You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)
Athanasias3
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2011
- Like
- 0
Καλημέρα! :-* :-*
Σημερινό πρόγραμμα ( 04 / 04 ) :
10 - 6 : www.athanasias3.com/vanessa]Βανέσσα[/url]
6 - 2 : www.athanasias3.com/sandy]Σάντυ[/url]
:-* :-* :-*
Σημερινό πρόγραμμα ( 04 / 04 ) :
10 - 6 : www.athanasias3.com/vanessa]Βανέσσα[/url]
6 - 2 : www.athanasias3.com/sandy]Σάντυ[/url]
:-* :-* :-*
Kifisou60
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Like
- 0
Καλησπέρα
Ιεροφαντών 9
10-5 www.studiofantasy-gr.com/gkazi/girls/studio-girls/item/root/jessica.html]Τζέσσικα[/url]
5-11 www.studiofantasy-gr.com/gkazi/girls/studio-girls/item/root/paola1.html]Πάολα [/url] + Ελίζα + Αντρέα + Άννα
11-5 www.studiofantasy-gr.com/gkazi/girls/studio-girls/item/root/paola1.html]Πάολα [/url] + Κάτια + Άννα
Κηφισού 60
10-5 www.studiofantasy-gr.com/aigaleo/girls/item/root/karla.html]Κάρλα[/url]
5-11 Κάτια + Τζέσσικα
11-5 Ελίζα + Αντρέα
Ιεροφαντών 9
10-5 www.studiofantasy-gr.com/gkazi/girls/studio-girls/item/root/jessica.html]Τζέσσικα[/url]
5-11 www.studiofantasy-gr.com/gkazi/girls/studio-girls/item/root/paola1.html]Πάολα [/url] + Ελίζα + Αντρέα + Άννα
11-5 www.studiofantasy-gr.com/gkazi/girls/studio-girls/item/root/paola1.html]Πάολα [/url] + Κάτια + Άννα
Κηφισού 60
10-5 www.studiofantasy-gr.com/aigaleo/girls/item/root/karla.html]Κάρλα[/url]
5-11 Κάτια + Τζέσσικα
11-5 Ελίζα + Αντρέα
sensuality
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα!! Τωρα 10-19 Σαμανθα και 19-04 Λιντα. Πεμπτη 10-19 Σαμανθα και 19-05 Κατερινα + Σοφια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
τι άλλο θα δούμε....
πίπα κώλο μουνί να γαμήσουν κ οι φτωχοί
έχει αρκετό καιρό το Ευνειδών που το έχει λανσάρει στην αγορά
Αλλαγη:[move] Σημερα 04/04 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Σουεντη - Βανεσσα - www.kassandras3-pano.com/zeta]Ζετα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα[/url] - www.kassandras4-kato.com/amanda]Αμαντα[/url] - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια/Καρολινα[/URL]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): www.kassandras4c.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4c.com/tzoulia]Τζουλια[/url] - Ιζαμπελα
Κασσανδρας 4(πανω): Τανια - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): ? - Σουεντη - www.vrilissou60-kato.com/sara]Σαρα[/url]
Βριλησου 60(πανω): Νταιανα - Καταλινα - Λολιτα
Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/paola]Παολα/Στελλα/Ελενα[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Ελενα/Στελλα/Sandra Love[/url]/www.thiseos40.com/sofia]Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/sandra]Sandra Love[/url]/www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Εφη[/url]
Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μονικα - Αμαντα - Τζουλια/Λολιτα
Βριλησου 60(πανω): Νταιανα - Καταλινα - Αμαντα
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
έχει αρκετό καιρό το Ευνειδών που το έχει λανσάρει στην αγορά
μήνες (ίσως και χρόνος)
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
μήνες (ίσως και χρόνος)
[/quote
είχε βάλει κάτι πάκηδες και το μοιράζανε στα φανάρια Κων/πόλεως & Ιερά οδό
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
τυπε το κανες το κασκαντεριλικη και σε ξενερωσε εγω πολυ δυσκολα θα περναγα στο δωματιο μαζι τηςδεν ειναι ξεπετα,ψιλοασχετη ειναι
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
Φιλε μαθιου δεν εχω παει να δω την σελινα απο κοντα στις φωτο παντως τα σπαει αν ειναι καλη και στον αγωνα θα μαζεψει πολυ κοσμο στο χερι της ειναι να περασουμε ολοι καλα,ας κανουμε λιγο υπομονη να δουμε και τι κριτικες θα γραφτουν
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
αλητες μην ερθει ενα νεο κοριτσι αμεσως να πεσετε να το φατε πρωτοιαπο κοντα η σελινα ειναι πολυ κομματος , την ειδα εχθες
απο υπηρεσιες δεν γνωριζω γινοταν χαμος.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
μήνες (ίσως και χρόνος)
[/quote
είχε βάλει κάτι πάκηδες και το μοιράζανε στα φανάρια Κων/πόλεως & Ιερά οδό
έτσι ακριβώς όπως τα λες!
