psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Δεν εχεις αδικο φιλε-Μια φορα την πηρα και της ειπα να βγαλει και τα γυαλια κιολας-Δευτερη ουτε με σφαιρες αν και εμεινα ικανοποιημενος σε γενικες γραμμες απο την''περιποιηση''θα γινω ο σπαστικος της παρεας αλλα πρεπει να το πω.Παρακολουθω συστηματικα το φορουμ και διαβασα απο ορισμενους κριτικες με παιανες για την Νταρια στην φρατζη 47.Λεω ρωσιδα ειναι θα δω κανενα θηριο ξανθο δυο μετρα μανεκεν. Παω σημερα στης 4 το μεσημερι και βλεπω μια με αραιο ξανθο μαλι μπροστα με γυαλια , κοντη και πατσοκιλια.Λεω δεν ειναι δυνατον η εγω εκανα λαθος η κατι δεν παει καλα με ορισμενους απο δω μεσα που την κανανε θεα.Η τσατσα μας ειπε τα προγραματα και ειπε οτι την λενε Νταρια.Λεω αυτη ειναι ας μπω μεσα και παιρνω το απλο προγραμα των 50 ευρω.Με αυτα που εχω διαβασει κι ολας λεω θα ειναι λαβα στο κρεβατι.Μπενει στο δωματιο συστηνομαστε και μου λεει αν ερχομαι πρωτη φορα σ'αυτο το στουντιο.Της λεω ναι και με ρωταει καπακι αν το εμαθα απο το ιντερνετ η απο αλλου.Δεν καταλαβα ανακριση θα μου κανει η πουτανα απο που ηρθα? Την ρωταω ποσο χρονων ειναι και μου λεει 22.Εαν ειναι αυτη 22 εγω ειμαι 19 Μετα αρχιζει στο χαιδεμα και μετα γλυψιμο με πιπα.Στην πιπα πολυ καλη και ηταν το μονο θετικο γιατι βαζει το εργαλιο ολο μεσα.Παρατηρουσα ομως το κεφαλι της μπροστα και ειχε αραιωμενα μαλλια κατι που με ξενερωσε.Μετα γυρναει πισωκολητο και οπως εκανα την δουλεια μου εβγαζε ψευτικες κραυγες ευχαριστησης.Ρωτησα αν κανει πρωκτικο και μου ειπε οχι.Τελειωσα παντως με απογοητευση και ηταν αρκετα νευρικη μεσα στο δωματιο.Υπερτιμημενη παντως ουτε για 20 ευρω στην φυλης.Χιλιες φορες η θεα Μιλενα με 20 ευρω και απορω πως την πατησα.