πρωϊνη στουντιότσαρκα στην περιοχή του Κεραμικού. Ξεκινάμε:
Ιεροφάντων 9 Δυό κοπέλες η Αντριάννα και η Αννα. Η πρώτη αδύνατη ξανθούλα με πορνηρό βλέμμα και η δεύτερη πιο γεματούλα (δεν την λές χοντρή όμως) μελαχρινή. Η πρώτη κάτι έλεγε η δεύτερη όχι πολλά. Το πρόγραμμα ξεκινάει απο 20,00 €, ενώ ενδέχεται να ανοίξει δεύτερο στούντιο στον πάνω όροφο απο Σεπτέμβρη.
Κων/ος 80. Δύο κοπέλες που τις πέτυχα στο μπάνιο. Η πρώτη είναι η Άννα, μελαχρινή και ψιλοαδιάφορη. Φάνηκε να ενοχλείται που της είπα οτι θα κοιτάξω και στα διπλανά στούντιο μιας και όλη την ώρα κωλοτριβόταν πάνω μου. Δεύτερη είναι η Ιζαμπέλα, σαφέστατα πιο όμορφη, βγήκε με πετσέτα τυλιγμένη στα μαλλιά και στο σώμα της. Πιο ευγένική μου ζήτησε συγνώμη για την εμφάνιση της (δεν υπήρχε λόγος της απάντησα) φάνηκε να απογοητεύεται όταν της είπα οτι θα φύγω αλλα της υποσχέθηκα οτι να δεν πάω σε κάποια άλλη θα επιστρέψω για αυτήν. Δυστηχώς δεν επέστρεψα αλλα την έχω στα υπόψιν και αν κάποιος έχει πληροφορίες ας ενημερώσει.
Κων/ος 92Α Μελαχρινή, ψηλή αδύνατη ονόματι Νταίζυ (ή κάπως έτσι). Ωραίο σώμα χάλια πρόσωπο, εφυγα.
Κων/ος 92 ξανθιά μετρίου αναστήματος γεματούλα, δεν είχε προλάβει να αλλάξει, δεν με άρεσε την έκανα.
Κροκεών 6 (Studio Illusion) το μεγάλο στοίχημα. Περπάτησα ώς εκεί μέσα στην ψωλοζέστη για να βρώ την Αλίσια. Ψηλή, αδύνατη ξανθιά κοπέλα (οχι κοκκινομάλα όπως είναι στις φώτο) με πρόσωπο που δεν μου άρεσε καθόλου. Γενικά μου έκανε άσχημη εντύπωση μιας και δυσανασχέτησε που έφυγα (έλεγε "έλα τωρα μωρό μου πρωί-πρωί" κ.α.). Ο χώρος γαμάτος όμως!!!!
Ιωαννίνων 3 πάνω δεν είχε κοπελα ενώ κάτω εμφανίστηκε η Χριστίνα, μέτριας εμφάνισης ντροπαλή ξανθούλα, συμπαθητική μεν αλλα δεν θα πάρω.
Πειραιώς 193 Αντριάννα, ψηλή βουλγαρομίφλάρα κούκλα η δεύτερη κατάθεση που έκανα γιατι η πρώτη έγινε στο Κων/ος 166Β το οποίο είναι απλό μπουρδέλο. Θα ακουλουθήσουν κριτικές.
αυτά απο εμένα φίλοι μου. Αν κάποιος έχει τίπς για Ιζαμπέλλα απο Κων/ος 80 ας ενημερώσει καθότι μου έδωσε πολύ καλή εντύπωση η κοπέλα. Να περνάτε καλά, καλές βουτιές όσοι πάνε παραλία και καλές τσάρκες όσοι πάνε για κατάθεση.