιπποκράτους παλιά/ μην πω χειρότερα. Τυπικα ευγενής,  προγραμματάκι με παπι μέτριο, μετά από πάνω , μετά άλλη μία  ιεραποστολικό  ή στα 4 και τέρμα. Μούγγα -  ή και λίγες πνιχτές φωνούλες, συμμετοχή καθόλου. Απλά μου έφυγε μια περιέργεια που είχα από μηνών και σιγούρεψα τό οτι δεν θα ξαναπάω σε στούντιο. Η Γιάννα εχει επαγγελματικοποιηθεί άγρια- απόλυτα λογικό αφού δουλευει κάθε μέρα αλλού, στα Σ 144, Τριγγέτα, Ιπποκρ 144 και Καρέα  ή Κηφισού  νομίζω.Τιμές οι ίδιες με Ισαβέλλα-
Δηλ. 50 απλό, 60  με σεξ  σωου , 80Ε με 69  ---για φουλ με 100 δεν ρώτησα.
:o
 

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Μηνύματα
828
Like
24
Πόντοι
6
Επισκεψη Τεταρτη βραδυ-20.00' περιπου- στην Ιπποκρατους 144. Ερημια στο σαλονι, κοπελλα η Χριστινα, Γερμανιδα, μεσο υψος,καλο σωμα, μαυρο ισιο μαλλι, βυζος Νο2 και εξαιρετικος κωλος, ηλικια γυρω στα 25. Κλασσικο κλιμακουμενο τιμολογιο, με Ε 100 και κωλος. Εμφανιζεται επισης και στα αλλα της αλυσιδας-Συγγρου 144/Τριγγετα 3/Βουλιαγμενης. Αξιζει μια τουλαχιστον επισκεψη, αξιοπιστη επιλογη.Μονο μελανο-κυριολεκτικα- σημειο οι μαυρες πατουσες της, αν και στο υπολοιπο σωμα ηταν καθαρη.
 

Επισκέπτης
μια στασι στο φρατζι 47 αναστατοσε τις πολιποθιτες ψολαρες μας με τιν πανεμορφι πριγκιπεσα τις παραμιθενιας ιδονις νταρια!!!!
ι ατακτι και λισαλεα ξανθια γαζελα βγικε με ενα καυλοιδες ναζι στο σαλονι θελοντας να τιθασευσει τις καυλες μας οπος μασ διλοσε εκινι!
πορνοδιαστροφικο καυλοιδες ον ,μια πραγματικα ατιθασι και καλιγραμι κορασιδα που μπορει να αναστατοσι το κοσμο του καθε καυλιαρι!!!!
μεγαλι και τιτανια μορφι ι κιρα ειρινι!!!!πολλα respect λεμε!!!
ολα τα ευρο αυτι ι αιθαιρια παρουσια του πουταναδικου!κιρα ειρινι εισαι ολα τα λεφτα καυλιαρα μου!!!!!!ξεροχινο λεμε!!!!

επισις θα ιθελα να διλοσο πος το  πνευμα του θριλικου αφεντικου στιν φρατζι  παραμενι  ζοντανο....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Επισκέπτης
μια πλιροφορια για τουσ φαν πορνοκαυλιαριδες τισ μελιναρας!!!
ι μελινα τελος απο πειρεος 109...
καθε δευτερα προι θα πιτσιλιετε θισεος 365!!!!
 

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Μηνύματα
166
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Χθεσινή επίσκεψη μετά τις 23:20 Φραντζή 47 μετά το ματς του Πανιωνίου με τη Σοσό και την ήτα μας για να πνίξω τον καημό μου.Είχα πάνω από μήνα να περάσω και ώ τι έκπληξη η ιέρεια του πληρωμένου και αβυσαλέου έρωτα Ντάρια !!.Πληρώνω και βουρ στο κρεβάτι.Και ω τι έκπληξη η Ντάρια σαφώς ανανεωμένη,ελαφρώς αδυνατισμένη (από ότι μου είπε κάνει δίαιτα και γυμναστική-τα αποτελέσματα φαίνονται )με το καυλωτικό νάζι της να με στείλει στα ουράνια του UEFA  συγνώμη της ηδονής ήθελα να πω.Ευχάριστη,πρόσχαρη,ανεκτική και καλή επαγγελματίας η Ντάρια βρίσκεται εκεί για να πνίξει τις καύλες μας όπως είπε και πάντα θα μας προσέχει για να μας έχει.Σωστό marketing !.Πιτσιλιστή κρίμα που δεν ειδωθήκαμε γιά να γνωριστούμε μιας και πέρασες και εσύ.Πίτσι η κα Ειρήνη είναι αυτή η χοντρούλα με τα μαύρα που μοιάζει λες και βγήκε από καμιά ταινία του Φρανκεστάιν ?
 

