Εχθές το βράδυ καθώς σάπιζα στην μοναξιά του δωματίου μου με έπιασε μια ξαφνική νοσταλγία για κάτι το οποίο είχα καιρό να κάνω......η νοσταλγία αυτή είχε να κάνει με τα στούντιο από τα οποία απέχω αρκετό καιρό.Λοιπόν εχθές το βράδυ αποφάσισα να πεταχτώ μια βόλτα μέχρι το Γκάζι να τσαρκάρω μόνος για να θυμηθώ τα παλιά
Στόχος αυτή την φορά ήταν να δω και σπιτάκια στα οποία δεν έχω περάσει ποτέ βόλτα......έτσι λοιπόν καβάλησα το πατίνι των 140 αλόγων το οποίο με οδήγησε στους σκοτεινούς δρόμους του αγοραίου έρωτα που τόσο έχω λατρέψει.Η βόλτα ήταν αρκετά μεγάλη καθώς μετά το Γκάζι πέρασα και από Συγγρού μεριά να τσεκάρω μερικά ευαγή ιδρύματα
Φθάνοντας Γκάζι έψαχνα να βρω που θα παρκάρω το πατίνι χωρίς να έχω τον φόβο των μπάτσων οπότε κινήθηκα προς Σπύρου Πάτση όπου και στάθμευσα.Ξεκίνησα με τα κάτωθι σπιτάκια όπου πρόλαβα την 3η βάρδυα:
Ιερά Οδός 66 Αναμονή στο σαλόνι με τον πουστροτσάτσο να έχει όρεξη για κουβέντα με εμένα να τον απαξιώνω.Όση ώρα περίμενα την κοπέλα στο ράδιο ακουγόταν Καζατζίδης
Εργαζόμενο κορίτσι η Ρωξάνη μελαγχρινή με ωραίο σωματάκι εμφανίστηκε τόπλες στο σαλόνι,αρκετά χαμογελαστή και ευδιάθετη.Η Ρωξάνη είναι η Άννα Μαρία από Φυλής 80 ;)
Σπύρου Πάτση 40 κλειστό
Σπύρου Πάτση 50 επίσης κλειστό
Κωνσταντινουπόλεως 80 η γνωστή Λάουρα πανέμορφη κοπέλα με φοβερά μάτια,ψηλή με ωραίο σώμα ολίγον γυμνασμένο με ξανθό κοντό μαλλί(μέχρι τους όμως δλδ
),λευκό σέτ εσωρούχων.Όταν με είδε στο σαλόνι με κοιτούσε περίεργα γιατί της φάνηκα γνωστός.....δεν της απάντησα αν γνωριζόμαστε ή όχι οπότε μέχρι να κάνω πως φεύγω θυμήθηκε που με είχε δει
Η τσατσά ευγενέστατη,φιλική και αρκετά εξυπηρετική ενώ την έχω πετύχει να δουλεύει και στο Μεγ.Αλεξ. 133
Κωνσταντινουπόλεως 92 στο εν λόγω ίδρυμα αντίκρυσα το 2ο ποιο όμορφο μωρό που δουλεύει στα στούντιο και ο λόγος περί της Μαρκέλας η οποία φορούσε πολύχρωμο μαγιό.Η εμφάνιση της κοπέλας ψηλή μουνάρα με μακρυά ξανθά μαλλιά και πολύ όμορφο πρόσωπο που με έκανε να μπώ στον πειρασμό να δώσω το παράλοβο για να εισέλθω στο δωμάτιο.Χαμογελαστή και ευδιάθετη με όλους τους πελάτες που είμασταν στο σαλόνι
Κασσάνδρας 4Β εργαζόμενο κορίτσι η μελαγχρινή Πολωνέζα Τζούλια του Πιάτσα με μαύρο σετ εσωρούχων όπου διέκρινα 2 βύζους οι οποίο σε στέλνουν αδιάβαστο ενώ το μάτι μου καρφώθηκε στην όμορφη κωλάρα της
που ήταν σκέτο ποίημα!!!!Χαμογελαστή στο σαλόνι ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος που περίμενε.Αποχώρησα με την Τζούλια να συνεχίζει να χαμογελάει ούτε να δυσανασχετεί που έφυγα
Κασσάνδρας 4Γ ήταν ένα ξανθό πιππίνι αρκετά αδύνατο ενώ είχε πολύ άσπρη επιδερμίδα φαίνεται δεν είχε κάνει αρκετά μπάνια,ενώ φορούσε μπεζ κορμάκι που δεν την κολάκευε καθόλου όπου διέκρινα μικρό στήθος και ανύπαρκτο κώλο
Σε γενικές γραμμές ήταν αδιάφορο για τα γούστα μου ,το σαλοναρισμά της έδειξε ότι ήταν αρκετά άπειρη παρόλα που χαμογελούσε και μου έκανε ένα κύκλο γύρω από τον στύλο
Το ονομά της είναι Αννίτα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 εργαζόμενο κορίτσι η Μικαέλα ψηλή,αρκετά αδύνατη κοπέλα με μέτρια φάτσα.Με καυλάντισε στο σαλόνι για αρκετή ώρα αφού με χαιρέτησε δια χειραψίας πρώτα
.Η Μικαέλα είναι μια από τις Ρουμάνες που δούλευαν στο Αμνέζια :'( :'(
Η ώρα είχε περάσει με τους τσέους να έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή οπότε μπορούσα να κάνω τις τρέλες μου χωρίς να έχω τον φόβο τους.....οπότε σκέφτηκα μιας και έχω χρόνο να περάσω και από Συγγρού.Ο δρόμος άδειος οπότε σε 10 λεπτά ήμουν εκεί διασχίζωντας την τραβελοπιάτσα όπου τα πράγματα ήταν υπό το μηδέν αφού αρκετά τραβέλια έλειπαν >
Αριστοτέλους 5 κλειστό
Αριστοτέλους 6 κλειστό
Τριγγέτα 3 δούλευε η γνωστή σε όλους Κατερίνα ψηλή μελαγχρινή μουνάρα όπου εμφανίστηκε στο σαλόνι με πράσινο στρίνγκ ενώ φορούσε ροζ διχτυωτό μπλουζάκι όπου ξεχείλιζαν 2 φοβερές βυζάρες
με μόνο αρνητικό σημείο ότι έχει πάρει λίγα κιλά στην περιοχή της μέσης όπου εμφανίστηκαν σαμαράκια στην περιοχή των κοιλιακών