Fon_Karagian
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Μάγκες γνωρίζει κάποιος αν η Ίνα απο Τατοιου 71 εξακολουθει να εργαζετε εκεί ή εμαφανίζεται και σε άλλα μαγαζά????
μόνο εκεί εργάζεται, αλλά τώρα βρίσκεται σε άδεια. Και εγώ αυτήν περιμένω να γυρίσειΜάγκες γνωρίζει κάποιος αν η Ίνα απο Τατοιου 71 εξακολουθει να εργαζετε εκεί ή εμαφανίζεται και σε άλλα μαγαζά????
Ωραίος..!!!
Σε ευχαριστώ πολύ λεβεντόπαιδο kervera..
μουναρα δε τη λες ,αλλα εχει το τραβηχτικο της.μετριοκαλο προσωπο,οντως τρελο μωρο.εκει που ειναι μια χαρα και εισαι τζαμι,αλλαζει λες και τη χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα.καλο αλλα παλαβο μωρο,δε ξερεις πως θα σου βγει...Tι ΜΟΥΝΑΡΑ είναι αυτή η Κέντυ απο την τριγγετοαλυσίδα ! αν και δεν εχω δει πρόσωπο, απο τις φωτό φαίνεται τρελό μωρό.
Κρίμα το κορμί όμως αφού συναγωνιστής την μαύρισε.
το οτι την μαυρισε ενας αντε δυο δν παει να πει οτιειναι ετσι με ολους μπορει ο αλλος να ειχε αλλα στο μυαλοTι ΜΟΥΝΑΡΑ είναι αυτή η Κέντυ απο την τριγγετοαλυσίδα ! αν και δεν εχω δει πρόσωπο, απο τις φωτό φαίνεται τρελό μωρό.
Κρίμα το κορμί όμως αφού συναγωνιστής την μαύρισε.
Σωστό ;)Μην σου πω πως ενδέχεται να την βάζουν βάρδια ενώ είχε πει πως δεν θέλει, μπας και πεισθεί και πάει, ψιλοεκβιαστικά του στυλ "Τώρα που σε βάλαμε μήπως γίνεται να έρθεις;"
Κι αν ακόμα τους διολοστείλει και πει "έχω οικογενειακή υποχρώση και να πάτε να γαμηθείτε!", κάτι έχει μείνει ως προβολή του ντέλου! ;)
φίλος έχει παπαριάσει η γλώσσα μας να το λέμε ότι στη τριγγεντοξεπετοαλυσίδα λειτουργούν όλα βάσει χρόνου, στο 15λεπτο δυναμώνουν μουσική και η κοπέλα φεύγει.το οτι την μαυρισε ενας αντε δυο δν παει να πει οτιειναι ετσι με ολους μπορει ο αλλος να ειχε αλλα στο μυαλο
τ δν ειναι ολες το ιδιο κ δν εχουν ολοι την ιδια γνωμη... εγω δν την ξερω την κοπελα αλλα δν θα την μαυρισω επειδη την μαυρισε καποιος απο δω...
φίλος έχει παπαριάσει η γλώσσα μας να το λέμε ότι στη τριγγεντοξεπετοαλυσίδα λειτουργούν όλα βάσει χρόνου, στο 15λεπτο δυναμώνουν μουσική και η κοπέλα φεύγει.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι μα όλοι λένε παραπονιούνται για το χρόνο. Και καλή να είναι η κοπλέλα δεν την αφήνουν να κάνει αυτό που θέλει. Και όντως υπάρχουν κοπέλες με πολύ καλές υπηρεσίες αλλά το ρισκάρεις?
Τώρα αν εσύ έχεις λεφτά για πέταμα να πας και μετά να μας πεις τις εμπειρίες σου, αλλά μην πεις και εσύ μετά τσάμπα το 50άρικο, και άλλα τέτοια όπως λένε όλοι
μα αυτό λέω και εγώ, ότι η κοπέλα μπορεί να είναι πολύ καλή, και εγώ δεν στηρίζομαι σε κρητικές άλλων, αλλά την νοοτροπία της συγκεκριμένης αλυσίδας είναι που κράζω και μαζί με αυτήν πέρνει η μπάλα και τις κοπέλες που ξέρω ότι πραγματικά είναι πολλές που αξίζουνΕντάξει αυτό που λέει ο φίλος είναι ότι δεν πάει να πεί ότι επειδή υπάρχουν 1-2 αρνητικές κριτικές είναι όντως έτσι. Και εγώ έχω πάει σε κοπέλα με μαύρη κριτική και περασα τέλεια. Πρέπει να δοκιμάσεις και ο ίδιος. Τώρα βέβαια λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν οπότε γενικά συμφωνώ με την προσέγγιση σου, απλά δεν θα ήθελα να στηρίζομαι μόνο στις κριτικές γιατί μετά θα εξαρτώμαι από επιτήδειους.
μα αυτό λέω και εγώ, ότι η κοπέλα μπορεί να είναι πολύ καλή, και εγώ δεν στηρίζομαι σε κρητικές άλλων, αλλά την νοοτροπία της συγκεκριμένης αλυσίδας είναι που κράζω και μαζί με αυτήν πέρνει η μπάλα και τις κοπέλες που ξέρω ότι πραγματικά είναι πολλές που αξίζουν
κ εγω μαζι σ ειμαι αλλα αυτος π ειπε οτι δν παω γτ την μαυρισανε δν ειπε για το στουντιο αλλα για την κοπελα...φίλος έχει παπαριάσει η γλώσσα μας να το λέμε ότι στη τριγγεντοξεπετοαλυσίδα λειτουργούν όλα βάσει χρόνου, στο 15λεπτο δυναμώνουν μουσική και η κοπέλα φεύγει.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι μα όλοι λένε παραπονιούνται για το χρόνο. Και καλή να είναι η κοπλέλα δεν την αφήνουν να κάνει αυτό που θέλει. Και όντως υπάρχουν κοπέλες με πολύ καλές υπηρεσίες αλλά το ρισκάρεις?
Τώρα αν εσύ έχεις λεφτά για πέταμα να πας και μετά να μας πεις τις εμπειρίες σου, αλλά μην πεις και εσύ μετά τσάμπα το 50άρικο, και άλλα τέτοια όπως λένε όλοι
εσύ μπορεί να είσαι εκτός Ελλάδος αλλά η κυρία Λίτσα σε έχει βάρδιαakoma eimai ektos ellada,apo 3 oktober pali konta sas
θα παει στο οκτομπερφερστ η γυναικα...εσύ μπορεί να είσαι εκτός Ελλάδος αλλά η κυρία Λίτσα σε έχει βάρδια