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Μηνύματα
446
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
Εχθες περι τις 11 το βραδυ στο συγγρου 144. Καστανο κοντοπουτανο απο την ρουμανια Dellia στο ονομα. Πολυ καλο και γυμνασμενο κορμι τελειος μικρος σφιχτος και ατακτα πεταχτος κολαρακος. Ωραιο και στιτο βυζι Νο 2-3. Αδειο το καταστημα περνα με το απλο τον 50. ματα 5 λεπτων ερχεται και το ρουμανιακι τσιτσιδωνεται και την πευτη στο κρεβατι. αρχιζει τα χαδακια και σαν το εργαλειο ορθωνεται του φοραει το αδιαβροχο με το στομα και ορμαει στο τσιμπουκι γαματη παθος. Πολυ καλη πιπα. την στινο στα 4 και ω τι ομορφη θέα, αρχιζω να την τιμωρω χτιποντας της τα κολομερια μεχρι που την ισωσα μπρουμιτα στο κρεβατι γαμοντασ την δυνατα. Πολυ καλη η σημετοχη τησ ως εδω βε βογκιτα και καλες κινησεις. Ξεχασα να πω οτι οσο ηταν στα 4 κουνουσε τοσο καλα τον κολο της που απλα την αφησα να γαμιεται μονη της με την πουτσα μου. Μετα την εβαλα απο πανω με "πλατη στο καλαθι", γα να εξακολουθισω να εχω την υπεροχη θεα του κολου της και μετα πο λιγο, δεν την βολεβαι και τοσο αυτη η σταση, το γυρισαμε στο ιεραποστολικο οπου και κατεθεσα μετα απο κανα 10λεπτο. Μονο αρνυτικο το οτι δεν δεχοταν γλιπσιμο στα βυζια και γενικα στο σωμα της.
Συμπερασμα: πολυ θετικη εμπειρια, καλη συμετοχη και πολυ καλο κορμι, ευχαριστη και γελαστη παρουσια.
 

Επισκέπτης
ξερετε ποιες θα παιζουν τριγγετα και συγγρου 144 σημερα
ευχαριστω παιδια
 

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Μηνύματα
101
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παλικαρια ξερετε ποια ειναι απογευμα φραντζη 47?
 

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Μηνύματα
283
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους η Σιμονε ειμαι για οποιος ενδιαφερει το μαγαζι εκλεισε,μωλης δω τι θα κανω θα γραφω οποιος θελει μπορει να με παρει στο τηλ.προσοπικο μου που εχω στο σιτε.Θελω να ευχαριστισω ολοι σας που παντα ηταν κοντα μου,ελπιζω ολα να πανε καλα να βρω κατι σε αλη περιοχι κ να σιναντισουμε κ παλη......με πολυ αγαπη η φιλη σας ΣΙΜΟΝΕ.
 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Μηνύματα
4.264
Κριτικές
257
Like
11.797
Πόντοι
19.505
Σήμερον μεσημέρι
-βριλησού 60 κλειστόν
-βριλησού 46 η Σάντρα (υποκλίνομαι)Στην επόμενη βάρδια δεν θα είναι η Κιμ (αύριο πρωί) ή η Μαρίνα (Κυριακή) αλλά δεν ξέρουμε ποια θα είναι.
-δευκαλίωνος η γνωστή μας Άννα, μια χοντρή μπάζο και μια πιο λεπτή αδιάφορη, αμφότεραι με fishnets και high heels. Στο πρόγραμμα λεσβιακό, πρωκτικό, ακάποτα κλπ κλπ
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom