Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 13η
Νέες πολυδιαφημισμένες αφίξεις για τους Γερμανούς. Οι φωτογραφίες των κοριτσιών αγγίζουν την πραγματικότητα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
ΣΥΓΓΡΟΥ 144: η
Σελίνα. [size=13pt]Sono innamorato!!![/size] Είμαι σίγουρος πως ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός ένα τέτοιο θέαμα θα αντίκρισε μπροστά του όταν εμπνεύστηκε τον αριστουργηματικό του αυτόν στίχο:
"Έστησε ο Έρωτας χορό με τον ξανθόν Απρίλη!!!"
Μπήκε στο σαλόνι ίδια η
Άνοιξη! Οι καρδιές μας άνθισαν!!! Η πλάση όλη στολίστηκε από την ομορφιά της!!! Η παρουσία της σαγηνευτική!!! Αληθινά μαγική!!! Η φύση όλη ντύθηκε στα γιορτινά της, για να υποδεχθεί το μεγαλείο της παρουσίας της!!!
Η ομορφιά της Σελίνα είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί με λέξεις. Ο χαρακτηρισμός
πεντάμορφη δεν φτάνει να την περιφράψει σε ύψος, ούτε ως τον υπέροχο αστράγαλο της!!!
Τι άλλο να πω; Νομίζω πως ακόμη ακούω στ' αυτιά μου τα πουλιά να κελαηδούν τη θεσπέσια ομορφιά της!!!
Υ.Γ. Η μόνη διαφορά με τις φωτογραφίες της είναι τα μαλλιά της. Δεν είναι ξανθά, αλλά φέρνουν αρκετά προς το καστανό χρώμα.
ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3: η
Νίκη Φοξ. Εδώ η πραγματικότητα μας προσγείωσε απότομα στην σκληρή αγκαλιά της...
Μελαχρινή, κανονικού ύψους κοπέλα, πρόσωπο όχι τόσο εντυπωσιακό όσο δείχνει στις φωτογραφίες της και περιφέρεια ελαφρώς πιο γεμάτη απ' το αναμενόμενο. Ψυχρό σαλονάρισμα... Είναι Γερμανίδα κατά δήλωση της υπηρεσίας.
Υ.Γ. Στο πρόγραμμα της μας ανακοινώθηκε και πρωκτικό στα 100Ε.
ΙΣΜΗΝΗΣ 2: δεν έχω να γράψω κάτι για την
Σοράγια τη θλιμμένη πριγκίπισσα της...Περσίας (aka
Aliya), γιατί η ώρα είχε πια περάσει και αντί για το FIR της Βουλιαγμένης Avenue, προτίμησα να πιλοτάρω το F16 πίσω στην μοίρα για να παρακολουθήσω το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών του Champions League.