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Αυτη η ΛΑΟΥΡΑ που αλλου δουλευει??? Φιατι εχω μπερδευτει με τις Λαουρες!!! ποσες υπαρχουν τελικα?Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Ένα από τα καλύτερα δίδυμα που κυκλοφορει αυτό τον καιρό στα studio. Λάουρα ψηλή ξανθιά με όμορφο πρόσωπο και πολύ εκφραστικά μάτια, και Ντορίνα μελαχρινή με πολύ ωραίο πρόσωπο επίσης, αρκετα ναζιάρα με ωραίο σώμα και αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Η τσάρκα τελείωσε εδώ μιας και η Ντορίνα ήταν η εκλεκτή της βραδιάς…..
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Μου εχει γυαλισει και μενα. Εθνικοτητα ξερουμε? Ρουμανα?Η Λάουρα έχει το πιο όμορφο φυσικό στήθος, δεν είναι σιλικόνη
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Φιλε μαθιου δεν εχω παει να δω την σελινα απο κοντα στις φωτο παντως τα σπαει αν ειναι καλη και στον αγωνα θα μαζεψει πολυ κοσμο στο χερι της ειναι να περασουμε ολοι καλα,ας κανουμε λιγο υπομονη να δουμε και τι κριτικες θα γραφτουν
Φίλε bk1981 το μόνο που ξέρω για την Σελίνα είναι ότι είναι πάρα πάρα πολύ όμορφη! (κατά την ταπεινή μου άποψη και το προσωπικό μου γούστο)
Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το πως αισθάνθηκα όταν την είδα στο σαλόνι του Σ144. Ήταν μια στιγμή έξω απ' τον χρόνο! Ήταν μια στιγμή έξω από τόπους και συναισθήματα. Ήταν μια στιγμή που είχε μια αίσθηση μοναδική!!!
Για το πως είναι και το τι κάνει στο δωμάτιο, δεν έχω ιδέα (προς το παρόν). Λίγη υπομονή χρειάζεται κι αργά ή γρήγορα θα το μάθουμε κι αυτό.
Υ.Γ. Την έχω "τιμήσει" την Αλίσια από Αριστοτέλους 5. Ήταν ένα ξημέρωμα Τρίτης στις αρχές του Φλεβάρη. Θα χαρακτήριζα την συνάντηση μας αυτή σαν "μεσαία κατάσταση". Είχε τα δυνατά αλλά και τα αδύνατα της σημεία (με τα δεύτερα να υπερέχουν ελαφρώς, σε σύγκριση με τα πρώτα).
[move] Σημερα 05/04 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): ? - Κορινα - Κορινα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Νταιανα - www.kassandras4-kato.com/amanda]Αμαντα/Σουεντη[/URL] - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια/Σαρα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ιβοννη - www.kassandras4c.com/tzoulia]Τζουλια[/url] - Ιζαμπελα
Κασσανδρας 4(πανω): Καταλινα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - Καταλινα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): ? - www.vrilissou60-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - Μελινα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/madonna]Μαντονα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]
Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/paola]Παολα/Στελλα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Ελενα/Στελλα/Sandra Love[/url] - www.thiseos40.com/sandra]Sandra Love[/url]/www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη[/url]
Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): ? - Κορινα - Κορινα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Νταιανα - www.kassandras4-kato.com/amanda]Αμαντα/Σουεντη[/URL] - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια/Σαρα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ιβοννη - www.kassandras4c.com/tzoulia]Τζουλια[/url] - Ιζαμπελα
Κασσανδρας 4(πανω): Καταλινα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - Καταλινα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): ? - www.vrilissou60-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - Μελινα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/madonna]Μαντονα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]
Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/paola]Παολα/Στελλα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Ελενα/Στελλα/Sandra Love[/url] - www.thiseos40.com/sandra]Sandra Love[/url]/www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη[/url]
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Χτεσινο βραδινός βιωματικός απολογισμός
$ Ευνειδών η μικροσκοπική Αννούλα, μελαχρινάκι με ψυχρή συμπεριφορά. Waste of time
$ Ιεροφαντών, παίζει πλέον σε δύο ορόφους, ο πάνω όμως ήταν κλειστός. Κάτω δυο τεμάχια παρουσίασε ο τσάτσος, Άννα και Ελίζα που με άφησαν παγερά αδιάφορο. Ωραίος χώρος πάντως.
$ Μελαντίας, η Αντζελίνα, ξανθό πιπινάκι, ωραίο πρόσωπο, μέτριo σώμα. Θα με έψηνε αλλά οι τιμολογιακή πολιτική του εν λόγω στούντιο μου τη σπάει.
$ Μπουζιάνη η Λίντα. No comments!
$ Καρέα 30 η Τζίνα, βγήκε για ένα δευτερόλεπτο, έκανε ένα μορφασμό απαξίωσης και ξαναμπήκε. Βαρέθηκα να περιμένω την τσατσά να μου εξηγήσει γιατί αυτή η συμπεριφορά κοστίζει 60 ευρώ. Φαίνεται το φυσάνε το χρήμα εκεί.
$ Κοινοβούλιο, πουτανάκια με ρόπαλα και ασπίδες προσπαθούσαν να κάνουν τον κόσμο να εμπεδώσει τις κυνικές δηλώσεις του Μπεγλίτη. Μακρυάααααααα
$ Κασάνδρας 4 κάτω η Τζούλια, μελαχρινή Πολωνέζα υποτίθεται, με καλσον, τακούνες, δίχτυα, προσνοστάρ φάση με ωραίο κουνήματα.
$ Κασάνδρας 4 πάνω η Άννα. No comments!
$ Ιερά Οδός 66, φοβερό δίδυμο τσάτσων. Ο πρώτος μου εμφάνισε δυο τεμάχια, Λάουρα και το άλλο δεν θυμάμαι. Συμπαθείς αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ξαφνικά πετάγεται ο έταιρος τσάτσος και μου λέει εγώ είμαι η τρίτη κοπέλα, για τα αυταρχικά. Πολύ γέλιο!
$ Αριστομένους 72 η Κάτια, μελαχρινό ρωσίδι, με τεράστιες βυζάρες. Λίγο μονοκόματη αλλά ενδιαφέρουσα. 50 ευρώ το πρόγραμμα
$ Πιπίνου 118 κλειστό
$ Ευνειδών η μικροσκοπική Αννούλα, μελαχρινάκι με ψυχρή συμπεριφορά. Waste of time
$ Ιεροφαντών, παίζει πλέον σε δύο ορόφους, ο πάνω όμως ήταν κλειστός. Κάτω δυο τεμάχια παρουσίασε ο τσάτσος, Άννα και Ελίζα που με άφησαν παγερά αδιάφορο. Ωραίος χώρος πάντως.
$ Μελαντίας, η Αντζελίνα, ξανθό πιπινάκι, ωραίο πρόσωπο, μέτριo σώμα. Θα με έψηνε αλλά οι τιμολογιακή πολιτική του εν λόγω στούντιο μου τη σπάει.
$ Καρέα 30 η Τζίνα, βγήκε για ένα δευτερόλεπτο, έκανε ένα μορφασμό απαξίωσης και ξαναμπήκε. Βαρέθηκα να περιμένω την τσατσά να μου εξηγήσει γιατί αυτή η συμπεριφορά κοστίζει 60 ευρώ. Φαίνεται το φυσάνε το χρήμα εκεί.
$ Κοινοβούλιο, πουτανάκια με ρόπαλα και ασπίδες προσπαθούσαν να κάνουν τον κόσμο να εμπεδώσει τις κυνικές δηλώσεις του Μπεγλίτη. Μακρυάααααααα
$ Κασάνδρας 4 κάτω η Τζούλια, μελαχρινή Πολωνέζα υποτίθεται, με καλσον, τακούνες, δίχτυα, προσνοστάρ φάση με ωραίο κουνήματα.
$ Ιερά Οδός 66, φοβερό δίδυμο τσάτσων. Ο πρώτος μου εμφάνισε δυο τεμάχια, Λάουρα και το άλλο δεν θυμάμαι. Συμπαθείς αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ξαφνικά πετάγεται ο έταιρος τσάτσος και μου λέει εγώ είμαι η τρίτη κοπέλα, για τα αυταρχικά. Πολύ γέλιο!
$ Αριστομένους 72 η Κάτια, μελαχρινό ρωσίδι, με τεράστιες βυζάρες. Λίγο μονοκόματη αλλά ενδιαφέρουσα. 50 ευρώ το πρόγραμμα
$ Πιπίνου 118 κλειστό
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
άξιος ο heelάκος! μέγα respect στην ενημέρωση που κάνεις!Χτεσινο βραδινός βιωματικός απολογισμός
$ Μελαντίας, η Αντζελίνα, ξανθό πιπινάκι, ωραίο πρόσωπο, μέτρι σώμα. Θα με έψηνε αλλά οι τιμολογιακή πολιτική του εν λόγω στούντιο μου τη σπάει.
$ Κασάνδρας 4 κάτω η Τζούλια, μελαχρινή Πολωνέζα υποτίθεται, με καλ΄σον, τακούνες, δίχτυα, προσνοστάρ φάση με ωραίο κουνήματα.
$ Πιπίνου 118 κλειστό
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K