Μετά από επίσκεψη στο XBAR με εκλεκτούς και πολυάριθμους συναγωνιστές(cheyenne, px75,zidane68, orgasmo nero,chevalier fidele, pitsilistis, dimmits) και ενώ στάθηκαν άκαρπες οι επανειλημμένες προσπάθειές μου να διπλαρώσω την ξανθιά μουνάρα Ζέτα μιας και ήταν συνέχεια απασχολημένη, το ενδιαφέρον μου στράφηκε στο πιπινάκι τη Γαλήνη. Την είχα ξαναδεί και στο μαγαζί αλλά και σε στούντιο σε άλλη περιοχή χωρίς να μου έχει κάνει κλικ. Χθες όμως ήταν σκέτη γλύκα με το κοντό μίνι φόρεμα που φορούσε. Είχε ωραίο χτενισμένο το μαλλί της, το πρόσωπό της περιποιημένο κ γλυκό και φυσικά το μεγάλο της προσόν, το φυσικό στήθος της, θαύμα της φύσης και κάπως δυσάναλογα μεγάλο για το ύψος της(1.60??)...Περνούσε από δίπλα μου, μου έριχνε χουφτώματα, ματιές κλπ, οπότε κάποια στιγμή την πιάνω από το χέρι και ανεβαίνουμε στα πάνω δώματα. Γινόταν ένας μικρός πανικός, δωμάτιο δεν υπήρχε ελεύθερο ούτε για δείγμα. Περιμέναμε λιγάκι, ευκαιρία για κουβεντούλα, η φωνούλα της σέξυ, τη χάιδευα, μου ανταπέδιδε γενικά πολύ ζεστό κλίμα. όταν ήρθε η ώρα της δράσης πραγματικά δεν πίστευα την καλή μου τύχη. Δραστήρια, ενεργητική, με πρωτοβουλίες, πολύ παιχνίδι με το στήθος της(φουλ βυζοσκάμπυλα!), πολύ καλή πίπα, βαθιά, με γλώσσσα παιχνίδια στον κορμό κ στο κεφαλάκι...Πολλές εναλλαγές στο σεξ, συμμετοχή αληθοφανής, στα 4 κόντεψα να παραδώσω πνεύμα μιας και είχε στηθεί καταπληκτικά αλλά άντεξα...Το γεγονός ότι είναι pocket size, βοήθησε ώστε να συγχρονιστούμε τέλεια, είχα καλή διείσδυση και ήταν από τις πιο δυνατές καταθέσεις που είχα και μάλιστα εκτός προγράμματος και σκέψης...θα ακολουθήσει κ κριτική!
υγ:Τα εύσημά μου στον orgasmo nero ο οποίος με ζάλισε και με έπεισε να προχωρήσω στα ενδώτερα μαζί της εγγυούμενος την απόλαυσή μου!!!