giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Βάλε κανα 5αρι χρόνια και είσαι στο περίπου μέσα ;)Δοκιμαστηκαν....
Ραφαελα απο Ιερα Οδος 66!
Ξανθια με εκφυλο μουτρο,καλο κορμι με 2,5αρια μεμε με μονη παρασπονδια τον ψιλοπεριορισμενο κωλο της τον οποιο ομως δεν τον λες κι ασχημο προς Θεου!Απλα δεν μοιαζει καθολου με τον Υπερτατο πατο της Αμαρυλις για τον Οποιο θα αναφερθω καποια αλλη στιγμη...
Εχουμε και λεμε λοιπον για την ομορφη Τσεχα...τα προκαταρκτικα της ηταν κανα δυο ψευτοφιλακια στις ρωγες κι αμεσως μετα επιασε δουλεια γλειφωντας μου τα παπαρια αφου μου μαγκωσε το καυλι στην κοιλια!
Πεταξε το γλωσσιδι της η πονηρω κι αρχισε να τα πινελιαζει με μια ιδιαιτερη εμφαση στο αριστερο(παπαρι)!
Δεν ξερω το γιατι αλλα το δεξι εμεινε παραπονεμενο...μαλλον δεν της εκανε καλη πρωτη εντυπωση δεν ξερω τι να πω εκτος αν ειναι πολιτικοι οι λογοι!Το σιγουρο ειναι πως το αρχιδογλυψιμο της ειναι μερακλιδικο και ξερει που να "επικεντρωνει" για να καυλωσει τον αλλον!Μιλαω παντα για τα παπαρια....για γλυφοκωλαδες κλπ δεν εχω ιδεα κι ουτε θα μαθω ποτε!
Προφυλακτικο σε πληρη επαρση σημαιας αλλα μονοτονο και για deepthroat ουτε λογος!
Με κερδισε το οτι ξεκινησε να μου τον φτυνει μονη της...για να μην μου τον ματιασει βρε...χωρις να της κανω την παραμικρη νυξη!Για κολπα κλπ το ξεχναμε...
Ανεβασμα απο πανω και πολυ καλο κουνημα..οχι σε εντονους ρυθμους αλλα στους σωστους ρυθμους!
Επειδη εβλεπα το τελος να ερχεται την σταματησα και την αναποδογυρισα ιεραποστολικα....οχι για μενα αλλα για αυτο το γαμημενο 50αρικο που βγαινει τοσο δυσκολα ρε γμτ!
Το ιεραποστολικο με πουτανα ειναι η χειροτερη μου σταση εκτος αν στηνεται πολυ καλα π.χ ανεβαζει ποδια στους ωμους,παιρνει εκφρασεις καυλας κλπ οποτε μπαινω κι εγω στο τριπακι κι αρχιζω τα "δικα" μου!
Κατι τετοιο δεν συνεβη οποτε την γυρισα στα 4..στηθηκε καλα και αδειασα!
Εν ολιγοις...εμφανισιακα ειναι ενα 7 βια 8!
Το σερβις της μπορει να κυμανθει απο το 6 ως το 8,5 μαξιμουμ αν σας ξερει...εμενα δεν με ηξερε και ηταν γυρω στο 6 με 7!
Εχω την εντυπωση ομως πως αν καποιος την παρει 2-3 φορες και γνωριστουνε πιο καλα θα παρει ενα πολυ καλο σερβις!
Μεχρι το 8,5 ομως μαξιμουμ....
Αλεξια απο Ευνειδων 5!
Ενα απο τα ομορφοτερα ξανθα πιπινακια των καιρων μας!
Κοντοπουτανο ρουμανακι με σεξυ φατσουλα,πολυ καλο κορμι με ωραια πιασιματα και υπεροχες τρυπουλες!Πεντακαθαρο μωρο το οποιο ομως δεν αφηνει πολλα πολλα δηλ. δεν αφηνει γλυψιματα ουτε στο στηθος ουτε αλλου παρα μονο φιλακια χωρις σαλιο!δεν αφηνει οποιαδηποτε δαχτυλοσκοπηση και το ξεκαθαριζει απο την αρχη με την σταση του κορμιου της!Ειναι ομιλητικη,κανει καποια ψιλοπροκαταρτικα σε ρωγες κλπ και στο κλαρινο ειναι απλα φιλοτιμη χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο!Για γλυψιμο αρχιδιων δεν το συζηταμε.....ειναι Ρουμανα κι ως γνωστον οι Ρουμανες πολυ σπανια ασχολουνται με την κατω περιοχη!
Μετα την πιπα ανεβηκε ομορφα και ωραια απο πανω και μετα απο λιγο την εστησα στα 4 οπου με την υπεροχη θεα απο τις τρυπουλες της κατεθεσα!
Τι με χαλασε?Εχει καπως αποτομη συμπεριφορα κι ενα υφακι του στυλ...σου κανω χαρη που με γαμας στο 20αρι ενω αξιζω για παραπανω!
Η γνωμη μου ειναι πως για το 20αρικο και για μια φορα καλη ειναι αλλα ως εκει!
Μαρια απο Ιωαννινων 5 βλ.Ελβιροσπιτο!
Ελληνιδα γυρω στα 24 με ξανθια περουκα στα προτυπα της δασκαλας της(Ελβιρας),προστυχη περιφερεια και δυαρι αρκετα μαλακο/πεσμενο στηθος αλλα με ωραια θηλη και ρωγα!
Φατσα εκφυλη με εντονα χαρακτηριστικα και μεγαλο στομα....καλο ειναι αυτο!
Ενταξει η γκομενα ειναι σκυλι του πολεμου και το σερβις της θυμιζει παρα πολυ αυτο της Ελβιρας....
Φουλ προκαταρκτικα και απο τις δυο μεριες με χαμουρεματα κι εντονη "καυλαντα"!
Τσιμπουκι στην αρχη με χερι αλλα μολις της το εβγαλα αρχισε τα θαυματα!
Η πιπα της ειναι απο τις καλυτερες που μου εχουν παρει με σωστη χρηση δοντιων,κυνηγι της πουτσας με την γλωσσα και μπολικο σαλιο φτυσιες κλπ!
Φοβερη πιπα η ρουφιανα!!
Καθ´ολη την διαρκεια του ματς εννοειται πως οι βωμολοχιες εδιναν κι επαιρναν(γηπεδο το καναμε)!
Την εστησα στα 4 οπου εκει εκτος απο τα γαμωσταυριδια ειχαμε και μπολικο ξυλο στα κωλομερια της με αυτη να φωναζει το ποσο το γουσταρει!
Καπως ετσι τελειωσα...
Εν ολιγοις....πουταναρα με τα ολα της γουσταρει να μιλαει σε ολη την διαρκεια του ματς και της αρεσει να ανταποδιδετε!
Γουσταρει ξυλικια,καντηλια κλπ και γενικα παιζει πολυ καλη μπαλα!
Υ.Γ 1 Μουγγοθοδωρες και gfακηδες καλο ειναι να μεινουν μακρια!
Υ.Γ 2Το Ιωαννινων 5 ειναι στουντιο...χτυπαμε κουδουνι μας βλεπουν απο την καμερα κι ανοιγουν...απλα δεν φερει την φωτεινη επιγραφη απεξω!
Υ.Γ 3Τα δωματια πεντακαθαρα με ντουζιερες,νιπτηρες etc και το απλο στα 50 μεχρι τα 80 το φουλ(πρωκτικο,ελευθερο στοματικο και 69)αν ακουσα καλα!
Αμαρυλις απο Ιερα Οδος 66!
Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο λιτος γινεται!
Εχει τον Ωραιοτερο Πατο που εχει σαλοναρει ποτε σε στουντιο!
Ειναι ενα απο τα 10 ωραιοτερα μελαχρινα που εχουν εμφανιστει ποτε σε στουντιο!
Μιλαει καποια λιγα ελληνικα αλλα ως εκει!
Για στασεις,τσιμπουκια,προκαταρκτικα κλπ καλυτερα να μην μιλησω!
Ειναι φοβερα απειρο το καημενο....
Υ.Γ Την δικαιολογω λογω ηλικιας...μου ειπε πως ειναι 18....κι επειδη ειναι πολυ φρεσκια στην πουτανια!
Υ.Γ1 Καθε 2 μηνες θα την τιμαω...o Πατος της ειναι μεγαλη αρρωστεια.... για να βλεπω την εξελιξη της!
Υ.Γ2 Αν σε 5-6 μηνες αυτο το Μουνι δεν εχει μαθει να γαμιεται σημαινει οτι δεν το εχει κι ουτε θα το αποκτησει!
Υ.Γ3 Με λιγα λογια τοτε δεν θα υπαρχουν δικαιολογιες κι απλα θα εχουμε να κανουμε με ενα παλτο ακομα!