Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Μηνύματα
259
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!  KALI EVDOMADA!!!    :smitten: :smitten: :smitten:
PROGRAMMA GIA 06.05.2013.

*KATEXAKI 8
11:00-20:00 LAURA          20:06 NAOMI

*THISEOS 35
10:00-20:00 JANNET            20:00-06:00 JENNY
 

Συνημμένα

  • image.jpg
    image.jpg
    339,4 KB · Εμφανίσεις: 44

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.524
Πόντοι
26.470
πλάκα κάνεις??? πωπω αυτό το μωρό ξέρεις πόσο καιρό το κυνηγάω???θα σα έρθουμε!!!
 
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Μηνύματα
4.879
Κριτικές
738
Like
51.935
Πόντοι
36.618
Μεταμεσονύκτια κατάθεση στο Κηφισού 30 στην Ελληνίδα θεά την Αφροδίτη, με θητεία επίσης και στο Φ104. Αδυνατισμένη αισθητά(22 κιλά), κατσαρό μαλλί, ωραίο,ενισχυμένο στήθος 4άρι :tits123: :tits123:, πολύ kinky πρόσωπο, ωραία πίσω κίνηση. Εμφανίσθηκε στο σαλόνι με ένα ολόσωμο κορμάκι και με έναν "αέρα" εκπληκτικό, ευγενέστατη με καυλάντισε σε σημείο που ενώ αποχωρίσαμε με τον cheyenne για συνέχιση της τσάρκας μας, τη σκεφτόμουν σε τέτοιο βαθμό όπου ξαναγυρίσαμε για να την τιμήσω. Στο δωμάτιο ήρθε σχετικά γρήγορα, παρά των χαμό που γινόταν στο ίδρυμα από κόσμο, ξεκινήσαμε με γλυψίματα και φιλοφρονήσεις, μου έφερε τις βυζάρες της στο στόμα μου για περιποίηση, πέρασμα προφυλακτικού, καλή πίπα,χωρίς να είναι το δυνατό της σημείο, και μου προσέφερε ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!! :headbaning3: :headbaning3:. καταπληκτικά πατουσάκια, πεντακάθαρα, κόκκινα βαμμένα νυχάκια ολόισια και σχετικά μακριά, συνέχεια να μου τα χώνει στο στόμα, να με παρακαλάει να τα γλείφω ένα ένα...μιλάμε ήμουν σε κατάσταση ντελίριου. Στο σεξ 2 στάσεις, cowgirl και ιεραποστολικό σε gfe στυλ....Εκπληκτική κατάθεση....θα ακολουθήσει κ κριτικούλα...


Σε αναμονή λοιπόν  :rockon:
 

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
6.189
Like
3.103
Πόντοι
506
Καλησπερα! Καλο Πασχα! Σημερα στο Βριλησσου 42  :-*  17.00-00.00 Ρεγγινα + Νταρια. 00.00-07.00  Σαμανθα + Μαργκω  :-* :-* :-*
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε επιλεκτική πασχαλινή τσαρκούλα συντροφιά  με τον lagosinssian:

Κωνσταντινουπόλεως 80
: Μιχαέλλα. Η Γνωστή Ρουμάνα με το πλούσιο φυσικό στήθος και το γλυκό πρόσωπο. Ίσια καστανά μαλλιά. Αδύνατο σχετικά σώμα, με σωστές αναλογίες και τα απαραίτητα πιασίματα.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Μαρκέλα. Ξωθιά με σπαστά μακριά μαλλιά, και ξεχωριστή αύρα στο σαλόνι, Όμορφο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος, σωστές αναλογίες . Ειρήνη, νέα άφιξη. Μελαχρινή ίσια μαλλιά, κανονικό σώμα τίποτα ιδιαίτερο για τα γούστα μου

Μ. Αλεξάνδρου 133 : Τάνια. Νεαρή καστανόξανθη με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους. Πλούσιες καμπύλες, φυσικό στήθος  μια από τις παρουσίες που μου έκαναν θετική εντύπωση στην βράδια και έχω και άριστες αναμνήσεις μαζί της.

