SANDRA1LOVE
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2011
- Like
- 0
καλησπέρα, το ξέρουμε ότι δεν φταίς εσύ, μην ανυσηχείς, απλά στο είπα γιατί και εσύ μάλλον δεν το είχες καταλάβει.kalhspera kerveras ,to kserw den kserw omos giati kai oute fteo gia afto ....gia osous me kseroun kai ematha eixane pai tora eki kai den me synanthsane sas sito syggnomh .... den eftega gia afto 3 oktober eimai pali athina
κερβερα τα ειπαμε η συγκεκριμενη αλυσιδα εχει θετικα και αρνητικα τα οποια τα γνωριζουν ολοι.εγω παντως δεν εχω παραπονο σχεδον παντα περνα καλα στην τριγγετοαλυσιδα.μαλλον θα ειμαι απ τους τυχερουςμα αυτό λέω και εγώ, ότι η κοπέλα μπορεί να είναι πολύ καλή, και εγώ δεν στηρίζομαι σε κρητικές άλλων, αλλά την νοοτροπία της συγκεκριμένης αλυσίδας είναι που κράζω και μαζί με αυτήν πέρνει η μπάλα και τις κοπέλες που ξέρω ότι πραγματικά είναι πολλές που αξίζουν
Η Αννίτα έπαψε να με ενθουσιάζει....παραειναι αδύνατη τελικά ακομα κ για τα γούστα μου...παμε για άλλα ....η συμπάθεια μου είναι στον από κατω όροφο... ;)
η παμελα ειναι η ίδια κοπέλα που εργαζόταν παλιά ως Αλεξάνδρα. Με μαλλί φουντωτο κ μπούκλες κ προσωπο κάπως άγριο μοιάζει απίστευτα με τη φουρειρα. Στήθος πλαστικό, κορμί αδύνατο κ γυμνασμένο. Ψήνομαι για δοκιμή. Οι παλαιωτεροι μιλούν θετικά για τις υπηρεσίες της. Η συμπάθεια μου που αναφέρω ειναι η ίνα που δουλεύει στο 3 κατω....τωρα βρήκα κ νεα. Τη Ρένα...Αυτή η Πάμελα τι λέει φίλε μου? αυ΄τη σε ενθουσίασε?
κερβερα τα ειπαμε η συγκεκριμενη αλυσιδα εχει θετικα και αρνητικα τα οποια τα γνωριζουν ολοι.εγω παντως δεν εχω παραπονο σχεδον παντα περνα καλα στην τριγγετοαλυσιδα.μαλλον θα ειμαι απ τους τυχερους
πραγματικα σαν αλεξανδρα οταν δουλευε η κοπελα ηταν σκετος δυναμιτης αλλα την ξαναπηρα τις πρωτες μερες που γυρισε κ ξενερωσα την ζωη μου!καμια σχεση με αυτο το καυλοπορνιδιο που ηταν.μακαρι να ξαναεστρωσε κ να το δουλευει οπως πριν.η παμελα ειναι η ίδια κοπέλα που εργαζόταν παλιά ως Αλεξάνδρα. Με μαλλί φουντωτο κ μπούκλες κ προσωπο κάπως άγριο μοιάζει απίστευτα με τη φουρειρα. Στήθος πλαστικό, κορμί αδύνατο κ γυμνασμένο. Ψήνομαι για δοκιμή. Οι παλαιωτεροι μιλούν θετικά για τις υπηρεσίες της. Η συμπάθεια μου που αναφέρω ειναι η ίνα που δουλεύει στο 3 κατω....τωρα βρήκα κ νεα. Τη Ρένα...
σε χθεσινή επίσκεψη στο κασσάνδρας 6 ήτανε η Μίκυ και Λούσυ η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με τη Λούσυ που δείχνουν οι φωτό.
στις φωτό είναι η παλιά Λούσυ που δούλευε στα κασσάνδρας και πρώην Όλγα απο καρέα 30.
μη μας περνάνε και για μαλάκες
η συγκεκριμένη που λες δεν έχει φωτογραφίες φίλε, αν πας στις βάρδιες και δεις το όνομα της δεν υπάρχει λινκ που να σε οδηγήσει σε φωτογραφίες της.σε χθεσινή επίσκεψη στο κασσάνδρας 6 ήτανε η Μίκυ και Λούσυ η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με τη Λούσυ που δείχνουν οι φωτό.
στις φωτό είναι η παλιά Λούσυ που δούλευε στα κασσάνδρας και πρώην Όλγα απο καρέα 30.
μη μας περνάνε και για μαλάκες
για ξαναδές στο μπάνερ του κασσάνδρας 4.η συγκεκριμένη που λες δεν έχει φωτογραφίες φίλε, αν πας στις βάρδιες και δεις το όνομα της δεν υπάρχει λινκ που να σε οδηγήσει σε φωτογραφίες της.
Η Λούση που υπάρχει στις φώτος είναι προφανώς μια άλλη κοπέλα που δούλευε πιο παλιά εκεί.