orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Eκτος απο τα φερετρα εχει και τον σταυρο των παθων!Για τα φέρετρα αναφέρομαι .Οχι σε σένα προσωπικά.
Eκτος απο τα φερετρα εχει και τον σταυρο των παθων!Για τα φέρετρα αναφέρομαι .Οχι σε σένα προσωπικά.
Eντάξει ,αλλά αυτό δεν είναι μακάβριο... ;)Eκτος απο τα φερετρα εχει και τον σταυρο των παθων!
μιας και το έφερε η συζήτηση ο fantom που εχει εξαφανισθει.εχει να μπει 1.5 χρόνο στο σαιτ.οι κριτικες του ηταν απιστευτες.
Αμάρτησα για έναν γυναικείο κώλο!!! Αντί να είμαι εκκλησία και να συμμετέχω στα θεία Πάθη ενέδωσα στα δικά μου Πάθη και μετά από μια μεγάλη τσάρκα με το φίλο μου τον πρωθυπουργό το Μάκη, καταλήξαμε στο αριστοτέλους 5 όπου μαγεύτηκα με το θεσπέσιο κωλί της Ίνας. την Ίνα την είχα ξαναπάρει πριν κανά χρόνο περίπου στο τατοίου71, έκτοτε σκούρηνε το μαλλί της, αδυνάτισε και έκανε γυμναστική με αποτέλεσμα ο ήδη υπέροχος κώλος της να είναι ακόμα πιο πεταχτός, σφιχτός και "ατίθασος". Γενικά η κοπέλα έχει ένα σύνολο φωτιά!! Μικρό στηθάκι κοριτσίστικο, λεμονάκια, γλυκό πρόσωπο, γυμνασμένη κοιλιά και ωραία ίσια πόδια και όμορφα ακροδάχτυλα βαμμένα μαύρα. Πληρώνω το παράβολο για απλό, στα 40 και μπαίνω στο δωμάτιο. Η συνάντηση ήταν πετυχημένη, με την ίνα να επιδίδεται σε μια υπέροχη ποδομαλακία προς το πέος μου, σχετικά καλή πίπα, κάπως σύντομη είναι η αλήθεια και αρκετές στάσεις και συμμετοχή περιλάμβανε το κυρίως πιάτο... Λεπτομέρειες στην αυριανή κριτική...τώρα πάω να προσευχηθώ για να ξεπλύνω τις αμαρτίες μου...
Βλέπω έκανες άλλου τύπου περιφορά...!
έτσι ακριβώς!!! εξίσου κουραστική και κατανυκτική...Βλέπω έκανες άλλου τύπου περιφορά...!
έτσι ακριβώς!!! εξίσου κουραστική και κατανυκτική...
Η αμαρτία πάντως άξιζε 100%...είναι μοναδικό θέαμα η ίνα στημένη στα 4 και να σου λέει ιταλικά βρωμόλογα... άσε που η τσάρκα είχε και απρόσμενες εκπλήξεις(ενημέρωση από το μάκη, εγώ βαριέμαι )Σε καταλαβαίνω αλίμονο...
περιμενουμε με αγωνια τις δηλωσεις του μακηΗ αμαρτία πάντως άξιζε 100%...είναι μοναδικό θέαμα η ίνα στημένη στα 4 και να σου λέει ιταλικά βρωμόλογα... άσε που η τσάρκα είχε και απρόσμενες εκπλήξεις(ενημέρωση από το μάκη, εγώ βαριέμαι )
δικε μου σημερα επρεπε να εχεις υπο μαλης το οπλο σουΑμάρτησα για έναν γυναικείο κώλο!!! Αντί να είμαι εκκλησία και να συμμετέχω στα θεία Πάθη ενέδωσα στα δικά μου Πάθη και μετά από μια μεγάλη τσάρκα με το φίλο μου τον πρωθυπουργό το Μάκη, καταλήξαμε στο αριστοτέλους 5 όπου μαγεύτηκα με το θεσπέσιο κωλί της Ίνας. την Ίνα την είχα ξαναπάρει πριν κανά χρόνο περίπου στο τατοίου71, έκτοτε σκούρηνε το μαλλί της, αδυνάτισε και έκανε γυμναστική με αποτέλεσμα ο ήδη υπέροχος κώλος της να είναι ακόμα πιο πεταχτός, σφιχτός και "ατίθασος". Γενικά η κοπέλα έχει ένα σύνολο φωτιά!! Μικρό στηθάκι κοριτσίστικο, λεμονάκια, γλυκό πρόσωπο, γυμνασμένη κοιλιά και ωραία ίσια πόδια και όμορφα ακροδάχτυλα βαμμένα μαύρα. Πληρώνω το παράβολο για απλό, στα 40 και μπαίνω στο δωμάτιο. Η συνάντηση ήταν πετυχημένη, με την ίνα να επιδίδεται σε μια υπέροχη ποδομαλακία προς το πέος μου, σχετικά καλή πίπα, κάπως σύντομη είναι η αλήθεια και αρκετές στάσεις και συμμετοχή περιλάμβανε το κυρίως πιάτο... Λεπτομέρειες στην αυριανή κριτική...τώρα πάω να προσευχηθώ για να ξεπλύνω τις αμαρτίες μου...
δεν με πήρανε στο άγημα γαμώτο... δεν πειράζει....είχα άλλο όπλο...δικε μου σημερα επρεπε να εχεις υπο μαλης το οπλο σου
δεν με πήρανε στο άγημα γαμώτο... δεν πειράζει....είχα άλλο όπλο...
επιβεβαιώνω τα γραφόεμνα του λαγού....υπομονή,μέχρι αύριο για να αναρτηθούν τα τεκτενόμενα της σημερινής τσάρκας