Κασσάνδρας  4Β : Σαμπρίνα. Pro milf με κοντά ξανθά μαλλιά, πλούσιο στήθος, τουρλωτή περιφέρεια, έχει βελτιωθεί αρκετά εμφανισιακά, συγκριτικά με το παρελθόν. Μου πέρασαν ιδέες  για δεύτερο  test drive. Ελένη νεαρή μελαχρινή εξ Ιταλίας κατά δήλωση. Καθημερινή κοπέλα χωρίς κάτι που να μου κάνει κλικ για να περάσω μαζί της.

Κασσάνδρας  4Γ : Σαβίνα ή αλλιώς Αλεξάνδρα.. Νεαρή αδύνατη με ενισχυμένος στήθος και μακριά καστανά μαλλιά με ανταύγειες.

Κασσάνδρας  6 : Άννα Μαρία. Η επονομαζόμενη Θεσσαλονικιά.  Μια από τις σταθερές και γνώστες αξίες του χώρου. Χυμώδης, ξανθιά, σαρκώδη χείλη ι και περιφέρεια που κολάζει.

Κασσάνδρας 3  (κάτω) : Λάουρα. Η μελαχρινή που έχει για στήθος ένα θαύμα της φύσης.

Σπ. Πάτση 40 : Ελπίδα. Νεαρή ξανθιά με κοντά μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος. Γνωστή στην αλυσίδα και σαν Εβίτα, έχει κάνει και ένα μικρό πού μικρό πέρασμα από Τατοιοιυ 58 σαν Αμάντα. Με ελεύθερο σ στοματικό στα προγράμματα της. Άννα νεαρή αδιάφορη καστανή με ίσια μαλλιά που το μεγάλο δέλεαρ για να περάσει κάποιος μαζί της ήταν πως ειδικά σήμερα (?) στο πενηντάρικο πρόσφερε και πρωκτικό. Μου φάνηκε ότι παράκουσα και ζήτησα διευκρινήσεις απο την υπηρεσία που μου το επαναεπιβεβαίωσε Παρόλα αυτά δεν ψήθηκα να μπω…..

Λ. Αθηνών 318 : Κατερίνα. Νεαρή εμαλχρινη ευδιαθετη και γελαστή, μεσαίο status οπως λέει και ο φίλος μου ο σμήναρχος και Ντιανα .  ξανθιά με ίσια μαλλιά, πλούσιο στήθος και καμπύλες γενικότερα. Έχω την εντύπωση τι την έχω τιμήσει παλιότερα στο R.I.P. Αγ. Μελετίου 37, όμως έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.

Κηφισού 30 : Αφροδίτη. Η έκπληξη ου (θετική) ήταν μεγάλη μιας και είχα πολύ καιρό να την δω. Έχει χάσει τα όποια περιττά κιλά είχε και πλέον έχει γίνει κορμάρα, διατηρώντας τις πλούσιες καμπύλες του στήθους και της περιφέρειας της. Κοντά σχετικά τα μαύρα της μαλλιά, αέρας έμπειρης γυναίκας στο σαλόνι. Κέρδισε κατά κράτος την συμπάθεια του λαγού ο οποίος δεν σταμάτησε να μου μιλάει για αυτήν σε όλο το υπόλοιπο διάστημα της τσάρκας

Βριλησσού 36Α : Μαρία Ψηλή και Λίζα. Δυο από τα πολύ γνωστά κορίτσια των studio, στα όποια έχω αναφερθεί εκτενώς σε πολλές ενημερώσεις, όποτε δεν θα επεκταθώ περισσ'οτερο.

Βριλησσού 36 : Κλαούντια. Μια από τις γνώστες πλέον παρουσίες του ομίλου καστανή με καρε μαλλιά, ωραίο αδύνατο κορμάκι. Αλεξάνδρα, νέα άφιξη. Μελαχρινή με καμπύλες, ίσια μαλλιά. Εμφανώς άπειρη και τυπική στο γρήγορο σαλονάρισμα της.

Oλα τα υπόλοιποα ιδρυματα του βουνού κλειστά

Ισμήνης 2 : Η συμπαθής έγχρωμη  Ιμαν ήταν απασχολημένη στο δωμάτιο με συναγωνιστή και δεν είχαμε την υπομονή να περιμένουμε.

Τριγγέτα 3 : Ρουμπη. Όμορφη ψηλή μελαχρινή, με αδύνατο σχετικά σωματότυπο. Πλούσιο στήθος σε κοινή θέα, θετικό αέρα και αύρα στο σαλόνι. Εβαλε σε σκέψεις στον λαγό, αλλά το μυαλό του ήταν κολλημένο στη  Αφροδίτη, και κάναμε μεταβολή για να επιστέψουμε στο Κηφισού 30.

 

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Μηνύματα
781
Like
14
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
VIKI[/size]

 
   
:pipa1: :lheel: :pipa1: :lheel:
 

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Μηνύματα
532
Like
0

[move] :)  :)  :)  07/05    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Σαμπρινα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Κλειστο - Κλειστο
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Σαμπρινα/Μελινα - Τζουλια - Τζουλια
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα - Σαβινα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ελιζα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Χριστινα/Μονικα -Ιζαμπελα/Ελενα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Εφη - Ελενα/Σοφια/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.919
Κριτικές
91
Like
3.821
Πόντοι
5.435
Χτεσινοβραδυνή καταδρομική με τον mpouzoklido καβάλα στον πορνοτυφώνα. Για αλλού ξεκινήσαμε αλλού αποφασίσαμε και αλλού καταλήξαμε. Ότι ναναι  :jerking:
Αναλυτικά τι είδαμε:

Κ8 αριστερό: η Ιζαμπέλα μια ξανθιά όμορφη κοπέλα, ψηνόταν ο mpouzoklidos να μπει στα ενδότερα, και η Ελένη μια καινουρια κοπέλα μελαχρινή αδιάφορη για τα γούστα μου.

Κ8 δεξί: η Μόνικα, η βουλγάρα σαλονάρισε με καλτσον μέχρι τα μπούτια, κορμάρα και στήθος φτιαγμένο, όμορφη κοπέλα και με άριστες υπηρεσίες

Ευνειδών 5 στουντέλο: Χριστίνα στο δωμάτιο δεν την είδαμε, ενώ σε λίγο άλλαζε η βάρδια με την Ντανιέλα να παίρνει τα σκήπτρα

Ιεροφαντών 9: 2 κοπέλες, η Καρίνα μελαχρινή αδιάφορη για τα γούστα μου, και η Ανάστασία προμιλφ επίσης αδιάφορη για τα γούστα μου, κάπου πρέπει να την είχα πετύχει ξανά με υπηρεσίες στα 20€, και τώρα ζήταγε 50€, ρε ουστ  :tickedoff:

Πειραιώς 193: Επιτέλους είδα την Έμιλυ που τόσο καιρό προσπαθούσα να δω. Όμορφη κοπέλα με μαλί ώς τους ώμους, κορμάρα και καταπληκτικό πίσω σύστημα μπήκε στα υπόψιν, μαζί της η Αλεξάνδρα μελαχρινή νταρντάνα με καλό σώμα και βυζάρες. Προσπάθησα να πασάρω την Αλεξάνδρα στον mpouzoklido για να πάρω την Έμιλυ αλλά δεν ήθελε  :jerking:  :2funny:

Κηφισού 30: 2 κοπέλες, η Αφροδίτη που έγραψε ο Λαγός κριτική, μελαχρινή με σγουρό μαλί και σχετικά καλό σώμα, και η Ξένια η κωλάρα, ξανθιά πανέμορφη κοπέλα με καλό σώμα. Μπήκε στα υπόψιν και αυτή.

Κάπου εκεί λέγαμε να επιστρέψουμε να καταθέσουμε σε Ιζαμπέλα και Άννα και πήραμε το δρόμο της επιστροφής για Κασσάνδρα. Έξω από τα μαγαζιά πετύχαμε εκλεκτούς συναγωνιστές CHEYENNE, PX75, ZIDANE, LAGONISIAN, ΜΑΚΗΣ1985, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, και χωθήκαμε και εμείς και γίναμε πολλοί. Τα είπαμε για αρκετή ώρα και αφού αναχώρησαν για το βουνό μείναμε πάλι να αλλάζουμε γνώμη για το ποιά θα τιμήσουμε. Ο κλήρος έλαχε στο Κηφισού 30 Αφροδίτη και Ξένια αλλα....
Φτάνωντας εκεί η τσα2 μας θυμήθηκε και ενώ της είπαμε ότι θα περάσουμε μας έβαλε στο σαλόνι να περιμένουμε την Αφροδίτη η οποία ήταν στο δωμάτιο. Της είπαμε ότι θέλουμε να μπούμε την ίδια ώρα στα δωμάτια και εκείνη μας είπε να περιμένουμε λίγο γιατί η Αφροδίτη όπου ναναι τελείωνε. Το λίγο ήτανε 20 λεπτά, και η τσα2 ξαναβγήκε εκνέου για να μας πει ότι ο συνάδελφος συναγωνιστής είχε πάρει πρόγραμμα των 100. Σαν να μην έφτανε αυτό μας είχε κλέισει και την ενδιάμεση πόρτα λες και είμασταν σε καραντίνα. Τι θα έκανα εγώ αν ήμουν στην θέση της.... Θα έστελνα την Ξένια που κωλοβάραγε στην κουζίνα να κάτσει με τον πελάτη, να πει έστω μια κουβέντα ρε αδερφέ να περάσει κάπως πιο ευχάριστα η ώρα. Ανταυτού ήταν στο κουζινάκι και οι δύο κλεισμένες. Τσατιστήκαμε και εμείς και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Ποιος έχασε εμείς οι αυτές????  :think: Λίγο μυαλό θέλει ρε ζώα, δεν είναι πυρηνική φυσική να καταλάβεις το αυτονόητο.

Τελικά πήγαμε στο Ιερά οδός 66 αφού πληροφορηθήκαμε νωρίτερα από τον Ινδιάνο ότι δεν είναι ο μαλακαντρέας εκεί για να δούμε την Ηλέκτρα και την Άντζελα. Η Ηλέκτρα μελαχρινή προμιλφ κοπέλα με ίσιο μαλί και fishnet με σχετικά καλό σώμα γνωστή από το ερασιτεχνικό βιντέακι που έχει κάνει τιμήθηκε με καλές εντυπώσεις, όχι κάτι το super που να σεκάνει να ξαναπάς αλλα οκ δεν κλαίς και τα λεφτά σου, και η Άντζελα μελαχρινή με καρέ μαλί έδειξε να έχει πολύ καλό σώμα στο σαλόνι, αλλά ο mpouzoklidos είπε ότι είναι τελικά πολύ χαλαρό. Ακολουθούν οι κριτικές
 

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Μηνύματα
2.489
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
τιμη και δοξα στον συναγωνιστη κερβερα :rockon:αντιθετα με σενα εγω τσαρκαρα στην παραλιακη για να δω τι παιζει με τα πουτανακια των ν.προαστιων,δυστυχως η ποιοτητα και οι τιμες ηταν γτπ :headbang:
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.524
Πόντοι
26.470
Χθεσινοβραδυνή ανάβαση στο κολασμένο βουνό, παρέα με cheyenne και Βασίλη Μπαρούχο με στόχο να καταθέσω στη Σαμάνθα στο Βριλησσού42. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με μακρά θητεία στο χώρο, με μακριά μάυρα μαλλιά, πράσσινα μάτια, ενισχυμένο στήθος 3.5άρι, ωραίο σφιχτό σώμα, ωραίος στρογγυλός πισινός και καλλιγραμμα πόδια. Στα ενδώτερα φιλική, επικοινωνιακή, αλλά απ΄την αρχή κάτι δεν μου "κόλλαγε"...Και δυστυχώς δεν "κόλλησε" όυτε στην πορεία...  Χωρίς να έγινε κάτι το περίεργο, δεν μου έδωσε αυτό που προσδοκούσα...πίπα μέτρια και μονότονη, δεν με άφησε να την περιποιηθώ όσο ήθελα στο αιδοίο της, με το πρόσχημα ότι θα τελείωνε, τα πατουσάκια της με αρκετές φουσκάλες κ σκληρά και με πεντικιούρ αρκετά ταλαιπωρημένο(απαραδεκτο για την εμπειρία και την προιστορία της Σαμάνθας). Στα του αγώνα 2 στάσεις, κλασσικά και στα 4 όπου είχα 2 επιλογές....ή να σφυρίξω λήξη άνευ εκτονώσεως μιας κ ήμουν αρκετά χαλασμένος, ή να επικεντρώσω όλες μου τις δυνάμεις και να κάνω μια τυπική κατάθεση...ευτυχώς έκανα το δεύτερο...  Λεπτομέρειες στην κριτική...Δεν ξέρω τι έγινε, μπορεί να ήταν ανάδρομη η Αφροδίτη, ή να ήμουν ακόμα υπό την επήρεια της προχθεσινής Αφροδίτης... 
 
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Μηνύματα
4.879
Κριτικές
738
Like
51.935
Πόντοι
36.618
Χθεσινοβραδυνή ανάβαση στο κολασμένο βουνό, παρέα με cheyenne και Βασίλη Μπαρούχο με στόχο να καταθέσω στη Σαμάνθα στο Βριλησσού42. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με μακρά θητεία στο χώρο, με μακριά μάυρα μαλλιά, πράσσινα μάτια, ενισχυμένο στήθος 3.5άρι, ωραίο σφιχτό σώμα, ωραίος στρογγυλός πισινός και καλλιγραμμα πόδια. Στα ενδώτερα φιλική, επικοινωνιακή, αλλά απ΄την αρχή κάτι δεν μου "κόλλαγε"...Και δυστυχώς δεν "κόλλησε" όυτε στην πορεία...  Χωρίς να έγινε κάτι το περίεργο, δεν μου έδωσε αυτό που προσδοκούσα...πίπα μέτρια και μονότονη, δεν με άφησε να την περιποιηθώ όσο ήθελα στο αιδοίο της, με το πρόσχημα ότι θα τελείωνε, τα πατουσάκια της με αρκετές φουσκάλες κ σκληρά και με πεντικιούρ αρκετά ταλαιπωρημένο(απαραδεκτο για την εμπειρία και την προιστορία της Σαμάνθας). Στα του αγώνα 2 στάσεις, κλασσικά και στα 4 όπου είχα 2 επιλογές....ή να σφυρίξω λήξη άνευ εκτονώσεως μιας κ ήμουν αρκετά χαλασμένος, ή να επικεντρώσω όλες μου τις δυνάμεις και να κάνω μια τυπική κατάθεση...ευτυχώς έκανα το δεύτερο...  Λεπτομέρειες στην κριτική...Δεν ξέρω τι έγινε, μπορεί να ήταν ανάδρομη η Αφροδίτη, ή να ήμουν ακόμα υπό την επήρεια της προχθεσινής Αφροδίτης... 

Τελικά η Σαμάνθα σου άφησε ερωτηματικά....
 

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Μηνύματα
95
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Μια ενημερωση για τους λατρεις των latin κοριτσιών. Η Patricia (κων/πολεως 132, πειραιώς 193 κ.λ.π.) θα φύγει για τα πάτρια εδάφη της την προσεχή Πέμπτη και θα απουσιάσει για ένα μήνα περίπου.
 
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Μηνύματα
4.879
Κριτικές
738
Like
51.935
Πόντοι
36.618
Βρισκόμουνα στο κέντρο για κάτι δουλειές και ο δρόμος στη συνέχεια με έβγαλε στη Συγγρού...

Συγκεκριμένα στο 144!Το x-bar φυσικά κλειστό στη πρωινή βάρδια,έτσι ανέβηκα τις σκάλες για το στούντιο...
Εργαζόμενη κοπέλα η Ζανέτ.Πολύ εντυπωσιακή,μοντελέ εμφάνιση!Δεν μπόρεσα να αντισταθώ ρε παιδιά... :dunno: Πέρασα στο δωμάτιο για στενότερη γνωριμία.Λεπτομέρειες στη κριτική που θα ακολουθήσει... :rockon:
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.524
Πόντοι
26.470
Βρισκόμουνα στο κέντρο για κάτι δουλειές και ο δρόμος στη συνέχεια με έβγαλε στη Συγγρού...

Συγκεκριμένα στο 144!Το x-bar φυσικά κλειστό στη πρωινή βάρδια,έτσι ανέβηκα τις σκάλες για το στούντιο...
Εργαζόμενη κοπέλα η Ζανέτ.Πολύ εντυπωσιακή,μοντελέ εμφάνιση!Δεν μπόρεσα να αντισταθώ ρε παιδιά... :dunno: Πέρασα στο δωμάτιο για στενότερη γνωριμία.Λεπτομέρειες στη κριτική που θα ακολουθήσει... :rockon:
και μετά τραμπουκίζετε εμένα ότι δεν αντιστέκομαι στους πειρασμούς... :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :rockon:αναμένουμε με αγωνία να ξεροχύσουμε αργά, βασανιστικά, και ρυθμικά με γλαφυρή περιγραφή Βασίλη Μπαρούχου!!!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom