Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.314
Πόντοι
5.435
Ουδεν κακον αμιγες καλου λοιπον. :grin:

Και εμεις χαρηκαμε για την γνωριμια αν και εγινε κατω απο αντιξοες συνθηκες.
Οπωςδηποτε μολις επιστρεψω απο τις διακοπες, θα κανονισουμε τσαρκα.

ΥΓ: orgasmo nero< μαλλον στις ιδιες περιοχες τρυγυρναμε.
Che κλείσε το pc και τράβα κάνε και καμιά βουτιά και για μας εδώ που λιώνουμε  :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δοκιμαστηκαν....

Ραφαελα απο Ιερα Οδος 66!
Ξανθια με εκφυλο μουτρο,καλο κορμι με 2,5αρια μεμε με μονη παρασπονδια τον ψιλοπεριορισμενο κωλο της τον οποιο ομως δεν τον λες κι ασχημο προς Θεου!Απλα δεν μοιαζει καθολου με τον Υπερτατο πατο της Αμαρυλις για τον Οποιο θα αναφερθω καποια αλλη στιγμη...
Εχουμε και λεμε λοιπον για την ομορφη Τσεχα...τα προκαταρκτικα της ηταν κανα δυο ψευτοφιλακια στις ρωγες κι αμεσως μετα επιασε δουλεια γλειφωντας μου τα παπαρια αφου μου μαγκωσε το καυλι στην κοιλια!
Πεταξε το γλωσσιδι της η πονηρω κι αρχισε να τα πινελιαζει με μια ιδιαιτερη εμφαση στο αριστερο(παπαρι)!
Δεν ξερω το γιατι αλλα το δεξι εμεινε παραπονεμενο...μαλλον δεν της εκανε καλη πρωτη εντυπωση δεν ξερω τι να πω εκτος αν ειναι πολιτικοι οι λογοι!Το σιγουρο ειναι πως το αρχιδογλυψιμο της ειναι μερακλιδικο και ξερει που να "επικεντρωνει" για να καυλωσει τον αλλον!Μιλαω παντα για τα παπαρια....για γλυφοκωλαδες κλπ δεν εχω ιδεα κι ουτε θα μαθω ποτε!
Προφυλακτικο σε πληρη επαρση σημαιας αλλα μονοτονο και για deepthroat ουτε λογος!
Με κερδισε το οτι ξεκινησε να μου τον φτυνει μονη της...για να μην μου τον ματιασει βρε...χωρις να της κανω την παραμικρη νυξη!Για κολπα κλπ το ξεχναμε...
Ανεβασμα απο πανω και πολυ καλο κουνημα..οχι σε εντονους ρυθμους αλλα στους σωστους ρυθμους!
Επειδη εβλεπα το τελος να ερχεται την σταματησα και την αναποδογυρισα ιεραποστολικα....οχι για μενα αλλα για αυτο το γαμημενο 50αρικο που βγαινει τοσο δυσκολα ρε γμτ!
Το ιεραποστολικο με πουτανα ειναι η χειροτερη μου σταση εκτος αν στηνεται πολυ καλα π.χ ανεβαζει ποδια στους ωμους,παιρνει εκφρασεις καυλας κλπ οποτε μπαινω κι εγω στο τριπακι κι αρχιζω τα "δικα" μου!
Κατι τετοιο δεν συνεβη οποτε την γυρισα στα 4..στηθηκε καλα και αδειασα!
Εν ολιγοις...εμφανισιακα ειναι ενα 7 βια 8!
Το σερβις της μπορει να κυμανθει απο το 6 ως το 8,5 μαξιμουμ αν σας ξερει...εμενα δεν με ηξερε και ηταν γυρω στο 6 με 7!
Εχω την εντυπωση ομως πως αν καποιος την παρει 2-3 φορες και γνωριστουνε πιο καλα θα παρει ενα πολυ καλο σερβις!
Μεχρι το 8,5 ομως μαξιμουμ....

Αλεξια απο Ευνειδων 5!
Ενα απο τα ομορφοτερα ξανθα πιπινακια των καιρων μας!
Κοντοπουτανο ρουμανακι με σεξυ φατσουλα,πολυ καλο κορμι με ωραια πιασιματα και υπεροχες τρυπουλες!Πεντακαθαρο μωρο το οποιο ομως δεν αφηνει πολλα πολλα δηλ. δεν αφηνει γλυψιματα ουτε στο στηθος ουτε αλλου παρα μονο φιλακια χωρις σαλιο!δεν αφηνει οποιαδηποτε δαχτυλοσκοπηση και το ξεκαθαριζει απο την αρχη με την σταση του κορμιου της!Ειναι ομιλητικη,κανει καποια ψιλοπροκαταρτικα σε ρωγες κλπ και στο κλαρινο ειναι απλα φιλοτιμη χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο!Για γλυψιμο αρχιδιων δεν το συζηταμε.....ειναι Ρουμανα κι ως γνωστον οι Ρουμανες πολυ σπανια ασχολουνται με την κατω περιοχη!
Μετα την πιπα ανεβηκε ομορφα και ωραια απο πανω και μετα απο λιγο την εστησα στα 4 οπου με την υπεροχη θεα απο τις τρυπουλες της κατεθεσα!
Τι με χαλασε?Εχει καπως αποτομη συμπεριφορα κι ενα υφακι του στυλ...σου κανω χαρη που με γαμας στο 20αρι ενω αξιζω για παραπανω!
Η γνωμη μου ειναι πως για το 20αρικο και για μια φορα καλη ειναι αλλα ως εκει!

Μαρια απο Ιωαννινων 5 βλ.Ελβιροσπιτο!

Ελληνιδα γυρω στα 24 με ξανθια περουκα στα προτυπα της δασκαλας της(Ελβιρας),προστυχη περιφερεια και δυαρι αρκετα μαλακο/πεσμενο στηθος αλλα με ωραια θηλη και ρωγα!
Φατσα εκφυλη με εντονα χαρακτηριστικα και μεγαλο στομα....καλο ειναι αυτο!
Ενταξει η γκομενα ειναι σκυλι του πολεμου και το σερβις της θυμιζει παρα πολυ αυτο της Ελβιρας....
Φουλ προκαταρκτικα και απο τις δυο μεριες με χαμουρεματα κι εντονη "καυλαντα"!
Τσιμπουκι στην αρχη με χερι αλλα μολις της το εβγαλα αρχισε τα θαυματα!
Η πιπα της ειναι απο τις καλυτερες που μου εχουν παρει με σωστη χρηση δοντιων,κυνηγι της πουτσας με την γλωσσα και μπολικο σαλιο φτυσιες κλπ!
Φοβερη πιπα η ρουφιανα!!
Καθ´ολη την διαρκεια του ματς εννοειται πως οι βωμολοχιες εδιναν κι επαιρναν(γηπεδο το καναμε)!
Την εστησα στα 4 οπου εκει εκτος απο τα γαμωσταυριδια ειχαμε και μπολικο ξυλο στα κωλομερια της με αυτη να φωναζει το ποσο το γουσταρει!
Καπως ετσι τελειωσα...

Εν ολιγοις....πουταναρα με τα ολα της γουσταρει να μιλαει σε ολη την διαρκεια του ματς και της αρεσει να ανταποδιδετε!
Γουσταρει ξυλικια,καντηλια κλπ και γενικα παιζει πολυ καλη μπαλα!

Υ.Γ 1 Μουγγοθοδωρες και gfακηδες καλο ειναι να μεινουν μακρια!
Υ.Γ 2Το Ιωαννινων 5 ειναι στουντιο...χτυπαμε κουδουνι μας βλεπουν απο την καμερα κι ανοιγουν...απλα δεν φερει την φωτεινη επιγραφη απεξω!
Υ.Γ 3Τα δωματια πεντακαθαρα με ντουζιερες,νιπτηρες etc και το απλο στα 50 μεχρι τα 80 το φουλ(πρωκτικο,ελευθερο στοματικο και 69)αν ακουσα καλα!

Αμαρυλις απο Ιερα Οδος 66!
Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο λιτος γινεται!
Εχει τον Ωραιοτερο Πατο που εχει σαλοναρει ποτε σε στουντιο!
Ειναι ενα απο τα 10 ωραιοτερα μελαχρινα που εχουν εμφανιστει ποτε σε στουντιο!
Μιλαει καποια λιγα ελληνικα αλλα ως εκει!
Για στασεις,τσιμπουκια,προκαταρκτικα κλπ καλυτερα να μην μιλησω!
Ειναι φοβερα απειρο το καημενο....
Υ.Γ Την δικαιολογω λογω ηλικιας...μου ειπε πως ειναι 18....κι επειδη ειναι πολυ φρεσκια στην πουτανια!
Υ.Γ1 Καθε 2 μηνες θα την τιμαω...o Πατος της ειναι μεγαλη αρρωστεια.... για να βλεπω την εξελιξη της!
Υ.Γ2 Αν σε 5-6 μηνες αυτο το Μουνι δεν εχει μαθει να γαμιεται σημαινει οτι δεν το εχει κι ουτε θα το αποκτησει!
Υ.Γ3 Με λιγα λογια τοτε δεν θα υπαρχουν δικαιολογιες κι απλα θα εχουμε να κανουμε με ενα παλτο ακομα!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Γιατί δν τα ανεβάζεις σε κριτική? Με τη Μαρία είχα περάσει κ γω παλιοτερα αλλά από ότι φαίνεται έχει βελτιωθεί φουλ. Για την αμαρυλλιδα μου πε ο τσεγιεν κ ο ζινταν68 για τιν πατο της κ θέλω να την τιμήσω σύντομα...ωραιος ρε πιάτσα!! :rockon:

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Δοκιμαστηκαν....

Ξανθια με εκφυλο μουτρο,καλο κορμι με 2,5αρια μεμε με μονη παρασπονδια τον ψιλοπεριορισμενο κωλο της τον οποιο ομως δεν τον λες κι ασχημο προς Θεου!Απλα δεν μοιαζει καθολου με τον Υπερτατο πατο της Αμαρυλις για τον Οποιο θα αναφερθω καποια αλλη στιγμη...
Εχουμε και λεμε λοιπον για την ομορφη Τσεχα...τα προκαταρκτικα της ηταν κανα δυο ψευτοφιλακια στις ρωγες κι αμεσως μετα επιασε δουλεια γλειφωντας μου τα παπαρια αφου μου μαγκωσε το καυλι στην κοιλια!
Πεταξε το γλωσσιδι της η πονηρω κι αρχισε να τα πινελιαζει με μια ιδιαιτερη εμφαση στο αριστερο(παπαρι)!
Δεν ξερω το γιατι αλλα το δεξι εμεινε παραπονεμενο...μαλλον δεν της εκανε καλη πρωτη εντυπωση δεν ξερω τι να πω εκτος αν ειναι πολιτικοι οι λογοι!Το σιγουρο ειναι πως το αρχιδογλυψιμο της ειναι μερακλιδικο και ξερει που να "επικεντρωνει" για να καυλωσει τον αλλον!Μιλαω παντα για τα παπαρια....για γλυφοκωλαδες κλπ δεν εχω ιδεα κι ουτε θα μαθω ποτε!
Προφυλακτικο σε πληρη επαρση σημαιας αλλα μονοτονο και για deepthroat ουτε λογος!
Με κερδισε το οτι ξεκινησε να μου τον φτυνει μονη της...για να μην μου τον ματιασει βρε...χωρις να της κανω την παραμικρη νυξη!Για κολπα κλπ το ξεχναμε...
Ανεβασμα απο πανω και πολυ καλο κουνημα..οχι σε εντονους ρυθμους αλλα στους σωστους ρυθμους!
Επειδη εβλεπα το τελος να ερχεται την σταματησα και την αναποδογυρισα ιεραποστολικα....οχι για μενα αλλα για αυτο το γαμημενο 50αρικο που βγαινει τοσο δυσκολα ρε γμτ!
Το ιεραποστολικο με πουτανα ειναι η χειροτερη μου σταση εκτος αν στηνεται πολυ καλα π.χ ανεβαζει ποδια στους ωμους,παιρνει εκφρασεις καυλας κλπ οποτε μπαινω κι εγω στο τριπακι κι αρχιζω τα "δικα" μου!
Το σερβις της μπορει να κυμανθει απο το 6 ως το 8,5 μαξιμουμ αν σας ξερει...εμενα δεν με ηξερε και ηταν γυρω στο 6 με 7!
Εχω την εντυπωση ομως πως αν καποιος την παρει 2-3 φορες και γνωριστουνε πιο καλα θα παρει ενα πολυ καλο σερβις!

Αλεξια απο Ευνειδων 5!
Κοντοπουτανο ρουμανακι με σεξυ φατσουλα,πολυ καλο κορμι με ωραια πιασιματα και υπεροχες τρυπουλες!Πεντακαθαρο μωρο το οποιο ομως δεν αφηνει πολλα πολλα δηλ. δεν αφηνει γλυψιματα ουτε στο στηθος ουτε αλλου παρα μονο φιλακια χωρις σαλιο!δεν αφηνει οποιαδηποτε δαχτυλοσκοπηση και το ξεκαθαριζει απο την αρχη με την σταση του κορμιου της!Ειναι ομιλητικη,κανει καποια ψιλοπροκαταρτικα σε ρωγες κλπ και στο κλαρινο ειναι απλα φιλοτιμη χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο!Για γλυψιμο αρχιδιων δεν το συζηταμε.....ειναι Ρουμανα κι ως γνωστον οι Ρουμανες πολυ σπανια ασχολουνται με την κατω περιοχη!
Μετα την πιπα ανεβηκε ομορφα και ωραια απο πανω και μετα απο λιγο την εστησα στα 4 οπου με την υπεροχη θεα απο τις τρυπουλες της κατεθεσα!
Τι με χαλασε?Εχει καπως αποτομη συμπεριφορα κι ενα υφακι του στυλ...σου κανω χαρη που με γαμας στο 20αρι ενω αξιζω για παραπανω!

Ελληνιδα γυρω στα 24 με ξανθια περουκα στα προτυπα της δασκαλας της(Ελβιρας),προστυχη περιφερεια και δυαρι αρκετα μαλακο/πεσμενο στηθος αλλα με ωραια θηλη και ρωγα!
Ενταξει η γκομενα ειναι σκυλι του πολεμου και το σερβις της θυμιζει παρα πολυ αυτο της Ελβιρας....
Η πιπα της ειναι απο τις καλυτερες που μου εχουν παρει με σωστη χρηση δοντιων,κυνηγι της πουτσας με την γλωσσα και μπολικο σαλιο φτυσιες κλπ!
Φοβερη πιπα η ρουφιανα!!
Καθ´ολη την διαρκεια του ματς εννοειται πως οι βωμολοχιες εδιναν κι επαιρναν(γηπεδο το καναμε)!
Την εστησα στα 4 οπου εκει εκτος απο τα γαμωσταυριδια ειχαμε και μπολικο ξυλο στα κωλομερια της με αυτη να φωναζει το ποσο το γουσταρει!
Καπως ετσι τελειωσα...

Εν ολιγοις....πουταναρα με τα ολα της γουσταρει να μιλαει σε ολη την διαρκεια του ματς και της αρεσει να ανταποδιδετε!

Υ.Γ 2Το Ιωαννινων 5 ειναι στουντιο...χτυπαμε κουδουνι μας βλεπουν απο την καμερα κι ανοιγουν...απλα δεν φερει την φωτεινη επιγραφη απεξω!
Υ.Γ 3Τα δωματια πεντακαθαρα με ντουζιερες,νιπτηρες etc και το απλο στα 50 μεχρι τα 80 το φουλ(πρωκτικο,ελευθερο στοματικο και 69)αν ακουσα καλα!

Υ.Γ Την δικαιολογω λογω ηλικιας...μου ειπε πως ειναι 18....κι επειδη ειναι πολυ φρεσκια στην πουτανια!
Υ.Γ1 Καθε 2 μηνες θα την τιμαω...o Πατος της ειναι μεγαλη αρρωστεια.... για να βλεπω την εξελιξη της!
Υ.Γ2 Αν σε 5-6 μηνες αυτο το Μουνι δεν εχει μαθει να γαμιεται σημαινει οτι δεν το εχει κι ουτε θα το αποκτησει!
Υ.Γ3 Με λιγα λογια τοτε δεν θα υπαρχουν δικαιολογιες κι απλα θα εχουμε να κανουμε με ενα παλτο ακομα!
Φιλε piatsas η αμαρυλλις δεν ειναι καινουργια.δουλευε παλιοτερα σε γραφειο.μου το εχει πει η ιδια.ειναι αρκετα ξεπετατζου και επειδη ξερει οτι ειναι κουκλαρα με φοβερη κωλαρα, δεν πολυασχολειτα στο δωματιο.δεν εχω ανεβασει κριτικη αλλα τα ειχα γραψει πριν καποιες μερες εδω στο forum.εχει απιστευτο κωλο και εμφανιση, αλλα μεχρι εκει.γνωμη μου...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Gfe η pse? Έχω ακουσει πάντως τα καλύτερα για τη δεσποινίδα...εσυ δηλαδή χαλαστηκες??

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τους εμπειρους συναγωνιστες εαν εχουν καποια εμπειρα με την Ανιτα απο Βουρβαχη - Ηλια Ηλιου Αρτεμις στουντιο ?
ευχαριστω προκαταβολικα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δοκιμαστηκαν....

Αλεξια απο Ευνειδων 5!

Φοβερη πιπα η ρουφιανα!!
Καπως ετσι τελειωσα...

πολύ καλή ανάλυση. Δοκιμάστικαν ελπίζω όχι στην ίδια τσάρκα!!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :)  11/08    :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Νταιανα - Τζουλια - Κλαουντια
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο  - Κλαουντια - Ανιτα
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουιζα - Λουιζα/Σονια - Καταλινα/Σονια
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Λουϊζα - Καρμεν
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Καταλινα/Ιρενα - Ιρενα/Ινα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστο - Μαντονα - Μαντονα

Θησεως 40(κατω): Ελενα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Ζωη - Σοφια/Εφη/Ελενα

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

COS38

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερει καποιος που δουλευει η λαουρα απο κασσανδρας 3

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
αυτο το "Δοκιμαστηκαν..." του κυριου Piatsa εσπασε τη σπαριλα, οποτε εχουμε συμπληρωματα :

αννα σλοβενα απο τριγγετοαλυσιδα....ομορφουλικο χαριτωμενο κοριτσακι,αλλα της διπλανης πορτας,χωρις κατι το ιδιαιτερο.καστανη με καλο σωματακι.δεν εκανε το απαραιτητο κλικ,οποτε δεν δοκιμαστηκε.

τζοβαννα απο καβαλας 373,μελαντιας κλπ(παλαιοτερα βριλ 36,κωνσταντ 80 κοκ)...οτι βλεπετε στις φωτος περιπου,η σιλικονη(μπλιαχ) κανει καραμπαμ αλλα ειναι καλης υφης.χαμογελαστη,ορεξατη,καυλιαρα. pse φαση,δυνατο,αγριο,προστυχο μαμησι,γενικα δε μασαει η κοπελλα :grin:

ινα απο τατοιου( ΤΟ πατουρι :o) )...πριν 2-3 χρονακια ηταν κυριως στο φ86 κατω ως τζουλια,σπαστικη κακια και αναποδη,εδιωχνε κοσμο με τις μαλακιες της.πιθανον βελτιωθηκε(ας γραψει και κανας αλλος για επιβεβαιωση αν ισχυει). πολυ ορεξατη φανηκε,αρκετα καλο πιπονι με deep και φτυσιματα,νορμαλ ιεραποστολικο,πολυ καλο στησιμο στα 4 :-*. pse φαση επισης και εδω με καποιες αγριοτητες και προστυχολογα καθολη τη διαρκεια. καποια στιγμη μου εκανε 2-3 κολπακια πολυ υψηλης τεχνικης ;)  αρα η κοπελα αμα θελει το εχει. λιγο υπερβολικη στα αχ βαχ . γενικα μια καλη συνευρεση !

αγνη απο θησεως 35...η μεγαλη επιστροφη.αδυνατισμενη και καπως ντεφορμε στα ενδοτερα σε σχεση με το παρελθον. ειδωμεν...

καντυ απο sweetangels....πιπινι απο ρουμανια,περιπου οτι βλεπετε στις φωτος+ ενα μετριο προσωπακι,τουμπανακι.χαμογελαστη,πολυ καλο σοσιαλ ταιμ,μετριοκαλη πιπα,καλο μαμησακι γενικα.το παλευει για προστυχο αλλα δεν το εχει, ειναι gfe φαση. γατακι η μικρη,το ξερει το παιχνιδι με τα ναζια,αγαπουληδες προσοχη, εδω θα χασετε τα σπιτια σας  :boobies:

αννιτα απο στουντιο 12...μιλφ σε πολυ καλη κατασταση,με σιλικονη επισης αλλα που δεν ενοχλει. εδω τα λογια ειναι περιττα,pse φαση,πααααααρα πολυ καλο μαμησι !!!!! :thumbsup:

exigusto

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Ουδεν κακον αμιγες καλου λοιπον. :grin:

Και εμεις χαρηκαμε για την γνωριμια αν και εγινε κατω απο αντιξοες συνθηκες.
Οπωςδηποτε μολις επιστρεψω απο τις διακοπες, θα κανονισουμε τσαρκα.

ΥΓ: orgasmo nero< μαλλον στις ιδιες περιοχες τρυγυρναμε.

παιδια και εμενα στο βοτανικο με "πεταει"η καυλα και λογο αποστασης απο το σπιτι και την δουλεια, οποτε με ενα μηνυμα δεν θα ελεγα οχι στην παρεα. :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
παιδια και εμενα στο βοτανικο με "πεταει"η καυλα και λογο αποστασης απο το σπιτι και την δουλεια, οποτε με ενα μηνυμα δεν θα ελεγα οχι στην παρεα. :rockon:
θα το κανονίσουμε!! ;) ;)

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
[move] :) :) :)  11/08    :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Νταιανα - Τζουλια - Κλαουντια
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο  - Κλαουντια - Ανιτα
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουιζα - Λουιζα/Σονια - Καταλινα/Σονια
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Λουϊζα - Καρμεν
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Καταλινα/Ιρενα - Ιρενα/Ινα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστο - Μαντονα - Μαντονα

Θησεως 40(κατω): Ελενα - Ελενα/Σοφια/Εφη/Ζωη - Σοφια/Εφη/Ελενα

συγνωμη κυρα λιτσα, βαζετε κοπελες να δουλευουν 24ωρο??χθσ ηταν η σοφια, σημερα η ελενα...μα πως να δουλεψουν ετσι?χαμενα 50αρικα ειναι...ασε που χθες το θησεως 40 ηταν κλειστο ενω το 35 και το 79 ανοιχτο...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 24η

Απογευματινή μίνι "πτήση" στην Άνω Βριλησσού, κάτω απ' τον συννεφιασμένο ουρανό...

ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 42: η Μόνικα. Προmilf, με έντονα ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά προσώπου, ξανθά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά, κανονικό σώμα και ένα κόκκινο μίνι φόρεμα που έκρυβε όλα τα επίμαχα σημεία. Με πρωκτικό στα 100Ε. Μεσαίο status.
Και η Σαμάνθα. Όμορφο πρόσωπο, σκουρόχρωμα μαλλιά, ψηλή, με πολύ ενδιαφέρον πίσω σύστημα και παραδεισένιο βλέμμα! Εντυπωσιακή παρουσία στο σύνολο της!

ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 46: η Λούνα. Όμορφο πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστικά, ξανθά μαλλιά κοντοκουρεμένα σε αγορίστικο στυλ, αλλά με δυσανάλογα μεγάλη περιφέρεια σε σχέση με το λεπτοκαμωμένο κορμί της... Πολύ γλυκό και σαγηνευτικό χαμόγελο.

ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 60 (πάνω): η Μαντόνα "la isla bonita". Πλούσια τα ελέη Του! Ξανθά μαλλιά με μπούκλες, μαυρισμένη από την ηλιοθεραπεία, ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, με ευδιάθετο σαλονάρισμα και ακαταμάχητη γοητεία!

ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 60 (κάτω): ερμητικά κλειστό για ακόμη μια φορά...

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :)  12/08    :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Κλειστο - Τζουλια - Κλαουντια
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο  - Κλαουντια - Καταλινα
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα/Σαμπρινα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Κλειστο - Λουση/Καταλινα - Τζουλια
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Λουιζα - Ανιτα/Ν.Αφοιξη - Ν.Αφοιξη/Ανιτα
Κασσανδρας 6: Μελινα - Καρμεν - Ινα/Καρμεν

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστο - Μαντονα - Σονια

Θησεως 40(κατω): Ζωη/Ελενα - Ελενα/Ζωη/Σοφια - Σοφια
Θησεως 40(πανω): Sandra Love Pornostar - Sandra Love Pornostar

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Κυρία Λίτσα ενεργό τηλεφωνάκι για το Βριλησσού 60 δεν υπάρχει? Δοκιμάζω να πάρω για να μήν ανεβαίνω άδικα ολόκληρο ταξίδι, αλλά τζίφος.. :huh:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom